Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Chemický peeling na akné či vrásky kys. mandlovou s hyaluronem a kolagenem

4,8 / 5 Dana Slavíková Praha - Nové Město  (mapa) 40 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Tereza

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jak moc chemický peeling ovlivní vzhled kůže, jestli dojde k většímu loupání nebo zarudnutí.
Vím, že podobný dotaz tu už byl dříve, ale kdyby se všechna tři ošetření nestihla do 30. listopadu, je možné se dohodnout na termínu i po tomto datu?
Děkuji za odpověď a přeji krásný den,
 Tereza

Dana Slavíková - kosmetika

Pekny vecer, Terezko,

zacervenani pleti po chemickem peelingu, muze byt, nepatri mezi komplikace. Pracuji s kys. mandlovou a pyrohroznovou, ze 100 pleti, ktere zapeelinguji vyrazneji zcervena napr.pet pleti,ale toto krasne zklidni z velke casti doporucovany alginat. Takze vubec se nemusite bat.
Co se tyka “loupani” kuze, zalezi kolik je na pleti zrohovatelych bunek, ale klientky zpetne rikaji -vubec, trosku lokalne- je treba hydratovat. Delam peelingu klidne 80 mesicne, vzdy ma klientka moznost me kontaktovat, kdyz bude mit nejaky problem po peelingu a poradit se a nikdo nevola. Naopak mi chodi casteji dekovne sms, jak plet vypada skvele a to me tesi😊
Ohledne vyuziti posledniho peelingu z varianty koupenych 3 peelingu, zatim nyni jsme schopny vyuzit pri mnou doporucovanem rozestupu 10– max 14 dni. Kdyby nahodou ne, tak se pak domluvime na ten posledni pripadne .

Hezky vecer a dekuji za dotaz

 Dana

dotaz

Dobrý den, mohu se zeptat, proč součástí ošetření není masáž? 25 minut na kvalitní kosmetické ošetření mi přijde velmi málo. Díky.

Dana Slavíková - kosmetika

Pekny den,

kazda pece, ma sve. Chemicky peeling je vhodny jak smer akne-kde urcite masaz neni vhodna, ani na mastnou plet, tak smer vrasky, kde masaz dobra,ale proc ji spojovat s peelingem,tam je lepsi alginatova maska,ktera plet zklidni, zavyzivi, zahydratuje,do­vycisti,pote hyaluron, kolagen -skvely anti age…Chemicke peelingy samotne zahrnuji 4 min.,ani u koznich lekaru, jejichz jsou silnejsi peelingy domenou , Vas nebudou masirovat, dokonce zde nestravite ani 25 min. Tato pece je zvolena takto, masaz se v pripade da dokoupit, je jiz pak procedura o jinem case a plet i po chem.peelingu zustava nejaky cas s otevrenymi pory a ne vzdy je zcela vhodne ji zanaset hned masaznim olejickem, ja mam radsi Alginatovou masku po chem.peelingu. Ale na vsem se da domluvit. V peci je kolagen, hyaluron atd. ,ty jsou velice kvalitni pece spolu s peelingem. Pece neni vzdy o case, ale o kvalite produktu, coz ja pracuji s kosmeceutiky a o odbornosti a profesionalite personalu, kde na sobe neustale pracuji na skolenich a mam i zdravotni vzdelani.

Dekuji za dotaz

 Dana

AB

Dobrý den,

pokud se rozhodnu pro alginátovou masku, kterou budu muset doplatit, znamená to, že kolagenovou masku, která je součástí standartní nabídky již nedostanu?

Dana Slavíková - kosmetika

Pekny den,

alginatova maska se dava po chem.peelingu, s tou klientka lezi v salonu,kola­gen,hyaluron ,sera a krem jsou siucasti zaverecne pece, o ty Vas urcite neochudim😊Kolagen zustava v zaverecne peci v tenke vrstve pod zaverecnym kremem, aby udelal jeste na pleti paradu.

Dekuji ta dotaz

 Dana

Simona

Dobrý den,

mám spíše citlivou pleť s rozšířenými žilkami, můžete ošetření uzpůsobit na tento typ pleti? Nemám problém s akné, takže nepotřebuji tento typ čištění, ale alginátová maska mi dělá velmi dobře. Nevím, jestli v akci nabízíte pouze jeden typ ošetření. Děkuji.

Dana Slavíková - kosmetika

Pekny den, Simi,

klidne dorazte a peci uzpusobime dle potreby pleti.

Budu se tesit

 Dana

Alana

Dobrý den, v případě zakoupení 3 ošetření je nutné všechny využít všechny do 30.11.? S jakou konkrétní značkou kosmetiky se pracuje? Děkuji.

Dana Slavíková - kosmetika

Pekny den,

rozmezi chem.peelingu je vhodne 10–14dni, takze tri pece v pohode se v dane dobe zvladnot.Pripadne se da domluvit individualne. Rozmezi mezi peelingy je celkem dulezite v lepsimu efektu, nedoporucuji moc prodluzovat. Pece je popsana u akce, pracuji s kosmeceutiky Larens,kyselina mandlova a pyrohroznova. Skvely efekt u aknoznich pleti.

S pranim hezkeho dne

 Dana

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru