Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Staňte se potápěčem: kompletní kurz indoor potápění v bazénu u Prahy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Lubomír Novotný

Dobrý den,
prosím o info :

  • jaká je platnost mezinárodní certifikace – bazén i volné moře a teritorium?, jaká hloubka ponoru?, kde a jak dlouho certifikát platí – musí se obnovovat?, je omezen věkem?, musím mít doporučení lékaře? jsou nějaká omezení?
Dík L.Novotný
Divers Direct

Dobrý den,
Jedná se o certifikaci Indoor diver, tedy předstupeň Open Water Divera, který je už i do moře. To se dá kdykoli a kdekoli (i u nás ;-) ) upgradovat. Jen pokud se to bude zvyšovat v Čechách, chce to počkat na jaro až bude voda teplejší. Ale na tom se můžeme domluvit dle vašich přání a potřeb :-) Certifikace je celosvětově platná a platí celoživotně. Minimální věk je 12 let, maximální není omezen, záleží samozřejmě na zdravotním stavu. Pokud k němu máte konkrétní dotazy, napište nám je do mailu a můžeme konzultovat. Hloubka ponorů během kurzu je 8 metrů. Snad jsme zodpověděli vše :-)
 A.

Nikita Kolomeets

Dobrý den,

chystáme se cestovat po světě a potápět se např. v Austrálii na Great Barrier Reef nebo v Mexiku a Belize. Je tento kurz/certifikace pro tyhle účely to, co potřebujeme/dos­tačující?

Předem děkuji za odpověď

Divers Direct

Dobrý den, jedná se o certifikaci Indoor diver, tedy předstupeň potápění v otevřené vodě. Na ten si můžete snadno upgradovat kdekoli po světě. U nás si tedy absolvujete veškerou teorii v českém jazyce, bazénová cvičení a v zahraničí už vás bude čekat už jen otevřená voda, takže nestrávíte zbytečně několik prvních dní u moře někde v bazénu ;-)

Těšíme se na Vás!
 A.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru