Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Podzimní Sešup! víkendy: rozjeďte to Prahou z kopce na bugině či koloběžce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Kateřina Smolarčíková

Dobrý den, chtěli bychom absolvovat Šárecký sešup, případně „Sešup Tour“ 1.12. . Jezdíte za jakéhokoliv počasí ? Děkuji.

GetRally! Praha

Dobrý den, ano. Do 9.12. jezdíme za každého počasí, pokud si to tak budete přát😉. Zdraví, Rasťo Betuš, GetRally!

Rostislav Puščizna

Dobrý den,
chtěli bychom jet i s dětma (3 a 6 let), tudíž máme koupit 2 vouchery, a poté doplatíme za dětské sedačky 2krát 59Kč na místě?
Děkuji R.P.

GetRally! Praha

Dobrý den, ano. Je to přesně tak, jak říkáte. Za sedačky pro děti doplatíte na místě. Děkuji. Rastislav Betuš, majitel GetRally!

Michala Jančíková

Dobrý den, mohou 2 kluci (10 a 14 let) jet sami, to znamená že bych jim zakoupila 2 vouchery, nebo musím jet s nimi a zakloupit tudíž 3 vouchery? Já se na takovou jízdu zrovna moc necítím. Děkuji za odpověď. MJ

GetRally! Praha

Dobrý den Michalo,
Určitě bych doporučil, aby s kluky někdo jel. I když už můžou jet i sami, budou se více hlídat, když budou vědět, že Vás mají za zády 😊. Přece jenom je to více nebo méně adrenalinová aktivita (podle lokality) a adrenalin dělá divy. Před jízdou samozřejmě dostanete všechny potřebné instrukce k trase i technice jízdy. Pokud jde o Vás, nemáte se opravdu čeho bát. Trasy máme vyzkoušené i lidmi, kteří se před jízdou „necítili“ stejně jako Vy, ale nakonec byli rádi, že si to nenechali ujít. Přeji pěkný den. Zdraví, Rasťo Betuš, majitel, Get Rally!

Marcela Machalová

Dobrý den. Jak dlouhá je trať? Děkuji za odpověď.

GetRally! Praha

Dobrý den, informace o délce tratí v jednotlivých lokalitách včetně podrobných map najdete na našich webových stránkách www.slapacikary.cz.
Šárecký sešup – 5km (čas jízdy cca 30min.), Prokopský sešup – 5 km (čas jízdy cca 30min.), Modřanský sešup – 3,5 km (čas jízdy cca 20min.). Při počtu min. 4 a max. 6 osob si můžete objednat „Sešup Tour“ po všech lokalitách celkově v délce cca 3 hodin. Doprava mezi lokalitami je zajištěna naším autem. Můžete si vybrat start na Divoká Šárce nebo v Modřanské rokli. Jedna osoba potřebuje pro „Sešup Tour“ 3 vouchery.
Děkuji za dotaz. Pěkný den. Rastislav Betuš, majitel.

Denisa

Dobrý den, je možné u Vás zakoupit i klasický dárkový poukaz ? :-)

GetRally! Praha

Dobrý den, dárkový poukaz zakoupit lze. Prosím, napište mi na e-mail getrallyprague@gmail.com. Děkuji. Rastislav Betuš, majitel

Žirovnice

Dobrý den,

kde přesně se v Prokopském údolí jezdí?

GetRally! Praha

Dobrý den,
Děkuji za dotaz. Na našich webových stránkách www.slapacikary.cz najdete v mapové sekci pro každou lokalitu samostatnou interaktivní mapu s vyznačením celé trasy. Mapy si můžete zvětšit na celou obrazovku kliknutím do čtverečku, který je umístěn v každé mapě v pravém horním rohu.
Kdyby Vám to náhodou přes webové stránky nefungovalo, posílám samostatný odkaz na mapu trasy Prokopského sešupu v Prokopském údolí: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1TjqZvy0nToYvpcXTbs5m6liSQEkqUZ96&ll=50.044353920870066%2C14.371470000000045&z=15
Přeji pěkný den,
Rastislav Betuš, majitel

Irena Vychopeňová

Dobrý den. Toto je legálně provozovaná aktivita se souhlasem dotčených městských částí?

GetRally! Praha

Dobrý den, paní Vychopeňová,
děkuji za Váš dotaz, nicméně, považuji ho za neopodstatněný.
Aktivita je, samozřejmě, zcela legální. Žádný zvláštní souhlas dotčených MČ není zapotřebí. Aktivita je provozována na základě Zákona č.455/1991 o živnostenském podnikání a na základě zákona č. 360/2000 o silničním provozu. Šlapací buginy jsou bezmotorová vozidla poháněna výlučně lidskou silou pomocí pedálů a jsou určena k provozu na pozemních komunikacích. Dle vyhlášky Ministerstva dopravy č.341/2014 jsou považována za jízdní kolo. Trasy jsou vedeny po značených cyklotrasách nebo po veřejných komunikacích. Nejsou vedeny po chodníku nebo po trasách pro pěší.
Šlapací buginy splňují kvalitativní a bezpečnostní normy EU, které byly ověřeny certifikací TÜV a CE. V případě dalších dotazů mně neváhejte kontaktovat na email getrallyprague@gmail.com.
Děkuji za zájem a přeji pěkný den.
Rastislav Betuš, majitel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru