Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Noc plná zážitků: Středověký hotel v Dětenicích, dobový program i hostina

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Zámecký resort Dětenice Dětenice (mapa) 8 272 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Martina Plodková

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda by bylo možné voucher uplatnit 8.2.2019, ještě jsme vouchery nezakoupili, jelikož jiný termín nemůžeme, proto se předem informuji. Děkuji za vstřícnou odpověď.
S pozdravem Martina Plodková

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, ohledně volných termínů doporučujeme kontaktovat přímo hotel poukaz@detenice.cz, +420 727 819 1­34. Hezký den

Karin Kavcová

Dobry den, jaká je délka toho programu? Cca od kolika do kolika? :) děkuji za odpověď.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý večer, program trvá 3 hod…19–22hod.

Jakub

Dobrý den, rád bych k vám vzal manželku a dceru, dá se zakoupit pokoj pro tři osoby, plus máme štěně zlatého retrívera, 3 měsíce, můžeme jej vzít sebou, nebo u vás psi mají zákaz? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jakube, domácí mazlíčci pouze po předchozí domluvě za 200 Kč/noc. Dítě do 2,9 let zdarma bez nároku na vlastní lůžko a služby. Dětská postýlka po předchozí domluvě zdarma. Přistýlka pro dítě starší 3 let a další dospělou osobu za 500 Kč / noc se snídaní. Pro další informace se obraťte přímo na poukaz@detenice.cz
+420 727 819 1­34. Hezký den :)

Jiří

Dobrý den, máme koupený 2 vouchery. Mohou je využít 2 nedospělé osoby(17let) bez doprovodu? Děkuji za odpověď.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, ano, mohou vouchery využít. Pro více informací nás kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky +420 601 561 7­41. Pěkný den

Jana Gajdoščáková

Dobrý večer, a když koupím přistýlku, tak co vše budu muset doplácet? Jde mi o vstupy a jídlo? Děkuji za odpověď Jana

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, v ceně přistýlky je snídaně. Tudíž na místě se dokupuje vstupné na prohlídky, na večerní program a večeře.
Pro více informací nás kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky +420 601 561 741.
Pěkný den

Jana Gajdoščáková

Dobrý večer, chtěla bych tento zážitek pro dceru k 10. narozeninám. Je to vhodné pro děti? A mám tedy koupit 3× voucher (dcera a rodiče) nebo jen dva a přistýlku. Děkuji za odpověď Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, pokud chcete vzít svou 10letou dcerku, doporučujeme koupit dva vouchery a na místě doplatit za přistýlku 500,–. Hezký den :)

Jitka

Dobrý den, dne 19.12. jsem zaplatila voucher a ještě mi nic nepřišlo, mohu Vás poprosit o zkontrolování?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den :)

Radka Jakešová

Dobrý den, zakoupila jsem si u vás dva vouchry za 1399 jeden. Mohu se zeptat jestli mi to přijde do Vánoc?

Slevomat.cz

Dobrý den, Radko, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a vouchery jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den :)

Anna

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co je na výběr jídla ke snídani? A zda je možné si vybrat stůl k večeři, kde je dobře vidět na večerní program? Je možné mít stůl pouze pro 2 osoby?
Děkuji a přeji pěkný den.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, k snídani je na výběr – pečivo, šunka, sýr, marmeláda, zelenina, sladké pečivo, polévka, vejce, párky, atd..
K večeři je možné se domluvit na místě, ohledně stolu = po příjezdu zajděte do krčmy a požádejte obsluhu, zda by bylo možné sedět u stolu dle Vašeho výběru. Dopředu bohužel není možné slíbit stůl k sezení.
Máte-li další dotazy kontaktujte nás prosím emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky +420 601 561 7­41. Pěkný den

Ivana Stránská

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je nějaké velikostní omezení na mazlíčky a jestli musí mít pes povinně náhubek. Děkuji za odpověď.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, kapesní pejsci nemusí mít náhubek. Ale větší pejsci, ano.
V případě ubytování na hotelu je poplatek za pejska 200,– Kč/noc.
Do zámeckého parku může pejsek na vodítku.
Do zámku na prohlídku mohou pejsci jen kapesní (nesmí běhat po zemi – původní podlahy).
Do pivovaru může pejsek na vodítku a s košíkem.
Do Středověké krčmy můžete také s pejskem, ale jen upozorňuji, že během večerního programu je v krčmě velký hluk. Pejsci ho málo kdy dobře snáší.
V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky +420 727 819 134.
Pěkný den.

Tomáš

Dobrý den, chci se optat zda je možné využít 3dni a dvě noci, a jak by se tento pobyt doplacel a jaká by byla jeho celková cena včetně polopenze a mazlíčka. Děkuji za info

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, tato nabídka je vytvořena pouze na 2 dny (1 noc), v případě individuální poptávku doporučujeme kontaktovat hotel přímo: poukaz@detenice.cz , +420 727 819 1­34. Můžete si také nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den :)

ilona olmrova

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jakou máte obsazenost na příští týden tj 17–21. prosince. Děkuji.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, kromě 20. 12. máme termíny volné. Pro více informací nás kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky +420 601 561 7­41. Pěkný den :)

Václav Lampart

Dobrý den.
Mohu tento pobyt zaplatit pomocí benefitni stravenkove karty.
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Václave, záleží na tom, jakou kartu máte. Zde je odkaz (https://www.slevomat.cz/cafeteria), kde si zvolíte, z jaké cafeterie chcete body převést k nám na kredity a násladně stačí převést body na správnou kategorii. Tato nabídka spadá do kategorie Cestování. Hezký den :)

Vendula Spetlová

Dobry den, rada bych koupila tento pobyt a chtela bych ho zaplatit body z cafeterie. Muzete mi jen rict, zda je to mozne a jelikoz si nejdrive musim prevest body na kredity, do jake kategorie tento pobyt spada?

Slevomat.cz

Dobrý den, Vendulo, omlouvám se, že jste musela čekat, nicméně mám pro Vás dobrou zprávu, možné to je. :) Pobyt spadá do kategorie Cestování/Poby­ty/Netradiční ubytování nebo Zážitkové pobyty. Doufám, že si vy nebo Vaši blízcí noc plnou zážitků patřičně užijete. :) Hezký den, Ivet :)

Jana Holanová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné za příplatek pozměnit meny k večeři a vybrat si něco jiného z lístku? Děkuji za odpověď.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, rádi Vám poradíme ohledně voucherů. Prosím ale, kontaktujte nás emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky +420 601 561 7­41. Pěkný den :)

Blanka Vojíková

Dobrý den,v pondělí 26.11.jsem bankovním převodem zaplaila dva vouchery v dárkové balení a ještě jsem je nedostala.Chtěla bych se zeptat,kdy budou asi doručené? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Blanko, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

Adéla

Dobrý den, ráda bych se zeptala, pokud koupím dva vouchery pro rodiče, zda budou na jednom pokoji. A také zda je volný termín na 6.4.-7.4.
Předem děkuji za odpověď.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, pokud zakoupíte dva vouchery, a oni si následně zarezervují dvoulůžkový pokoj, budou spolu na pokoji. :)
Termín 6. – 7. 4. 2019 je sice volný, ale jedná se o víkend. Tato nabídka se nevztahuje na pátky a soboty.
Víkendové balíčky najdete zde: www.detenice.cz.
Pro více informací nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky +420 601 561 7­41. Pěkný den :)

Petr

Dobrý den, prosím je volný termín 1.-2.12.2018, 2 osoby ? Děkuji.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, tento termín je bohužel již zcela obsazen. Tato nabídka voucherů se vztahuje pouze na dny pondělí, úterý, středa, čtvrtek, neděle.
Víkendové balíčky si můžete prohlédnout zde: www.detenice.cz
Pěkný den.

Pavel Vojta

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda máte volné pokoje v termínu 16. a 17. května nebo 23. a 24. května. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, rezervace je možné provádět přímo na: poukaz@detenice.cz (do emailu napište požadovaný termín a kódy voucherů), nebo na tel. číslech +420 727 819 134 a +420 601 561 7­41. Doporučuje­me termín zamluvit co nejdříve vzhledem k velkému zájmu. Pěkný den :)

Hana D.

Dobrý den,

jaká bude prosím cena pokud jsme 2 dospělý + 1 dítě (4 roky) tzn. 2 vouchery + příplatek 500,– Kč a bude v cené i program + večeře ?
 Děkuji

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, cena je pouze za přistýlku se snídaní. Na program jsou děti do 120cm zdarma a na prohlídku zámku a pivovaru jsou děti do 6 let zdarma. V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Lenka

Dobrý den,
v pondeli 19.11.2018 jsem posilala platbu za 2 vouchery, zatim mi neprisly kody…
Hrazdilová

Slevomat.cz

Dobrý den, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

Lenka Hrazdilová

Dobrý den,
v pondeli 19.11. jsem odesilala platbu za 2 vouchery, kody jsem zatim neobrzela…
Kdy budou poslany?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

Jana Kozáková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné koupit poukazy pomocí FKSP? Děkuji

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, prosím zašlete svůj dotaz na info@detenice.cz. Děkuji a přeji krásný den.

nataliesds

děkuju za odpověd ,bohužel jsme to již koupili jinak bych si to změnila za tu co máte na Vašich stránkách tu jsem viděla až po té co jste mi odepsali,což mě mrzí.Bylo by možné tedy využít tyto vstupy pro děti a doplatili by jsme na místě jen za přistýlku?A druhou večeři by jste nám teda vyměnili a dětské večeře by jsme si platili sami?Předem moc děkuju za odpoved.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, prosím zašlete své dotazy přímo do Dětenic na email: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 134.
Zde Vám na rezervačním oddělení ve vším pomohou. Krásný den

nataliesds

měla bych ještě jeden dotaz kdybychom chtěli přijet na dvě noci,je možné změnit druhou večeri at nejíme dva dny stejné jídlo?a šlo by nějak odečíst nebo za něco vyměnit ostaní věci co jsou v balíčku vzhledem k tomu že je tam prohlídka atd určitě by jsme na ni nechtěli jít 2×.předem moc děkuju za odpověd.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, vouchery jsou uzpůsobeny na jednu noc. Pokud koupíte vouchery tak, že zůstanete na dvě noci, je možné Vám večeři pozměnit, ale ostatní program (zámek, pivovar, krčma) není bohužel možné odečíst z ceny.
Doporučuji se podívat na nabídku na www.detenice.cz kde je nabídka na dvě noci s polopenzí a výhodnými službami i pro děti.
Pěkný den.

nataliesds

dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je volný termín 27.12.2018 pro 2 dospělé a 2 děti 9a 14 let a jaké jsou celkové příplatky za děti jestli nevyjde lépe dětem koupit taky celý voucher.děkuju předem za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, pro co nejpřesnější informace o dostupných kapacitách kontaktujte přímo hotel. Termín je nutné zamluvit dostatečně předem na e-mailu poukaz@detenice.cz (do e-mailu napište požadovaný termín a kódy voucherů), popřípadě na telefonních kontaktech 727 819 134 a 601 561 741 (v pracovních dnech od 9.00 do 17.00 hodin)
Vzhledem k velkému zájmu se doporučuje rezervace vybraného termínu v co největším předstihu. Přistýlka pro dítě starší 3 let a další dospělou osobu za 500 Kč / noc se snídaní. V ceně přistýlky není nic jiného než snídaně, chcete-li vzít děti s sebou na prohlídky bude nejlepší koupit jim vlastní vouchery. Hezký den, Simča :)

Pavel

Právě jsem si zaplatil woucher pro dva lidi.Termín je do 31.5.2019.Do kdy si musím pokoj rezervovat.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, Rezervace: Termín je nutné zamluvit dostatečně předem na e-mailu poukaz@detenice.cz (do e-mailu napište požadovaný termín a kódy voucherů), popřípadě na telefonních kontaktech 727 819 134 a 601 561 741 (v pracovních dnech od 9.00 do 17.00 hodin)
Vzhledem k velkému zájmu se doporučuje rezervace vybraného termínu v co největším předstihu. Hezký den, Simča :)

Valerij.

Dobře ráno. Děkuji za odpověď! Jestli jsou volný pokoj 25.12. pro 2 dospělé + 1× prystilka (500)pro dítě 9 let? Děkuji!

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, ano v tomto termínu máme volné pokoje. Rezervaci si prosím proveďte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Valerij

Dobrý den. Jestli je volny pokoj pro 1× dospělé + 2 x deti 15 a 9 let? 1. 2. 12
A stačí zakoupit 1× 1399 +2 × 500. + 2× vecirni program s dílem a 2× prohlídka.? Děkuji.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, tento víkend je bohužel zcela obsazen. Nicméně tato nabídka se nevztahuje na pátky a soboty. Pouze na všední dny a neděle. V případně dalších dotazů nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den Pěkný den.

Alena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když koupím dva wouchery a dám je jako dárek. Můžou si poté dotyčné osoby zavolat k Vám sami a vybrat si termín, který jim bude nejlépe vyhovovat? Děkuji za odpověd

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, ano přesně tak to můžete udělat. Na voucherech bude uvedené tel číslo a email pro rezervaci. V případně dalších dotazů nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den Pěkný den.

Vendula A.

Dobry den, lze tento pobyt zaplatit edenred benefity? Pripadne jak postupovat? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Vendulo, ano, můžete tento zážitek uhradit Edenred benefity. Více informace včetně postupu naleznete zde: https://www.slevomat.cz/cafeteria :) Stačí si benefity převést k nám na vybranou kategorii a před koncem nákupu kredity uplatnit :) Pěkný den

Jana Pospíšilová

Dobrý den,
jak dlouho bude nabídka na Slevomatu vystavená? Díky

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, Jano, doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů. Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve zakoupíte tím lépe :) Pěkný den

Jiří Kuba

dobrý den,chtěl bych jet s klukem-11 let mezi svátky,nejlíp 27.12…jak zjistím,jestli je volno dříve,než si koupím vouchery…

Slevomat.cz

Dobrý den , Jiří, poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete předem ověřit telefonicky na čísle +420 727 819 134, nebo pomocí emailu poukaz@detenice.cz. Přeji hezký den, Simča. =)

Stanislava Buksová

Dobrý večer, chtěla bych koupit 2 vouchery a jednu pristylku pro dítě ve věku 9 let. Chci koupit jako dárek. Jen si nejsem jistá jak mám uhradit tu přistýlku. Děkuji za odpověď.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, přistýlku musíte zakoupit přímo od nás. Prosím kontaktujte nás emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Slevomat.cz

Dobrý den, Stanislavo, přistýlky se vždy hradí až v místě ubytování. Přistýlka pro dítě starší 3 let a další dospělou osobu za 500 Kč / noc se snídaní. Přeji hezký den, Simča

David Šimandl

Dobrý den, je prosím možné, že by bylo hodování pro jednu osobu bezlepkové? Děkuji.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, ano, je to možné. Pro více informací nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Marcela

Dobrý den,asi to porad špatně chápu.nejsem si jista cenou dětí? Děti platí program a nemají tu nabízenou hostinu?děti si vybírají jídlo zvlast na místě?jedna se mi o 2deti 10,14let.Děkuji za upřesnění

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo, platí se za přistýlky pro děti včetně snídaně 2× 500,– Kč. A pak na místě doplatíte 2× večerní program, 2× prohlídku a 2× večeři, kterou by si děti samy vybraly na místě. Pěkný den

Jana

Dobry den, pokud by jela na pobyt jen jedna dospela osoba a dve deti, 11 a 8let, jaka by byla cena? Cena voucheru plus 2× 500,–kc a 2× priplatky za prohlidky a jidlo? Dekuji

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, ano, je to přesně tak jak píšete, 1× voucheru + 2× 500,– Kč/přistýlky + 2× vstupné ne prohlídky, večerní program a jídlo. Pro více informací nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Gabriela Kostkova

Přeji hezký den, máte ještě volný termín mezi 27. a 30. prosincem? Cena pro dva dospělé a 2 děti (7 a 14 let) by byla – 2 poukazy (po 1399,–) + 2 přistýlky po 500,– (se snídaní). A pak bychom na místě doplatili 2× večerní program, 2× prohlídku a 2× večeři, kterou by si děti samy vybraly na místě. Chápu to správně? Děkuji za info. Gabi K.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, ano, v tomto termínu máme volné pokoje. Možnost zakoupení voucherů je přesně tak jak píšete. Pro více informací a rezervaci nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Simona Hloušková

Dobrý den, máte prosím volný termín 25–26.12. 2018? Děkuji za odpověď. Simona.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, ano, v tomto termínu máme volno. V případě jakýchkoli dotazů nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Vlasta

Dobrý den,
prosím o cenu bez akce ze soboty na neděli.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, tato nabídka se nevztahuje na víkendové pobyty. Vouchery je možné čerpat v dnech – pondělí, úterý, středa, čtvrtek, neděle. Uvedená cena je tedy na tyto dny mimo pátku a soboty.
V případně jakýchkoli dotazů nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Pavlina Runova

Dobrý den měla bych zájem o tento výlet a proto se ptám proc nenabizite víkendy pracuji každý den a dovolenou na příští rok už mám naplánovanou proto by mi vyhovoval víkend.Děkuji Ru­nova

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlíno, v rámci této akce jsou v nabídce vybrané dny. Víkendový pobyt si však můžete i tak zakoupit a to na našich stránkách za cenu uvedenou v ceníku :) Pěkný den

Vendula Pillerová

Dobrý den, máte volný termín na 6–7/12/2018? děkuji

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, bohužel tento termín je již plně obsazen. Rádi Vám pomůžeme najít jiný vhodný termín, kontaktujte nás prosím emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Renata Šífová

Dobrý den, je prosím volný termín 1–2.11.?

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, bohužel v tomto termínu jsou tradiční pokoje již zcela obsazeny. Je možné provést rezervaci na Rytířský pokoj s doplatkem 600,– Kč, doplatek je možné uradit na místě.
Případně Vám rádi pomůžeme najít jiný vhodný termín, kontaktujte nás prosím emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Milá

Dobrý den, 2 dospělé a 2deti ve věku 5 a 10 let, kolik máme doplácet prosím, včetně hostiny a hotelu. Děkuji

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, cena přistýlky činí 500,– Kč/noc, vč. snídaně. Prohlídky pro děti do 6 let jsou zdarma a od 6 let je vstupné 90,– Kč. Jídlo pro děti si vyberete na místě z jídelního lístku (cena dle výběru jídla). Vstupné na program činí 155,– Kč/osoba, děti do 120cm mají vstupné zdarma. V případě jakýchkoli dotazů nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Ilona Blaziusová

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat zda by byl volný termín – nástup neděle 28. 10. 2018, děkuji.
Ilona Blaziusová

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, bohužel tento termín je již plně obsazen. Rádi Vám pomůžeme najít jiný vhodný termín, kontaktujte nás prosím emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Michaela

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné doplatit rozdíl a mít rytířský pokoj, děkuji

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, Michaelo, ano, to je možné. Doplatek na Rytířský pokoj činí 600,– Kč (300,– Kč/osoba). Doplatek je možné uhradit na místě.
Při rezervaci prosím nezapomeňte nahlásit, že si přejete rezervovat právě Rytířský pokoj.
V případě jakýchkoli dotazů nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat do kdy bude tato nabídka aktuální. Děkuji Veronika

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů. Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve zakoupíte tím lépe :) Pěkný den

Yveta

Poukaz tedy nelze využít ze soboty na neděli, nebo z pátku na sobotu?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Yveto, správně. Nástup na pobyt je možný pouze ve dnech pondělí, úterý, středa, čtvrtek nebo neděle. Pěkný den

Jolana Drabkova

Dobry den, prohlidku pivovaru a zamku je nutne absolvovat pred vecernim programem nebo lze az druhy den po prespani? Dekuji.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, záleží kdy přijedete. Při nástupu v neděli budou prohlídky určitě v odpoledních hodinách před večeří. Ve všední dny jsou prohlídky obvykle v den příjezdu i v den odjezdu ale toto Vám vždy upřesníme při příjezdu na recepci. V případě jakýchkoli dotazů nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Jarmila Fibichová

Dobrý den, měla bych zájem o voucher, ale jsme 3. Je možné mít tenhle poukaz s udanou cenou a jenom dokoupit třetí osobu? Děkuji za odpověď

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, je možné vouchery zakoupit 3× a čerpat je ve 3lůžkovém pokoji. V případě jakýchkoli dotazů nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Eva Berková

Dobrý den, voucher bych chtěla koupit jako cenu do tomboly na ples, tj. bez uvedení jména s tím, že si výherce zarezervuje termín sám – je to možné ?
 děkuji

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, ano, na poukaze není jméno a v uvedené platnosti si ho může výherce rezervovat (musí se vyčerpat do 17. 4. 2019). V případě jakýchkoli dotazů nás prosím kontaktujte emailem: poukaz@detenice.cz nebo telefonicky: +420 727 819 1­34. Krásný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru