Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Oběd s parádním výhledem: menu na Žižkovské věži a vstup na vyhlídku

4,7 / 5 Tower Park Praha (2 pobočky) Praha - Žižkov  (mapa) 845 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
David Rejman

Dobry den.. Pochopil jsem spravne ze cena pro dve osoby je do 1000 KC? A le mozny termin od 3 do 6. 10?

Tower Park Praha

Dobrý den, cena pro 2 osoby je 998 Kč. Volné termíny Vám ověří online formulář, přes který si musíte udělat rezervaci. Hezký den, Lucie.

Jarmila Švecová

Dobrý večer, pochopila jsem to dobře, že oběd pro vegetariány není možný? Kachna by asi fakt nevyhovovala.
Děkuji za odpověď. J.Švecová

Tower Park Praha

Dobrý den, stanovené menu není možné měnit, dá se pouze vynechat nějaká surovina (v tomto případě maso), ale nevím, jestli by Vám samotná příloha chutnala. Pokud kupujete více voucherů a pouze 1 osoba je vegetarián, pro 1 osobu voucher kupovat nemusíte, na místě se dá vybrat dodatečný pokrm z menu + by se doplatil 1 vstup na vyhlídku. Hezký den, Lucie.

Šárka

Dobrý den,
než zakoupím voucher, ráda bych prosím věděla, jestli jsou vůbec ještě nějaké volné termíny na pátek 28.9.
Děkuji Šárka

Tower Park Praha

Dobrý den, ano na tento den místo máme. Podmínka je rezervaci uskutečnit minimálně 2 dny předem. Hezký den, Lucie.

Monika Kovácsová

Dobrý den bude prosím zase v nabídce drink se vstupem na observatoř? Dekuji

Tower Park Praha

Dobrý den, další nabídky v blízké době určitě budou, ale momentálně nevíme kdy přesně a jaké. Stačí na Slevomatu sledovat náš podnik. Hezký den, Lucie.

Pavla Maradová

Dobrý den. Chtěla bych ověřit zda je volný termín na oběd v sobotu 13.10.2018 kolem 11.30. Nejsme z Prahy dekuji

Tower Park Praha

Dobrý den, ano tento termín je zatím volný. Hezký den, Lucie.

Lucie Šteffeková

Dobrý den, je ještě možná rezervace oběda pro dvě osoby na 12.10. kolem 12:30 ? Budeme v Praze jen v tento den a nechci po zakoupeni voucherů zjistit že v tento den již není volno.
Děkuji LŠ

Tower Park Praha

Dobrý den, na pátek 12.10.2018 jsou stále volné stoly, ale je potřeba rezervace skrz náš on-line formulář: http://oblaca-obedy.rezervujstul.cz/ jakmile zakoupíte voucher, tak Vám přijdou kódy voucherů a vy si můžete udělat rezervaci hned. Hezký den, Aneta.

Andrea

Dá se vyměnit příloha u kachny?, něco místo brambor

Tower Park Praha

Dobrý den, bohužel menu je pevně dané/neměnné. Hezký den, Aneta.

Milada Zavadilová

Dobrý den, do kolikátého je možno objednat voucher? Je to nějak omezeno časově nebo množstevně? Snídani jsme prošvihli, tak aby se to neopakovalo i s obědem.
Děkuji M.

Tower Park Praha

Dobrý den, jak myslíte do kolikátého? Voucher je platný do 21.10.2018 s tím, že je potřeba minimálně dva dny dopředu rezervace na oběd přes rezervační formulář. V případě dalších dotazů nás kontaktujte na info@towerpark.cz. Hezký den, Aneta.

Lenka Spruzsanská

Dobrý den, je restaurace přístupná pro vozíčkáře?

Tower Park Praha

Dobrý den, ano do restaurace se dostanete bezbariérově výtahem z recepce a na recepci přes garáže z ulice Fibichova. Hezký den, Lucie.

Patrik S.

Dobrý den rád bych koupil dva vouchery, jen se trošku obávám že je to moc na rychlo. V Praze budeme zítra a následující den. Nejbližší možný termín návštěvy je dva dny po reservaci. Ale bojím se že by se v neděli nenašlo volné místo v restauraci. Nebo si myslíte že jsou mé obavy zbytečné? Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den. Svoboda

Tower Park Praha

Dobrý den, jakmile zakoupíte vouchery, tak zde si udělejte rezervaci: http://oblaca-obedy.rezervujstul.cz/ Do dnešní půlnoci Vám ještě rezervace půjde, pak už bohužel ne. Je tam pár posledních volných stolů na oběd. Hezký den, Aneta.

Kateřina Lukáčová

Dobrý den. Pokud 7lete dítě nebude mít zakoupen voucher nemůže tedy do observatoře, může pouze do restaurace. Chápu to dobře? Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý den, přesně tak. Můžete mu dokoupit dětskou vstupenku za 160,– Kč. Hezký den, Aneta.

Romana Podlešáková

Dobrý den, kupuji voucher pro rodiče, 2 dospělí, mám tedy zakoupit dva nebo jen jeden? Děkuji za odpověď,

Tower Park Praha

Dobrý den, jeden kus voucheru rovná se jeden oběd a jednou vstupné na vyhlídku. Takže jestli chcete obdarovat oba rodiče, tak to jsou dva kusy voucheru. Hezký den, Aneta.

Kateřina

Dobrý den. Je nutná předem rezervace? Jaký voucher koupit pokud budeme celá rodina. 2dospely, 7lete dítě a dítě 1rok. Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý den, ano rezervace je nutná a minimálně dva dny dopředu se musí provést skrz online rezervační formulář: http://oblaca-obedy.rezervujstul.cz/ Co se týče toho, jaký voucher koupit je na Vás. Jeden voucher rovná se jeden oběd a jeden vstup na vyhlídku. Děti do tří let mají vstupné na vyhlídku zdarma. Hezký den, Aneta.

Milan

Dobrý den, nerozumím rozdílu mezi bistrem a restaurací. Znamená to že je z bistra výhled na jinou stranu než z restaurace. Jak rozlišit bistro od restaurace na obrázkách ? Protože ani na oficiálních stránkách není toto jasně rozlišeno, rezervace do obojího (restaurace i bistro) shodně uvádějí „restauraci OBLACA“. Skoro to vypadá jako past s lákadlem obrázků z restaurace a zatím to bude kumbálek vedle… (obrazně řečeno).

Tower Park Praha

Dobrý den, v 66 metrech se nachází naše restaurace, bistro a bar. V restauraci Oblaca nabízíme a la carte menu a je otevřena po celý den do půlnoci a nabízíme tam a la carte menu. Bistro je otevřeno pouze do 16:00 a je tam jiné menu než v restauraci. Jestli myslíte výhled na Pražský hrad, tak je vidět jak z bistra, tak i z restaurace. Hezký den, Aneta.

Andrea S

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné využití voucheru Sodexo – Holiday Pass pro uhrazení platby?
Děkuji, Andrea

Tower Park Praha

Dobrý den, kontaktujte prosím přímo firmu Slevomat, ta Vám poskytne více informací ohledně platby. Hezký den, Lucie.

Pavla

Dobrý den, skutečně se oběd podává v restauraci nahoře ve věži?

Tower Park Praha

Oběd se podává v Bistru Oblaca ve výšce 66 metrů nad zemí, restaurace je hned ve vedlejší místnosti, ale také v 66 metrech. V ceně voucheru je také vstup do observatoře (93 metrů). Hezký den, Lucie.

Jana Škodová

Dobrý den, lze uplatnit i o víkendu?

Tower Park Praha

Dobrý den, ano voucher je možné uplatnit i o víkendu. Hezký den, Lucie.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru