Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Kompletní přezutí pneumatik včetně vyvážení

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Monča Vejrová

Dobrý den, je u vás možnost vouchery kombinovat? Potřebuji přezout, zkontrolovat geometrii, a kompletní vyvážení. Ideální variantou by pro mě bylo přijet na vše najednou. Děkuji za odpověď :)

Auto Moto Jandovský

Dobrý den,

Ano, lze kombinovat. Na volné termíny volejte tel. číslo 775 399 587
 Děkuji

Jan Richter

Dobrý den,
potřebuji pouze přehodit pneu na disky, nechci přezouvat auto, je možné použít některý z Vašich voucherů? Jde o to, že mám celá zimní kola (vč alu disků), ale koupil jsem nové pneu, které bych potřeboval na disky nasadit a kola vyvážit.
Děkuji za odpověď.

Auto Moto Jandovský

Dobrý den,
ano, můžete. Zavolejte si ale ještě na tel. číslo 775 399 587, kde dořešte detaily.
 Děkuji

יורם בלומפילד חלאה

Taky mám velice špatnou zkušenost s tímto servisem. Po výměně pneu a uplatnění poukazu na Mercedess ML430 si účtoval (Pan majitel!) dalších 410,–Kč bokem mimo voucher údajně za závaží. bylo to davna, vim ze tam se podvadi, Uz ne, a NEdoporucuji! Dejte pozor! je to sistema – LEVNE KTERY JE MOC DRAHE!!!

Auto Moto Jandovský

Dobrý den, v ceně voucheru v nabídce je napsáno, že závaží ani ventilky v ceně nejsou a připlácí se za ně. Zkuste si přečíst nabídku dané služby, kde tak je pokaždé uvedeno.
 Děkuji

Jan Dudek

Mám velice špatnou zkušenost s tímto servisem. Po výměně pneu a uplatnění poukazu na novém voze Toyota Yaris (stáří 2 měsíce) si účtovali dalších 220,–Kč bokem mimo voucher údajně za závaží a navíc po přezutí přestaly fungovat senzory tlaku v pneumatikách. Po telefonické reklamaci a dotazování se jsme byli několikrát odbyti tvrzení, že technik tam zrovna není atd. Nakonec byla nutná návštěva profesionálního servisu. 1) nekvalitně odvedená práce 2) neušetříte – stáhnou vás o další peníze na místě s výmluvou na závaží. Pravidelně se tu objevuje i nabídka na pneuservis ve Štěrboholech, kterou jsem také využil a tam bylo vše bez problémů a závaží tam jsou v ceně, takže tam máte přezutí opravdu za cenu voucheru!!! Styďte se nabízet takové služby a triky :-(

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane mrzí nás opravdu špatná zkušenost se servisem. Partnera jsme se pokusili zaurgovat o vyjádření. Nicméně pokud nám o tom napíšete na náš e-mail vip.podpora@slevomat.cz, zkusíme se na to s Vámi podívat ještě jednou a najít nějaké společné řešení k Vaši spokojenosti. Děkuji a pěkný den

Auto Moto Jandovský

Dobrý den,

příplatek za závaží je vždy uveden v ceně nabízené služby. K nefunkčnosti senzoru tlaku pneumatik – bohužel si nejsem vědom, že by taková situace nastala. A pokud ano, nevím, proč jste rovnou nepřijeli zpět, pokud jste si ihned všiml, že senzory nefungují, abychom vzniklou situaci mohli napravit na místě.
 Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru