Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Originální píseň od hudebního skladatele se jménem obdarovaného i dárce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Hana Kalinová

Dobrý den, je reálné stihnout písničku na sobotní oslavu narozenin?

Písně na přání

Dobrý den, ano. S úctou JH.

Jitka

Pekny den, je mozne odeslat písničku napriklad uz hotovou na CD? Dekuji

Písně na přání

Dobrý den, tuto službu v této akci bohužel nenabízím. Výroba CD včetně poštovného by vyšla téměř dráž, než samotná písnička. Formát mp3 je v dnešní době nejpoužívanějším v hudbě. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Monika Ondrašíková

Děkuji za předchozí odpověď. Ještě se zeptám, když se vybere vánoční písnička – nevím jak si ji představit týká se jen vánoc nebo je tam možnost uvést i např. oslovení maminko a dále pokračovat vánočně. Děkuji

Písně na přání

Dobrý den. Každá z písniček je tematicky zaměřená na tu, či onu událost. A jakékoli oslovení je možné. S úctou JH.

Pája Gašparová

Dobrý den, je prosím možné v rámci voucheru složit píseň také pro babičku? Děkuji. Gašparová

Písně na přání

Dobrý den. V rámci voucheru je nutné vybrat písničku dle nabízených kategorií. Písnička přímo babičce v nabídce není, nicméně lze např. píseň k narozeninám, k svátku, či píseň vánoční. S úctou JH.

Adéla Vinklerová

Dobrý den,
vím že v popisu máte napsáno, že píseň je pro jednoho obdarovaného. Ale chtěla bych se zeptat, jak to udělat, kdybych chtěla písničku pro rodiče (aby v ní zaznělo „mami, tati“)? Musím koupit 2 vouchery nebo jak by to šlo udělat? Předem děkuji za odpověď.

Písně na přání

Dobrý den, v akci je každá píseň opravdu určena pro jednoho obdarovaného, vyjma písní K výročí svatby a Svatební, které jsou pro oba oslavence, či novomanžele. Existují dvě možnosti. Objednat dvě písně: Mamince a Tatínkovi. Nebo připravit písničku pro oba jednu, ale to je práce nad rámec voucheru, jelikož takovou písničku ve slevě nenabízím. V tomto případě mi napište, či zavolejte a domluvíme se. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Pavla Kolmanová

Dobrý den, jaká je doba dodání? Děkuji

Písně na přání

Dobrý den, doba dodání je 3 – 5 dnů od potvrzení objednávky. Objednávky vyřizuji v dopoledních a poté v pozdních večerních hodinách. S úctou JH.

Monika Ondrašíková

Dobrý den, uvažuji o písničce na přání poslechla jsem si ukázku, ale nějak jsem tam nezaslechla ty jména konkrétně se jedná o písničku k narozeninám.,Je možné poslat ukázku (odkaz na mail? Děkuji

Písně na přání

Dobrý den. Ukázka slouží k tomu, aby si zákazník mohl vysledovat, jaký mám hudební styl. Další ukázky jsou na mých osobních stránkách. Jinak písničky jsou koncipovány jak hudebně, tak i textově vždy k dané příležitosti. Např. k narozeninám je píseň koncipována jako hudební přání k této příležitosti se jménem obdarovaného, jménem, či jmény darujících a gratulací. Co se týče ukázek v této kategorii písní, velice se omlouvám, ale bohužel je nemohu poskytovat z důvodu zneužití. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru