Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Privátní wellness pro 2 nebo 4 osoby: sekt, ovoce, drinky a třeba i masáž

4,9 / 5 WELLNESS RELAX - luxusní privátní wellness Praha - Hloubětín  (mapa) 511 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jiřina Liptáková

Dobrý večer, mohu se zeptat, když si objednám dopolední čas, tedy od 10 hodin, tam tedy nejde dát místo dvou drinků prosecco a pokud ne, o jaké drinky v dopoledních hodinách jde?

WELLNESS RELAX - luxusní privátní wellness

Dobrý den.
Celý den mám 5 základních drinků v alko verzi, nebo 3 drinky (Mojito. Sex on the beach a Tequila sunrise) i v NEALKO verzi pro řidiče..
Jde vyměnit drinky za jiné nápoje nebo Prosecco, sekt, ale dle typu je tam pak doplatek.
Vše vyřeší slečny na recepci při rezervaci

Lucie
777 711 322

Tereza Macháčková

Dobrý den, zakoupila jsem si voucher, ale nepřišlo mi nic jiného než způsob platby a na stránkách se mi zobrazuje, že byl voucher zaplacen. Je tedy už platný? A stačí když předložím e-mail o platbě který mi došel? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, platbu vidím v pořádku přijatou a voucher jsme vám tím pádem zaslali na e-mail. Někdy ale spadne do složky spam. Pro jistotu jsem vám ho zaslal znovu, ať se vám lépe hledá. Hezký den :)

Zuzana Zenáhlíková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda ty časy platí i o víkendech? Čili, když je nabídka 10 – 16, platí to i pro sobotu a neděli?
Děkuji za odpověď!
 Zuzana

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, ano, časy platí pro celý týden. Hezký den :)

WELLNESS RELAX - luxusní privátní wellness

Dobrý den. Jo jo potvrzuji ;-)

Mariana

Dobry den mate von 30 11 2. 12

Slevomat.cz

Dobrý den, Mariano, informace ohledně dostupných kapacit a otevírací doby Vám rádi sdělí na e-mailu recepce@wellness-relax.cz nebo tel. 777 711 322. Pěk­ný den

Barbora Svobodová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, do kdy bude možné voucher objednat?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Barboro, doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů. Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve zakoupíte tím lépe :) Pěkný den

Míša Randová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je rozdíl v časech vířivky, jestli ten první čas do čtyř hodin je jen jiný v tom druhém večerním, že jsou lidé více v práci a tak chodí méně osob, proto je levnější nebo jestli jde také o to, že jsou v místnosti okna a tak je tam větší světlo nebo jestli je tam přítmí a svíčky vždy.

WELLNESS RELAX - luxusní privátní wellness

Dobrý den.
Obsah voucherů je stejný romantikou při svíčkách – všude je úplná tma, protože máme na oknem rolety pro vytvoření černočerné tmy a romantiku při svíčkách.
Ano, chtěli jsme zvýhodnit ty, kteří mohou od 10:00 do 16:00 nižší cenou.

Také vouchery, kde je čas 10:00 až 16:00 neobsahují Romantický balíček s malým sektem Bohemia a mísou ovoce, ale 2× drinky, které děláme alko i NEALKO – kvůli řidičům v tomto ranním a popoledním čase,
Proto je tam také nižší cena v součtu u voucherů z obou důvodů (dřívější čas + jen 2× drinky). V případě požadavku u večerních voucherů je možné změnit také na drinky (alko i nealko) nebo změnit balíček na prosecco nebo jiný typ sektu nebo velikost sektu, to je vždy na dohodě.
:-)

Rozdíl v časech platnosti voucherů je opravdu jak jste napsala právě kvůli obsazenosti wellness, úplně stejně je i rozdělený ceník na tyto 2 cenové úrovně – ceny jsou platné pro časy od 10:00 do 16:00 a pak mezi 16:00 až 24:00 (vouchery do 23:00)

.
Vouchery, které jsou podle ceníku platné pro časy od 16:00 do 23:00 jsou dražší a proto je u nich uvedeno, že je možné je využít celý den, tedy v časech 10:00 až 23:00, aby jste nebyli limitovaní jen časem podvečerním/ve­černím, ale mohli ho využít kdykoliv.

.
S jakýmkoliv dotazem zavolejte prosím na 777 711 322 nebo na mail recepce@wellness-relax.cz, rádi Vám vše vysvětlíme
.
Přeji hezký den
Lucie
recepce

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru