Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Krásy Šumavy: 2–3 noci v srdci přírody s polopenzí a možností wellness

4,6 / 5 EA Horský hotel Hájenka Modrava (mapa) 39 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Eva

Dobrý den, ráda bych objednala ubytování v termínu 28. 10. – 31.10. – mohu ho ještě objednat – jsme 2 dospělí a 1 dítě 10 let. Jde mi to, jestli bude možný třílůžkový pokoj nebo přistýlka?

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den

Jana Česalová

Dobrý den chtěla bych platit přes internetové bankovnictví,je to možné, děkuji za odpověď

EA Horský hotel Hájenka

Dobrý den Jano,
platba přes internetové bankovnictví je samozřejmě možná.
S přáním příjemného dne Ing. Martina Hrnečková

Dagmar Rottová

Dobrý den,je volný termín 26.10.2018–28.10.2018 pro dva dospělé?
Nebo od 2.11.2018 – 4.11.2018? Děkuji

EA Horský hotel Hájenka

Dobrý den,
bohužel ve Vámi poptávaném termínu 26.10.-28.10.2018 již nemáme žádné volné pokoje, ale v termínu 2.11.-4.11.2018 ještě volné pokoje jsou.
S přáním příjemného dne Ing. Martina Hrnečková

Veronika Stauberová

Dobrý den,

máte prosím volný termín 19.-21.10. pro 4 dospělé? Děkuji za odpověď.

EA Horský hotel Hájenka

Dobrý den,
bohužel ve Vámi zvoleném termínu již nemáme žádné volné pokoje. Pokud by jste zvolili nějaký jiný termín, prosím, ozvěte se.
Děkuji.

S přáním příjemného dne
Ing. Martina Hrnečková

Katerina Koreňová

Dobrý den,

máme půl roční díte a chteli bychom přiject na 4 dny. Je přímo od hotelu možné vyject s kočárem -) jsou tam zpevněné cesty, které nejsou rušné a vhodné na vycházky s kočárem? Rádi bychom těch pár dní strávili bez cestování autem.

Děkuji.

EA Horský hotel Hájenka

Dobrý den,
náš hotel je umístěn uprostřed Šumavy a okolí hotelu je velice vhodné pro vycházky. Jsou zde jak zpevněné cyklostezky a lesní cesty,dá se také využít místních silnic.

S přáním příjemného dne
Ing. Martina Hrnečková

Petra Hlinecká

Dobrý den ještě jednou,
já tuto kolonku znám a ptala jsem se proto, že termín není k dispozici? Vždyť svítí vše zeleně, kromě soboty, pochybuji, že nškdo jede na jeden den…navíc mi šlo o to, jaký apartmán zvolit, když chci 2 ložnice a ne rozkládací postele..Děku­ji,s pozdravem,Pe­tra Hlinecká

EA Horský hotel Hájenka

Dobrý den,
sobota nemusí být obsazena jen z důvodu, že by někdo jel pouze na 1 noc, ale tím, jak pobyty různě začínají a končí, může dojít k tomu, že nějaký den je plně obsazen. Ve Vámi zvoleném termínu se nenabízí ani pátek a to z toho důvodu, že je celý víkend již plně obsazen. Pokud by jste našli jiný termín, který by Vám vyhovoval a měli by jsme volný větší pokoj, určitě Vám jej rádi poskytneme.

S přáním příjemného dne
Ing. Martina Hrnečková

Petra Hlinecká

Dobrý den,
byly by možné dva pokoje v termínu 26.10–30.10. – 1 dospělý + 2 dospělí a jedno dítě (4roky), jaký voucher mám vybrat? Bylo by možné (po přečtení recenzí na malé pokoje) rezervovat větší? Děkuji,Hlinecká

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru