Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zábava pro malé i velké: Hodina ve virtuální realitě s instruktáží

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Libuše

v nabídce píšete, že „jeden voucher mohou využít společně až 4 lidé“. Nejde mi o herní čas, jen chci vědět, kolik lidí může projít na jeden voucher( 1, 4 nebo i 5 lidí)?

Klub Virtuální Reality

Na jeden voucher mohou přijít až 4 lidé. Ale budou se střídat na jedněch brýlích (podělí se o herní čas), takže každý bude hrát max. 15 min. spíše méně, protože ztratíme nějaký čas sundaváním a nandaváním brýlí, proto doporučuji koupit početnější skupinu více voucherů, nejméně 3 ks aby ten zážitek dával trochu smysl. Každý voucher je na pronájem 1 ks brýlí, pokud tedy si tedy koupíte 1 voucher budete v jedné místnosti 1h hodinu a tam se na brýlích vystřídáte nebo si koupíte 2 ks voucheru a budete mít buď 2 místnosti na stejný čas nebo 1 místnost na 2 hodiny.

Libuše

Dobrý den, kolik mám koupit voucherů pro 2 dospělé a 3 děti ? Děkuji

Klub Virtuální Reality

Minimálně 3 ks a pak budou hrát každý 36 min. Ideálně 5 ks aby každý měl tu svou hodinku. V prvním případě u nás strávíte 1 h při rezervaci všech 3 místností na stejnou hodinu v tom druhém, hodiny dvě. Pokud by jste měla strach, že hodina ve virtuální realitě je hodně, tak vězte že není. Uteče to velmi rychle.

An

Dobry den,

kolik her je mozne si zahrat ve dvou lidech proti sobe? Kazdy hrac v jine mistnosti. Je mozne na 1 voucher mit zarezervovane 2 mistnosti (kazdy hrac by mel pul hodiny), aby si mohli zahrat proti sobe?

 Dekuji

Klub Virtuální Reality

Dobrý den,
proti sobě je možné si zahrát celkem 3 hry: Sněhuláci, RAW data a REC Room. Společně pak v kooperativním módu tedy hrajete spolu proti protivníkům jsou 2 a to: Zombíci a Sirius Sam což, je střílečka, velmi zábavná a zombíci jsou také velmi povedení. Pro hraní ve 2 je nutné mít rezervované obě místnosti a mít koupené 2 vouchery. Jsem přesvědčen na základě naší zkušenosti, že i ta jedna hodina pro každého bude málo :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru