Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

3* resort v africkém stylu na Zanzibaru: 6–12 nocí, all inclusive, nový bazén

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Benefity
FKSP
Daniela

Dobrý deň,

chcela by som sa informačne spýtať na bezbariérovosť ubytovacích zariadení na Zanzibare. Všimla som si v tejto ponuke, že hotel je označený ako vhodný pre osoby so zníženou schopnosťou pohybu. Platí to aj prípade osôb na elektrickom vozíku, ktorí potrebujú úplnú bezbariérovosť? Ako je to s transfermi? Je tiež možné absolvovať bezbariérovo nejaké výlety? Ďakujem za odpoveď.

CK ZANZO

Dobrý den, paní Danielo,
bohužel nemůžeme univerzálně potvrdit vhodnost všech ubytovacích zařízení na Zanzibaru. Možnosti ubytování osoby se sníženou pohyblivostí je nutné ověřit zvlášť vždy přímo u konkrétního hotelu.
Výlety obecně nejsou uzpůsobeny pro osoby na elektrickém vozíčku (se sníženou pohyblivostí), záleží tedy spíše vždy na možnostech a schopnostech klienta, zda vyhodnotí situaci jako zvládnutelnou.
V případě zájmu o prověření konkrétního hotelu/zájezdu nás prosím kontaktujte e-mailem na info@zanzo.cz . Rádi Vám vše potřebné zjistíme. Krásný den! Za tým CK Zanzo, Libuška

Helen

Dobrý den,
rádi bychom jeli na 12 dnů od 19.8./18.8.2019 -je to možné? Dále bych se zeptala, zda je možnost připlatit si 1.třídu v letadle? Jaké očkování a kdy mi doporučíte? Máte více info o tomto zájezdu? Děkuji.

CK ZANZO

Dobrý den, Helen, období letních prázdnin je na Zanzibaru hlavní turistickou sezónou a kapacity, především letecké, kvapem mizí. Ve Vámi zvažovaném termínu máme hotelové kapacity k dispozici, ceny letenek jsou již vyšší. Co se cestovní třídy týče, tak na Zanzibaru je malé letiště, kde mohou přistávat pouze úzkotrupá letadla tj. s jednou uličkou (např. Boeing 737 nebo Airbus A320 apod.), ve kterých žádná letecká společnost neprovozuje 1. třídu. Nejvyšší možnou třídou v těchto letadlech je business třída. K doporučení očkování bychom potřebovali podrobnější info k Vašemu plánu. Je velký rozdíl, pokud jede člověk do kvalitního hotelu, kde stráví relax dovolenou, nebo když chce člověk procestovat ostrov a žít tak trochu s místními. Obecný náhled na očkování pro tuto destinaci najdete třeba zde: https://www.ockovacicentrum.cz/cz/zanzibar. Pokud nám zavoláte na tel. 222703625 nebo písnete na info@zanzo.cz, mile rádi Vám o Zanzibaru povíme veškeré vychytávky, které známe. Krásný den! Za tým CK Zanzo, Radek.

Eva hackerová

Dobrý den,
jak dlouho trvá let do blízkosti Beech Resort Zanzibar ?
Děkuji
E.Hackerová

CK ZANZO

Dobrý den, Evo, děkujeme za Váš dotaz. Nejrychlejší standardní spojení z Prahy na ostrov Zanzibar nabízí Qatar Airlines, kdy celková doba cesty včetně přestupu v Dauhá směrem TAM trvá 14 hodin a 20 minut. Směrem ZPĚT je to o hodinu déle. Přejeme pěkný den! Za tým CK Zanzo, Radek.

Libor Bělík

Dobry den, co jeste letos pres Vanoce (22.-30.12.)? Shanime nejakou exotiku na posledni chvili za nejaky rozumny peniz.
Pripadne termin 2.-10.3.?
3 dospeli, 1 dite (15 let)
Stravovani all inclusive:-).
Ubytovani radeji v bungalovech na plazi, ale neni to nutne.

Predem dekuji za odpoved.
Libor Bělík

CK ZANZO

Dobrý den, Libore, díky za Váš zájem. Můžete nám prosím napsat na info@zanzo.cz a zanechat nám na Vás ideálně telefonický kontakt? Co se týče toho vánočního termínu, musíme si definovat výraz „rozumný peníz“. Zcela na rovinu kvalitní a oblíbené hotely už jsou dávno vyprodané, volná místa se dají najít pouze v luxusních hotelech a do jiné kategorie hotelů naše zákazníky nevozíme. Stejně tak ceny letenek již dosahují nepříjemných výšin… Co se březnového termínu týče, mile rádi pro Vás připravíme nabídku, která se Vám bude určitě líbit. Za tým CK Zanzo, Radek.

Kristina Drahošová

Dobrý den, ráda bych zakoupila dva zájezdy, ale bohužel nevím, jak je to s vízem. Muzete mi prosím poradit? Děkuji za odpověď.

CK ZANZO

Dobrý den, Kristino, děkujeme za Váš dotaz. Zanzibar je krásná destinace a dokonce Vám jí nijak nezkazí ani vízové procedury. V letadle obdržíte jednoduchý formulář k vyplnění (samozřejmě je k dispozici i na letišti po příletu na Zanzibar). Vyplněný formulář pak vložíte do svého pasu, kam si připravíte i 50 USD (poplatek za vízum zmiňujeme v sekci „příplatky“) a s úsměvem vše předložíte u imigrační kontroly. Do pasu dostanete razítko a máte hotovo :) Za tým CK Zanzo, Radek.

Libuše Špinková

Dobrý den,
na období letošních Vánoc a Silvestra na cca 12 dní pobytu pro 2 dospělé osoby?
Děkuji za odpověď
Špinková

CK ZANZO

Dobrý den, Libuše, děkujeme za Váš dotaz. V hotelu Reef & Beach Resort jsme Vám schopni zajistit pouze pobyt přes Vánoce. Přelom roku je již beznadějně vyprodaný. Máte li zájem prověřit některé jiné hotely, zašlete nám prosím Vaše prefernce na náš email: info@zanzo.cz. Rádi Vám připravíme nabídku. Za tým CK Zanzo, Radek.

Rudolf Ruský

Dobrý večer,máte termín na 15. nebo 16.11.odlet, tak na týden pro dva,děkuji Ruský

CK ZANZO

Dobrý den, Rudolfe, děkujeme za dotaz. Skvělý nápad takhle se psychicky připravit na zdejší zimu :) Jsou to odlety už relativně dost brzy, proto bude výsledná cena trochu ovlivněna aktuálními cenami letenek. Našli jsme pro Vás však velmi pěkné kombinace. Napište nám prosím na náš e-mail: info@zanzo.cz a my Vám obratem pošleme nabídku. Přeji pěkný den! Za tým CK Zanzo, Radek.

Soňa Hluší

Dobry den . Musi se zájezd zaplatit najednou nebo stačí záloha? Mela bych zajem o zájezd na 12 dni- 10 noci . Pro dvě osoby v obdobi od 1.12.

CK ZANZO

Dobrý den, Soňo,

Při realizaci zájezdu s odletem dříve než 40 dní od závazné objednávky, bude splatnost zájezdu ve 100% výši.

3* hotel Reef and Beach Resort je na Zanzibaru dobrá volba :). Na ostrově koření můžete očekávat krásné pláže a stabilní počasí.

Hezký den a jsem k dispozici.

Martin Buchal / CK Zanzo
E: rezervace@zanzo.cz
T: 222 703 625

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru