Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vstup na 3 lekce cvičení rodičů s dětmi od 4 měsíců do 3,5 let

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jindrakova

Dobry den, je volna kapacita utery Squashpoint 4–8mesicu? Dekuji Jindrakova

CVIKO

Dobrý den, v lekci v úterý od 11.30 je ještě volné místo:-)
S pozdravem,

Lucie Suchá

Lenka Lacinová (Stehnová)

Dobrý den,

voucher je možné tedy využít kdykoliv, bez návaznosti, nemusíme absolvovat celý kurz, jen tedy pouze 3 lekce v různém časovém odstupu? A je možné každou lekci například absolvovat i v jiné tělocvičně s jinou cvičitelkou? A případně, je možné koupit si například i 2 vouchery?
A jak přesně potom lekci rezervuji, když tam probíhá již celý kurz? Musím počkat, jen když bude někde a někdy volno? A jak třeba dopředu bych musela rezervovat?
Moc vám děkuji za odpověď.

CVIKO

Dobrý den,
můžete navštívit jakékoliv lekce, tj. buď tři lekce u jedné cvičitelky (což je pro děti asi vhodnější, aby si mohly zvyknout) nebo jakékoliv lekce v adekvátní věkové skupině. Platnost voucheru je do 2.11. Lekci si můžete zarezervovat v kurzu, kde není naplněna kapacita, případně počkat na poslední chvíli, zda se někdo z pravidelných účastníků v daný den odhlásí. Rezervovat můžete klidně až ráno před cvičením, pokud je v lekci místo. Měl by být jeden voucher na jednoho nového malého cvičence. Děkuji a v případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem, Lucie Suchá

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru