Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jedinečný kávovar na sporák: připravte si skvělé espresso ekologičtěji

Eva's shop 11 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Hana

Dobrý den, je možné u Vás na prodejně kávu z přístroje ochutnat?

Eva's shop

Dobrý den,
nedisponujeme kamennou prodejnou, kde je možné kávu z přístroje ochutnat. Máme pouze výdejní místo, kde ovšem není jakákoliv varná deska, která je nutná pro přípravu kávy v tomto přístroji. Jak jsem již psala několikrát, výslednou kvalitu a chuť kávy ovlivníte především použitím kvalitní a vhodné kávy. Pokud máte nějakou kávu osvědčenou, která Vám chutná, zajisté bude vynikající i z tohoto přístroje.
Hezký den

Michaela Sedláčková

Dobrý den,
je možné kávovar použít na sklokeramické desce? Děkuji

Eva's shop

Dobrý den,
ano, je možné ho použít na sklokeramické, plynové, indukční desce.
Hezký den

Věra Tichá

U Slevomatu od zákazníků nejsou žádné recenze, zkušenosti, spokojenost..... Kde je možné toto získat? Když si to doma ozkoušíte, což je docela potřebné, nemůže se potom výrobek vrátit, protože je použitý. Tedy nemůžete ochutnat a posoudit. Tak jak a kde mám výhodu espressovače a chuti udělaného espressa zjistit? Jenom podle reklamy jít nejde. Děkuji za odpověď.

Eva's shop

Dobrý den,
recenze na produkt je možné získat z veřejně dostupných zdrojů na internetu jako je youtube a další vyhledávače. Ohodnotit produkt na Slevomatu je pouze dobrovolná možnost zákazníka. Na výslednou kvalitu nápoje má samozřejmě zásadní vliv kvalita vody, hrubost mletí a káva. Osobně používáme tento kávovar na plachetnici ve velmi extrémních podmínkách k naší velké spokojenosti – https://www.facebook.com/plachetnicikolemsveta/. Je na každém zákazníkovi, aby před uzavřením obchodu na dálku zvážil všechna jeho pro a proti. Podmínky a parametry obchodu na dálku jsou definované zákonem a jsou pro všechny internetové obchody totožné napříč internetem. Z nichž skutečně plyne, že na použité bezvadné zboží nelze uplatnit odstoupení od smlouvy do 14-ti dnů od uzavření kupní smlouvy. V případě dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit.
Hezký den

Podrážděný Sicilián

Co to je za odpověď? Jaký patent na názvosloví? Neumíte normálně odpovědět pod jakým tlakem se káva připravuje? Mě nezajímá nějaký váš přirozený princip ani kde se to vyrábí, ale tlak. TLAK.

Eva's shop

Dle informace od italského výrobce, který přístroj deklaruje a prodává jako přístroj na přípravu espressa je tlak kolem 3 barů. To ovšem neznamená, že by přístroj neuměl udělat espresso. Přístroj je navržen tak, aby bylo espresso připraveno i za nižšího tlaku. Například moka konvička Vám těžko na kávě vytvoří pěnu a navíc jak jsem již zmiňovala níže, výsledná káva se zde zbytečně po protlačení nevaří, tak jako v moka konvičce. Zde je kávová směs v páce přitlačena tlakem 3 bary a výsledná káva vytéká do hrnečku. Tento přístroj je především určen pro přípravu espressa doma a proto je tomu z bezpečnostních důvodů výše tlaku přizpůsobena. Přístroj je vybaven pojistným ventilem. A teď něco o přípravě kávy. Jednou z hlavních výhod přípravy kávy při nižším tlaku (například pomocí tohoto přístroje) je, že se Vám káva samotná ale i oleje obsažené v kávě při přípravě nespálí. Díky tomu dochází ke konzervaci chuti. Dále bych ráda uvedla, že v mnoha komerčních přístrojích na espresso, jejichž ceny jdou do desítek tisíc, je tlak i kolem 9–15-ti barů a teplota páry pak kolem 200st Celsia. V tomto případě se lze jen opravdu těžko bavit o kvalitním espressu. Z Vašich komentářů by se dalo chápat, že pokud při přípravě espressa je tlak jiný než uvádíte nejedná se o espresso. Zajímalo by mě z čeho vycházíte. Espressovač Kamira je jedinečný patentovaný design a liší se od ostatních přístrojů nebo postupů přípravy kávy. Když neochutnáte, můžete jen těžko soudit.

Vojtěch

Dobrý den,

pod jakým tlakem se káva připravuje? Ani na vašich stránkách jsem tuhle informaci nenašel. Italské espresso je ze 7 g pomleté kávy, která je protlačena vodou o tlaku 8–10 barů. Pokud je tlak menší jedná se o dražší Mocca konvičku.

Eva's shop

Stroj je vyráběn na Sicílii jako espresso a myslím, že pokud má někdo patent na názvosloví, tak jsou to právě Italové ze Sicílie :-) Dále pak na rozdíl od moka konvičky nepřichází káva do styku se stěnami, které mají přes 100 stupňů a to ubírá na kvalitě výsledného nápoje. U tohoto přístroje je tlak vytvářen párou a ta tlačí vodu těsně před bodem varu (správná teplota vody pro přípravu kávy). Tento princip také přirozeným způsobem reguluje tlak v kombinaci se správně zvolenou hrubostí mletí a správným stlačením kávového substrátu.

Věra Tichá

Jak je možné si uvařit esspreso třeba i bez energie na cestách, v autě, přírodě..?

Eva's shop

Dobrý den,
energie je potřeba k ohřátí vody. Pokud máte malý cestovní plynový kempingový vařič, tak si espresso připravíte kdekoliv.

Věra Tichá

Zdá se mně, že 30 ml – 1 káva, 60 ml – 2 kávy je málo. Jak velký hrneček kávy se naplní?

Eva's shop

Dobrý den,
nádobka na vodu má objem 60ml, tzn. že si z jedné dávky kávového substrátu připravíte 60ml espressa. Jedná se o italský přístroj na espresso, kde objem standardního espressa je 20–30ml či ristretta jen 20ml.

Václav

Dobry den, jak se tento pristroj cisti a udrzuje? Diky.

Eva's shop

Dobrý den,
přístroj je víceméně bezúdržbový. Stačí jej čas od času omýt vodou či otřít houbičkou. Páky se čistí vyklepáním použité kávy a omytím pod tekoucí vodou.

Klára Jantošová

Bylo b možné nahrát video tak, aby šlo i přehrát? Děkuji

Eva's shop

Dobrý den,
problém bude zřejmě na Vašem zařízení. Zkuste jiný prohlížeč. Video jde přehrát. Děkuji

Michal Šípek

Dobrý den, jedná se skutečně o espresso? Spíš to vypadá že stroj funguje na bázi Mocca konvičky. Jaký je tlak stroje při přípravě kávy a jak je regulován?

Eva's shop

Stroj je vyráběn na Sicílii jako espresso a myslím, že pokud má někdo patent na názvosloví, tak jsou to právě Italové ze Sicílie :-) Dále pak na rozdíl od moka konvičky nepřichází káva do styku se stěnami, které mají přes 100 stupňů a to ubírá na kvalitě výsledného nápoje. U tohoto přístroje je tlak vytvářen párou a ta tlačí vodu těsně před bodem varu (správná teplota vody pro přípravu kávy). Tento princip také přirozeným způsobem reguluje tlak v kombinaci se správně zvolenou hrubostí mletí a správným stlačením kávového substrátu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru