Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Originální píseň od hudebního skladatele se jménem obdarovaného i dárce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Václav Žáček

Dobrý den, prosim Vás je možné v této variantě složit píseň pro babičku a dědu od vnuček(dvě jména) děkuji za odpověď

Písně na přání

Dobrý den, každá píseň je vždy určena pro jednoho obdarovaného, vyjma písní svatební a k výročí svatby, které jsou vždy pro oba obdarované. Jinak darujících může být i více. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Katka K.

Dobrý den, bylo by možné k písni poskytnouz i noty (akordy)? A zda můžu zaslat stručný popis osoby (vlastnosti, koníčky), které by byly zakomponované do písně?

Písně na přání

Dobrý den, v nabídce akce toto nenabízím. Nicméně lze vyjít vstříc individuálně v tom, že akordy k písni zaslat mohu. Druhá část Vašeho dotazu je zodpovězena o dotaz níže. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Iveta Dvořáková

Dobrý den,
je možné si navolit do písně par klíčových slov? Děkuji
Dvořáková

Písně na přání

Dobrý den, v této základní variantě písně charakterizují jména obdarovaných, darujících, přání, či gratulace. Bližší specifikace je již výsadou dražších verzí. Přesto písničky v těchto základních kategoriích jsou dle mého krásným dárkem, který jistě potěší:) Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Věra

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné si připlatit za zaslání písničky na CD? Děkuji za odpověď.

Písně na přání

Dobrý den, vzhledem ke skutečnosti, že by výroba CD + poštovné byla dražší než samotný voucher, tuto službu v této akci bohužel nenabízím a to ani jako službu s příplatkem. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Галина Цай

Je mozne aby se zaznilo v ni jméno obdarovaneho i 2 jmena darujicih (moje a syna) napriklad?

Písně na přání

Dobrý den, ano, je to možné. S úctou JH.

Галина Цай

Dobry den. Kolik trva casove slozit pisen? Manzel ma narozeniny pristi tyden 18/11. Co znamena dostaneme v elekronicke podobe? Takze chtela bych aby pisen byla romanticka a zaroven ne nudna. Dekuji. S pozdravem. Galina.

Písně na přání

Dobrý den, písničky dodávám do 5 dnů, jak je uvedeno v anotaci nabídky. 18.11. je tento týden za 3 dny. Pokud objednáte písničku dnes, písničku bych stihl připravit. Písničky zasílám ve formátu mp3, což je v dnešní době nejpoužívanější formát. Písnička Vám přijde na email. Myslím si, že písničky romanticky píšu a jestli jsou nudné, či nikoli, na to bohužel odpověď neexistuje. Každý máme jiný hudební vkus. Pochopitelně dle mého nudné nejsou, pro většinu zákazníků také ne, ale jistě se najde někdo, komu nemusí sednout, koho třeba i mohou nudit. Nicméně doporučil bych si poslechnout, jak píšu a poté se rozhodnout zda objednat, či nikoli. Děkuji za pochopení. S úctou JH.

Lucie

Dobrý den,
Mohu se zeptat jestli je možné napsat jednu písničku pro dva oslavence?
Jde o to že dárky se budou dávat společně a nevím jak by působilo mít každý svou.
Jde o mého muže a naší společnou kamarádku.
Děkuji za odpověď

Písně na přání

Dobrý večer, v nabídce jsou písničky určené opravdu pouze pro jednoho obdarovaného vyjma písní Svatební a K výročí svatby, které jsou určeny pro oba obdarované. Písničku připravit pro dva obdarované mimo těchto písní lze pouze nad rámec voucheru. Pokud by jste měla zájem, prosím, kontaktujte mne na osobním emailu. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Hana Hrubá

Dobrý den,
je možné také složit skladbu k narození miminka – holčičky?
Děkuji za odpověď. H.H..

Písně na přání

Dobrý den, píseň na toto téma lze připravit, ovšem ne v rámci voucheru. Písničky ve slevové nabídce je potřeba vybrat z kategorií uvedených v anotaci nabídky. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Marie Novotná

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli děláte i písně například k výročí a jestli si můžu říct, co bych v písni chtěla. Děkuji za odpověď.

Písně na přání

Dobrý den, v nabídce slevové akce je přímo píseň K výročí svatby, nebo pokud se jedná o výročí vztahu, lze vybrat píseň Z lásky pro muže, či ženu. Tyto písničky jsou v rámci voucheru charakterizovány jmény obdarovaných, jmény darujících, přáními, či gratulacemi. Bližší specifikace je možná, ovšem je to již práce nad rámec voucheru. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Martin Klaus

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, zda v elektronické podobě dojde celá skladba k poslechu, nebo pouze text a noty písně? Děkuji za odpověď
S pozdravem
Martin Klaus

Písně na přání

Dobrý den, písničky natáčím, takže písnička je „k poslechu“ ve formátu mp3. S úctou JH.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru