Nabídku Členství v pivním klubu: až 12 láhví měsíčně mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

1–3měsíční členství v pivním klubu: každý měsíc 6 či 12 láhví řemeslného piva

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Monika

Dobrý večer,
když si koupím box na jeden měsíc, je možné vybrat si, který měsíc (říjen,listopad,pro­sinec) box doručíte?
Děkuji,
 Monika

PIVO JINAK

Dobré ráno, Moniko – to bohužel možné není. Objednávky z této akce na Slevomatu je třeba začít čerpat již v říjnu, čili při nákupu jednoměsíčního předplatného se objednávka bude vztahovat právě na říjnový box. Pokud potřebujete box až na listopad/prosinec, doporučujeme udělat objednávku přímo přes náš web – tam je možné zvolit i následující měsíce. Tady je odkaz: https://www.pivojinak.cz/pivni-boxy/. Děkujeme a přejeme hezký den! Pivo Jinak.

Martin

Dobrý den, pokud tomu dobře rozumím. Jestliže chci box věnovat jako dárek, funguje to tak, že ho zde objednám se svojí adresou, ale pak už v přímé komunikaci s Vámi nahlásím adresu pro doručení boxu osobě, pro kterou je dárek určený? Děkuji a zdravím.

PIVO JINAK

Dobrý den, Martine – ano, je to přesně tak, jak píšete. Hezký víkend přeje tým Pivo Jinak.

Šárka K.

Dobrý den, mohla bych voucher zakoupit nyní, ale uplatnit ho až před Vánoci? Zamýšlím ho jako vánoční dárek, děkuji.

PIVO JINAK

Dobrý den, Šárko – děkujeme za Váš dotaz. Aktuální akce na Slevomatu je nastavena pro uplatnění voucherů nejpozději v říjnu (tj. doručení prvního boxu v říjnu). Ohledně dárkových poukazů, termínů rozvozů a dalších informací nás prosím kontaktujte na 731 370 011. Dě­kujeme a přejeme hezké pondělí, Pivo Jinak.

Monika Zemanová

Dobrý den,v nabídce je napsané že se dá box objednat jako darek s věnováním…v které části objednavky toto možnost mohu využít…nikde jsem to neviděla…Dekuji za odpoved M.Z

PIVO JINAK

Dobrý den, Moniko – věnování se nezadává přímo na Slevomatu. Funguje to takhle: jakmile dokončíte objednávku na Slevomatu, kontaktujeme Vás emailem. Tam nám napíšete věnování. My Vám pak na základě toho připravíme dárkový certifikát a zašleme ho zpět emailem. Zdraví tým Pivo Jinak.

Zuzana Krajčiova

Dobrý den, mám podobný dotaz ohledne doručení. 14.-17.9. jsme na dovolené, takže by byl pro nás možný jenom termín 13.9. jsme ale až z Valašského Meziříčí, šlo by se domluvit na doručení v tomto termínu?

PIVO JINAK

Dobrý den, Zuzko – bohužel je pro nás logisticky nemožné naplánovat doručení do Valašského Meziříčí na 13.9. Všechny boxy totiž rozvážíme osobně a rozvozy po ČR (tedy mimopražské) připadají vždy na víkend (v září konkrétně na 15.-16.9.). Máme pro Vás ale řešení. Rádi zářijový box doručíme během víkendového rozvozu osobě, kterou určíte (příbuzný, soused, kolega…), a Vy si ho po návratu z dovolené vyzvednete. Doručení je možné na jakoukoli adresu – není tedy nutné, aby tato osoba bydlela přímo ve Valašském Meziříčí. Zdraví tým Pivo Jinak.

Jaroslav

Dobrý den, je možné zakoupit čtyři vouchery s tříměsíčním předplatným a uhradit si tím roční předplatné ?

PIVO JINAK

Dobrý den, Jaroslave – stávající nabídka platí pouze na jednorázové měsíční nebo tříměsíční předplatné. Kupte si prozatím tříměsíční, v budoucnu jistě budeme mít další výhodné nabídky :) Zdraví tým Pivo Jinak.

Daniela Hochmanová

Je možné, abyste nám balíček doručili v jiném termínu? Např. v září buď dříve než 13.9. nebo až 24.9.?

PIVO JINAK

Dobrý den,
ano, pokud bydlíte v Praze – v takovém případě s Vámi rádi domluvíme individuální termín předání.
Zdraví tým Pivo Jinak.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru