Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

3* hotel na Zanzibaru: 6–12 nocí, all inclusive light, 2 bazény, pláž u hotelu

CK Zanzo Zanzibar - Tanzanie (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Ivona

Dobrý den,
jak dlouho trvá let z Prahy na dané místo????

CK ZANZO

Dobrý den, Ivono, děkujeme za Váš dotaz. Nejrychlejší standardní spojení z Prahy na ostrov Zanzibar nabízí Qatar Airlines, kdy celková doba cesty včetně přestupu v Dauhá směrem TAM trvá 14 hodin a 20 minut. Směrem ZPĚT je to o hodinu déle. Přejeme pěkný zbytek dne! Za tým CK Zanzo, Radek.

Jan Velzel

Dobrý den,
chceme na Zanzibar na svatební cestu, svatbu máme 24. 8. 2019. Proto bych se rád zeptal zda musí případná dovolená která má platnost do 31. 8. tímto dnem nejdéle končit, nebo zda může tímto dnem započnout a přehoupnout se až do září? Děkuji

CK ZANZO

Dobrý den, Honzo! Děkujeme za dotaz a zároveň blahopřejeme k rozhodnutí podniknout svatební cestu na tak krásné místo jako je Zanzibar. Je to skvělá volba! Nemusíte mít vůbec obavy z časového ohraničení jednotlivých variant. Již teď umíme nacenit celý příští rok, ale nechceme dělat nabídku nepřehlednou, tak jsme aktuálně zvolili jako poslední variantu do 31.8.2019. Nabídku variant budeme postupně rozšiřovat… Již teď nám můžete napsat na náš e-mail: info@zanzo.cz Vaši ideální představu a my Vám mile rádi zašleme individuální nabídku. Pěkný zbytek dne. Za tým CK Zanzo, Radek.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru