Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Jediné running sushi v Hradci Králové: až 2 hodiny neomezené konzumace

4,4 / 5 SUMO sushi & grill restaurant Hradec Králové  (mapa) 3 986 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Gabriela Kopecká

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné jít s partnerem, který bude mít voucher, pouze jako doprovod (bez voucheru s tím, že bych nic nejedla). Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabrielo, záleží na domluvě s restaurací. Zavolejte si prosím na +420 778 516 616, bude to tak nejrychlejší způsob, jak dostat informace. Hezký den :)

M.chud.

O vikendu a svatku tedy mohu prijet libovolne od 10-konce provozu 21(predtik dve hodky) nebo jen 17–21?

Slevomat.cz

Dobrý den, voucher platí ve všední dny (po–pá) od 17.00 do 21.00 a o víkendu a svátcích neomezeně. Pozor: uzavřeno ve státní svátky, pro které ze zákona platí uzavření velkých obchodních center. Hezký den

Michaela Štěpánková

Dobrý den,

zajímalo by mě, jak to tedy je? „Dobrý den, Veroniko, i když přijdete třeba v 16 hodin, tak si 2 hodiny sushi užijete. Pěkný den“ X
Dobrý den, přišel jsem včera s voucherem na running sushi v 16:10 a v 17:00 mi bylo řečeno, ze je voucher platný pouze do 17:00 a musel jsem odejít. Jak je to možné?






Slevomat.cz
před 4 dny

Dobrý den, Marku, záleží na tom, jakou variantu voucheru jste si koupil. První varianta je opravdu platná pouze do 17h a druhá od 17h do 21h. Hezký den, Simča :)

Můžeme tedy přijít v 16:30 a odejít 18:30 a voucher do 17h bude stále platit? Nějak se ty odpovědi vylučují.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, děkujeme za upozornění. Ještě jsme informaci ověřovali a opravdu je možné využít voucher platný do 17 hodin pouze tak, aby byl v 17 hodin konec runing sushi, tzn. začátek je možný v 15 hodin. Pěkný den

Slávka

Dobrý den,zakoupila jsem si 2 vouchery,přišel mi jejich kód,ale žádný mail. Tak jsem si kódy pouze opsala,bude to dostačující?

Slevomat.cz

Dobrý den, Bohuslavo, já u Vás bohužel vouchery zakoupené nevidím. Ozvěte se, prosím na vip@slevomat.cz, kde se na to s Vámi kolegové rádi podívají. Hezký den, Ivet :)

Alena

Dobrý den, kolik platí děti 10 a12 let? Lze koupit jen jeden voucher pro oba ? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, za děti do 10,9 let můžete doplatit na místě: 158 Kč ve všední dny (po–pá) od 10.00 do 17.00
198 Kč ve všední dny (po–pá) od 17.00 do 21.00 + o víkendech a svátcích po celý den. Starší dítě musí mít svůj voucher. Hezký den, Simča :)

Marek

Dobrý den, přišel jsem včera s voucherem na running sushi v 16:10 a v 17:00 mi bylo řečeno, ze je voucher platný pouze do 17:00 a musel jsem odejít. Jak je to možné?

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku, záleží na tom, jakou variantu voucheru jste si koupil. První varianta je opravdu platná pouze do 17h a druhá od 17h do 21h. Hezký den, Simča :)

Iva Drhlíková

Dobrý den, jak a kde si mohu objednat dárkový woucher?
Děkuji. Iva

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, po kliknutí na Koupit přímo u konkrétní nabídky (kromě nákupu zboží) se Vám otevře Košík, ve kterém je možné zaškrtnout Tohle kupuji jako dárek a nechat si zaslat dárkový voucher zpoplatněný částkou 69,–. Přeji hezký den, Iveta :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru