Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kadeřnické balíčky se střihem i s barvením či melírem vč. výživné masky

4,4 / 5 Kadeřnický salon Artemis Praha - Vinohrady  (mapa) 34 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Simona

Dobrý den, prosím Slevomat o vysvětlení, odkud pochází v kalkulaci nabídky cena 1.600 Kč a 2.140 Kč ? Protože dané ceny jsem v ceníku kadeřnice nenašla. Známá u ní byla osobně a té také sdělila úplně jinou cenu. Obrátila jsem se na kadeřnici s prosbou o vysvětlení cen, na web si je prý dává Slevomat, ona ne.

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono, informaci jsem ověřoval u kolegů, kteří nabídku spravují. Dobrovolně se mi kolegové přiznali se sklopenu hlavou, že došlo k jejich omylu, kdy vycházeli ze staršího ceníku a nikoliv platného a aktuálního. Omlouváme se za toto pochybení. Akce byla ukončena. I tak však vycházela cena výhodněji než běžná cena. Ještě jednou se omlouváme, děkujeme za pochopení a také za upozornění. Pěkný den

Simona

Dobrý den, cenu 1600 Kc za melír jsem ve Vašem standartním ceníku nikde nenašla. Odkud pochází ? Protože se nezdáte, ze jste přístupná dohodě, nemam co s vámi řešit po telefonu. Způsob jakým komunikujete se mnou jakožto se zákaznicí také není příliš vzorový, spíše útočný. Tahle si klienty nezískáte.

Kadeřnický salon Artemis

Dobrý den,

jak se tvoří cena jsem Vám již zodpověděla a opakuji, že je spočítaná z cen materiàlu a přesně odvážená! Dál s Vámi diskutovat nebudu a na další Vaše zprávy reagovat už nebudu.Nemám čas na dopisování.
A vy se podepisujte celým jménem je to slušnost.

Děkuji za pochopení Urbanová

Simona

Mozná nejsem na váš vkus dost inteligentní, ale rozhodne jsem si stacila všimnout nesrovnalosti u vasi nabídky. Především v cene. Za zastrihnuti konecku vlasu byste si rekla 600 Kc jako za standartni strih se vsim vsudy. To vám prijde normální ? A za další služby uvadite ceny, které nejsou nicim podlozeny ani nikde uvedeny ! Slevu z 2.500 Kc za melir umi udelat každý! Tak si prosim alespoň nevymýšlejte.

Kadeřnický salon Artemis

.. ceny za melir a barvy jsou dle spotřebovaného materiálu, aby to bylo pro všechny spravedlivé, ceny si nevymýšlíme, jsou přesně vypočítané a když chcete něco vědět tak se zeptejte osobně! Jestli vy máte čas si dopisovat tak já rozhodně nemám, jsem časově dost vytížená a slušnost je se podepsat i příjmením!
Tímto ukončuji tuto konverzaci, protože se s Vámi nedá rozumně domluvit.Člověk když něco chce tak zvedne telefon zeptá se a dozví se veškeré informace během pár minut!

Nashledanou Urbanová

Simona

Dobry den, omlouvam se, dopisovat si s Vámi nechci, myslela jsem,ze muj dotaz vyresime za minutku. Normalni je v diskusi polozit dotaz a salon odpovi. Mam pocit, ze se vytacite. Ceny deklarovane před slevou jsem ve Vasem ceniku také nenasla. Technicka chyba?

Simona

Omlouvam se, ale balicek se strihem si nekoupim, prijde mi velmi drahe, abych priplacela za strih, když chci tak primitivni ukon jako je zastrizeni konecku na sucho. Polozila jsem jasny dotaz a ocekavala jasnou a vstricnou odpověď. Omlouvam se, ale z Vaseho pristupu mam dost rozporuplny dojem. Obratim se tedy radeji jinam.

Kadeřnický salon Artemis

…odpověděla jsem Vám na Vaše otázky dost jasně! Nejste schopna mi zavolat, tak nechápu co očekáváte.. Inteligentní člověk se zaprvé podívá do ceníku salonu a když mu není něco jasné tak prostě zavolá a domluví se přímo!
Jste jediná kdo nerozumí mým odpovědím..

Ano respektuji Vaše rozhodnutí obrátit se jinam.

Přeji pěkný den a nashledanou Urbanová.

Simona

Kolik by zastrihnutí stálo? Nevím, co myslíte konstatováním, že nepracujete pro Slevomat. Mela jsem zajem o balicek, ale v nem není strihani. Ptala jsem se proto, zda drobne zastrihnuti můžete provest jako bonus po dohode. Nerozumim, proc by to mělo byt tak komplikovane.

Kadeřnický salon Artemis

Dobrý den,

zavolejte mi a já Vám vše vysvětlím.
Popřípadě si kupte balíček se střihem a objednejte se.
Další dotazy Vám zodpovím pouze telefonicky.
Děkuji za pochopení a s pozdravem Urbanová.

Simona

Dobrý den, asi si nerozumíme, myslela jsem svým dotazem něco jiného.

Kadeřnický salon Artemis

Rozumím Vám velmi dobře, chcete zastřihnout konečky vlasů! A já Vám odpovídám, že když mi zavoláte tak Vás objednám a zastřihnu je i bez voucheru.Nepracuji pro Slevomat! Společně se slevomatem poskytujeme klientům/ám akční zvýhodnění cen na některé úkony. Takže lépe uděláte, když mi zavoláte a domluvíme se co potřebujete a já Vám poradím nejlepší variantu.

 Lenka

Simona

Dobry den, když tedy chci konecky zastrihnout napr. na sucho, tak provedete tuto službu i bez koupe voucheru na strihani? Nejak mi to není jasne.

Kadeřnický salon Artemis

.. ano poskytuji veškeré kadeřnické a holičské služby i bez voucheru, jen se musíte objednat.

Děkuji Urbanová

Simona

Dobrý den, je nutné kvůli pouhému zastřihnutí konečků kupovat si i střih? Chápu, že střih je určen pro někoho, kdo chce třeba 20 minut stříhat systematicky a vytvořit nějaký plastický střih, který bude držet. Ale kvůli pouhému zastřihnutí by mi to přislo dost přitažené za vlasy…

Slevomat.cz

Dobrý den, cena voucheru se neodlišuje dle typu stříhání. Záleží tedy na vašem uvážení, zde se vám koupě voucheru vyplatí. Pěkný den.

Kadeřnický salon Artemis

Dobrý den,

jestliže chcete konečky zastřihnout na sucho, pak samozřejmě voucher nekupujte. Tento voucher obsahuje veškere procedury spojené se střihem a neobsahuje jen samozný střih.

S pozdravem Urbanová

Darka

Dobrý den, potřebovala bych oživit melír + dobarvit šedivějící odrosty u hlavy, tak bych se ráda zeptala na doplatek. Děkuji!

Kadeřnický salon Artemis

Dobrý den,

doplatek za barvu by byl 790,– kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru