Nabídku 20 minut v supersportu včetně jízdy na letišti mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

20 minut v supersportu vč. jízdy na letišti: Porsche, Lamborghini, Audi a další

4,5 / 5 Showcars Praha  (mapa) 224 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucka

Dobry den zeptam se chtela bych to jako darek pro manžela bude tedy sam řídit ?? Moc dekuji za odpověď

Showcars

Dobrý den, ano bude sám řídit. S pozdravem, Showcars.

Nikol Čížková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli že zakoupim dva poukazy, zda se dají objednat na jeden den, předem děkuji za odpověď.

Showcars

Dobrý den, ano, poukazy se dají objednat na jeden den. S pozdravem, Showcars.

AK

Dobrý den,
lokalita Břest u Kroměříže má na závěr také sprint na letišti? Jsou ještě volné termíny na 2019? Děkuji za odpověď.

Showcars

Dobrý den,

sprint je pouze v lokalitě Březina u Mnichova Hradiště. Rezervační systém pro sezonu 2019 bude otevřen nejpozději v březnu a tam budou vypsané termíny pro jednotlivé lokality.

S pozdravem tým Showcars

Denisa

Dobrý den, ráda bych svému 4,5 letému synovi pořídila zážitek v podobě svezení se rychlém autě. ALE u něho vede vůz Subaru, v hodnocení jsem zahlédla fotku, kde pán právě Subaru chválí, je možné se domluvit na svezení se v tomto voze? Případně je možné s ním ve voze vyrazit jako doprovod? Děkuji za odpověď

Showcars

Dobrý den,

pokud by jste měla zájem u jízdu v Subaru, stačí na tento vůz pořídit poukaz. Syna sveze náš instruktor. Jen je potřeba mít vlastní sedačku. Do Subaru se vejdou ještě další dva spolujezdci. Jeden spolujezdec je možný za příplatek 299,–.

S pozdravem tým Showcars

I

Dobrý den, je v ceně voucheru u Porsche 911 i palivo?
Také bych se ráda zeptala, pokud to kupuju dítěti, je nutné, aby tam s ním byl doprovod toho konkrétního dospělého, který to zařizoval, popřípadě úplně bez doprovodu?
Děkuji.

Showcars

Dobrý den,

pokud se jedná o nezletilého je potřeba na místě vyplnit souhlas zákonného zástupce, že jej svezeme. Na každém poukazu musí být přímo uvedeno zda již obsahuje PHM či ne. Tato informace je uvedena i u akce.

S pozdravem tým Showcars

G

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je možné u Porsche 911 carrera gt3 koupit tento voucher 15-ti letému dítěti. Sice píšete, že je to možné pro děti, ale pak je tam napsáno, že s sebou musí mít ještě řidičský průkaz, což 15-ti leté dítě nemá. A ještě bych se chtěla zeptat, jestli jezdíte i v Praze nebo jen v Kroměříži a v Březině u Mnichova Hradiště. Děkuji za odpověď.

Showcars

Dobrý den,

poukaz lze využít i jako spolujezdec. Pokud někdo nevlastní ŘP sveze ho náš instruktor. 99% jízd probíhá v Březině u Mnichova Hradiště, kde je na závěr jízdy možný i sprint na letištní ploše. V ostatních lokalitách jezdíme pouze v předem určené termíny a je podmínkou, aby se vůz obsadil minimálním počtem 12 účastníků za den.

Simona Jircikova

Dobry den, lze voucher zaplatit benefitem?

Showcars

Dobrý den, mělo by to být snad možné, ale musíme znát odpověď od portálu Slevomat.cz. S pozdravem, Showcars.

Nikola Kramsová

Dobrý den,
chci se zeptat, zda by bylo případně možné vyměnit nabídku aut za úplně jiné (z levnějšího balíčku) než je v nejdražším balíčku? Nevím jakým by se přítel nejraději svezl tak aby si případně mohl vybrat. Děkuji

Showcars

Dobrý den,
obdarovaný může rezervovat jakýkoli vůz z vozového parku. V případě, že by si vybral vůz z dražší varianty doplatí se na místě pouze rozdíl ceny.
S pozdravem tým Showcars

B

Dobrý den, palivový příspěvek se počítá ještě nad cenu voucheru? Nebo už je započítaná?

Showcars

Dobrý den,
vždy záleží na variantě poukazu. Na každém poukazu (u akce) je uvedeno, zda již obsahuje PHM.

S' pozdravem tým Showcars

Soňa

Dobrý večer, která z těch tří tras, které jsou nabízeny je nejlepší, co se týče rychlé jízdy? A mohl by být u obrázků aut i název auta. Nevyznám se v nich a u každé nabídky auta musím vyhledávat obrázek, abych věděla, které vybrat. Děkuji.

Showcars

Dobrý večer,

pokud chcete vyzkoušet rychlost auta určitě doporučujeme jízdu absolvovat v Březině u Mnichova Hradiště, kde je součástí jízdy i sprint. Jednotlivé vozy i s popisy naleznete na www.showcars.cz ve vozovém parku.

S pozdravem tým Showcars

iva trlicova

dobry den,jezdite jeste i do konce rijna a v kromerizi?

Showcars

Dobrý den, letos jsou bohužel všechny termíny na Kroměříž vyčerpané. Rezervaci si můžete udělat k nám na letiště v mnichově Hradišti (Showroom Březina) kde jezdíme až do konce sezóny od středy do neděle. Výhodou této lokality je, že je zde jízda i po letištní ploše dlouhé cca 3 km. S pozdravem, Showcars.

Veronika Ležáková

Dobrý den, je v Lamborghini místo i pro třetí osobu jako spolujezdce ?

Showcars

Dobrý den, v Lamborghini jsou pouze dvě místa – jedno po řidiče a druhé pro instruktora. Kdy řídí zákazník a instruktor sedí na místě spolujezdce. S pozdravem, Showcars.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru