Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Časopis 100+1 historie, kompletní ročník 2018

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Petr Hradiský

Dobrý den
dne 17.11.2018 jsem zaplatil částku 119 Kč na Váš učet.. bohužel do dnešního dne jsem zaplacené zboží neobdržel..??

Prosím o zpětné info,
Děkuji

Hradiský Petr

Slevomat.cz

Dobrý den, bohužel u Vás tuto zaplacenou nabídku nevidím. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

míra

Dobrý den,
dorazil 3× balíček od Vás. Bohužel není číslo 12. Nikdo nenapsal, že zásilka nebude úplná. Kde mám reklamovat. Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. Ohledně stavu Vaší objednávka se prosím obraťte na e-mail akce@epublishing.cz. Děkujeme.

Lenka Minarechova

Dobrý den,
nyní jsem objednala a uhradila Variantu 2. Jelikož se jedná o dárek k Vánocům, doporučujete mi spíše darovat voacher nebo ho nyní uplatnit s dodáním na mou adresu? Dorazila by všechna čísla včas?
Děkuji za odpověď.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. V tuto chvíli doporučíme zadat Vaši adresu. Termín doručení kompletní objednávky je 3–5 týdnů, ale nyní před Vánoci se snažíme zasílat, co nejčastěji. Bohužel však nevíme, jak rychlé bude doručení Českou poštou. Určitě nyní tedy zadejte svoji adresu a pokud by náhodou nedorazila kompletní objednávka do Vánoc, můžete potom změnit adresu na obdarovaného. Pokud si přejete získat také náš dárkový certifikát, můžete si o něj napsat na e-mail akce@epublishing.cz. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Vladimír

Dobrý den. Téměř před měsícem jsem si objednal a zaplatil 100+1 historie. Bohužel jsem neobdržel voucher, jak mám dále postupovat? Zdravím a děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíre, napište nám prosím na vip.podpora@slevomat.cz, kde se s Vámi na tuto záležitost kolegové podívají a sjednají nápravu. Pěkný den

Barbora

Dobrý den, také mám dotaz ohledně dárku k Vánocům – je možné, že pokud teď objednám a registraci provedu až před Vánocemi tak, abych mohla voucher dát dané osobě, po Vánocích by časopisy mohly začít chodit dané osobě do vlastní schránky?

 Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Ano, pokud provedete registraci těsně po Vánocích, balíčky začnou chodit po Novém roce. Objednávka bude rozdělena do několika balíčků, aby nedošlo k zahlcení poštovní schránky. Kompletní objednávka dorazí do 3–5 týdnů od aktivace voucheru. Děkujeme.

Gabriela Hodová

Dobrý den,nějak jsem nepochopila,zda když objednám kompletní ročník 2018 jestli mi dojdou všechna čísla zaráz nebo budou chodit po jednom.
Chci jej jako kompletní balíček vcelku koipit dědovi.
Díky za info
 Hodová

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Kompletní objednávka bude rozdělena do několika balíčků, aby nedošlo k zahlcení poštovní schránky. Kompletní objednávka dorazí do 3–5 týdnů od aktivace voucheru. Děkujeme.

Romana Špajsová

Dobrý den, přišly mi tři balíčky a chybí mi září. Říjen mi přišel. kam se mám obrátit? Jinak je všechno v pořádku. Děkuji :)

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. Zářijové číslo v tuto chvíli nemáme skladem. Bude doposláno později. V případě dalších dotazů se na nás můžete obrátit na e-mail akce@epublishing.cz. Děkujeme.

Lucie Palková

Dobrý den,
před necelými 3 týdny jsem vyplnila on-line formulář a stále se nic neděje. Na koho se mám obrátit?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. Pokud jste voucher registrovala a došel Vám potvrzovací e-mail, kontaktujte nás prosím na e-mail akce@epublishing.cz s údaji o objednávce. Objednávku na základě toho prověříme. Pokud jste voucher neregistrovala, proveďte prosím registraci zde: https://www.epublishing.cz/1001-historie-rocnik-2018-na-slevomatu. Děkujeme.

Lenka

Dobry den,
Jde koupit predplatne jako darek k Vanocum na rok 2019?

 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, platnost voucheru na předplatné je do 14. 2. 2019. Do tohoto data si můžete předplatné objednat a přijde Vám kompletní ročník 2018 a k němu přídavky podle varianty, kterou si vyberete. Darovat k Vánocům 2019 tedy časopis můžete, ale pouze jako fyzické výtisky časopisu, které budete do Vánoc mít doma. Přeji krásný den.

Jan

Bude zde i ročník 2016? Nebo Tajemství vesmíru?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Podobné akce v tuto chvíli neplánujeme. Přejeme hezký den.

Martina Fejfarová

Dobrý den,
jaká je rozdíl mezi předplatným za 119,– a 169,–, respektive kolik speciálů je v ceně?
Martina F.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Předplatné za 169 Kč má navíc 4 speciály. Děkujeme.

Pavel Kubát

Dobrý den, minulý tyden jsem o víkendu objednal tuto nabídku a během pár dní zaslal na zmíněný účet peníze. Nepřišla mi ale žádná odpověď ani potvrzující mail, a co hůř..ani časopisy :-D Tak bych se chtěl zeptat, zda se náhodou nestala někde chyba. Děkuji a přeji příjemný den

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Provedl jste následnou objednávku podle postupu na stránkách prodejce https://www.epublishing.cz/1001-historie-rocnik-2018-na-slevomatu? Pěkný den

Karel Zahorec

Dobry den,prosim jak je to kdyz chci objednat z nemecka kde ziji? Dekuji s pozdravem Z.K.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. V rámci této akce je možné zasílat pouze na adresy v České republice. Děkujeme.

Adam Koziel

Dobrý den,kdy mi přijdou objednané časopisy?

Extra Publishing

Dobrý den, první zásilku odesíláme zhruba do týdne od registrace voucheru. Zbylá již vydaná čísla odešleme do 3–5 týdnů. Pokud máte zájem o přesné informace, kontaktujte nás prosím na e-mail akce@epublishing.cz. Děkujeme.

Natálie

Dobrý den,
když si teď objednám variantu 1, přijdou mi všechny již vydané časopisy najednou? Byla bych raději kdyby chodily např. každý měsíc nebo maximálně po dvou kusech. Děkuji za vysvětlení.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Již vydané výtisky dorazí v několika zásilkách maximálně do 3–5 týdnů od registrace voucheru. Děkujeme.

václav kollár

dobrý den,je tomu cca půl roku kdy jsem si objednal a přes internetbanking zaplatil ročník 100+1 avšak do dnešního dne jsem nic neobdržel.nemám tudíž důvěru k Vaším nabídkám a kdybych si něco měl objednat tak jedině dobírkou. ty peníze jsem Vám de facto věnoval. Kollár

Extra Publishing

Dobrý den, před půl rokem nám žádná akce na slevovém portálu neběžela. Pokud máte jakékoliv potvrzení o provedené objednávce, pošlete nám jej na e-mail akce@epublishing.cz. Podíváme se, o co se jedná a situaci společně dořešíme. Děkujeme.

Hana Janoušková

Dobrý den,
nemohu najít kód voucheru na variantu 2.
Děkuji,
Hana Janoušková.

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

Miroslava Dudková

Dobrý den, právě jsem Vám poukázala 119,– Kč na 100+1 a k tomu červenou knihovnu, doufám že vše proběhlo správně… Děkuji Mirka

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Dudková,
objednávka proběhla v pořádku, ale peníze by k nám měly dorazit během 2–4 pracovních dnů :).

Mirka

Dobrý den, když si objednám časopisy, musí si objednát i předplatné časopisu na další rok?

Slevomat.cz

Dobrý den, Mirko, nemusíte si pořizovat předplatné na další rok :) Pěkný den

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Objednáním výtisků z této akce se nezavazujete k žádnému dalšímu odběru. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru