Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pobyt ve středních Čechách: 2–3 noci s polopenzí, rybaření, bowling i minizoo

4,4 / 5 Resort Hulín Střední Čechy (mapa) 111 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Pavlina Horakova

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda máte volný apartmán ve dnech 19–21.10 pro dva dospělé a dvě děti 8 a 13let.Také by mě zajímala cena
Děkuji s pozdravem Horáková

Resort Hulín

Dobrý den, V tomto termínu máme svatbu. Mohu Vám nabídnout jiný termín? Kontaktujte mne na recepce@resorthulin.cz. Přeji hezký den.

stans.vovojtiskov@email.cz

Dobry den muze pejsek a prvni vikend v rijnu volne moc diky

Resort Hulín

Dobrý den, ano může i pejsek poplatek (80,–/den). Víkend 5.-7.10. je už plně obsazený. Pro volný termín mě kontaktujte na emailu recepce@resorthulin.cz. Přeji hezký den.

Kristýna Hronková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je volný termín 28.-30.10.2018? A jaká by byla cena? Budeme 2 dospělí, 1× dítě 7let, 1× dítě 9let a 1× roční dítě. Předem moc děkuji za odpověď. Hezký den přeji, Hronková.

Resort Hulín

Dobrý den, termín 28.-30.10. je ještě volný. V tomto počtu Vám nabídnu apartmán s doplatkem k vouchru 200,–/os./noc, nebo 2 dvoulůžkové pokoje,ale každý pokoj je samostatný, ten je v ceně vouchru. 2 osoby dospělí a 2 děti, by bylo asi lepší koupit 2 vouchry. Pro rezervaci mě kontaktujte na emailu recepce@resorthulin.cz. Přeji hezký den.

Jana

Dobrý den,
byl by problém 1× vegetarian polopenze?
Děti (3roky) se platí až na místě (polopenze)?
Děkuji za odpověd
 Jana

Resort Hulín

Dobrý den, vegetarián není problém . Je potřeba předem nahlásit a pak ještě při příjezdu. Doplatky (ubytování, strava ) se platí až na místě. Přeji hezký večer.

Jana Jandová

Dobrý den, máte volný termín 12.-14.10.
Děkuji Jandová

Resort Hulín

Dobrý den, V tomto termínu máme svatby. Pro jiný termín mě kontaktujte na emailu recepce@resorthulin.cz. Přeji hezký den.

ADRIANA

Dobrý den,
byl by prosím volný termín 28. – 30.9. pro 2 osoby ( 1 voucher) , děkuji

Resort Hulín

Dobrý den, tento termín je už plně obsazen, pro rezervaci termínu mě kontaktujte na emailu recepce@resorthulin.cz. Přeji hezký den.

Klár

Dobrý den, máte prosím volný nějaký víkend v říjnu? Předem děkuji

Resort Hulín

Dobrý den, máme volný 5.-7.10. poslední 1 dvoulůžkový pokoj a 26.-28.10. tam je toho volného více. Pro rezervaci mě kontaktujte na emailu recepce@resorthulin.cz. Přeji hezký den.

Palková Eva

Dobrý den, máte v září nějaký volný termín ve dvoulůžkovém pokoji na 2 noci ?

Resort Hulín

Dobrý den, volné termíny v září 18.-20.9., 23.-27.9. Přeji hezký den. Resort Hulín

Klára

Dobrý den, máte prosím volný pokoj pro dva v termínu 10.-12.9.?

Resort Hulín

Dobrý den, V tento termín máme volnou pouze chatičku. Pro rezervaci mě kontaktujte na emailu recepce@resorthulin.cz. Přeji hezký den.

Jana Těšíková

Dobrý den, chtěly bychom se zeptat na dvě záležitosti: je nás 5 žen (2+3 nebo 2+2+1)a rády bychom se u vás ubytovaly v termínu 19.-21.10.2018, Bylo by to možné? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Resort Hulín

Dobrý den, v tento termín máme svatbu. Volný termín je 26.-28.10. Pro rezervaci mě kontaktujte na emailu recepce@resorthulin.cz Přeji hezký den.

Marie Valentová

Dobry den. Je mozne k Vam prijet na 3 noci? A kolik by na 3 noci stal s polopenzi apartman pro 2 rodiny (4 dospele a 3 deti ve veku 4 4 5 let). Jedno dite s rodici v posteli. Dekuji

Resort Hulín

Dobrý den, na 3 noci jsou volné termíny v září. Pro bližší informace ohledně volného termínu na emailu recepce@resorthulin.cz. K vouchru je doplatek v apartmánu 200,–/os./noc…4os/3n­oci…doplatek 2.400,–. Apartmán má kapacitu max 8osob. Děti do 5let ubytování zdarma, polopenze 150,–/den. Přeji hezký den.

Jana Pospíšilová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na volna místa v týdnu od 13. 8.
Děkuji. Přeji hezký den.
Jana Pospíšilová

Resort Hulín

Dobrý večer, v tomto termínu je vše plně obsazené. Volný termíny na emailu recepce@resorthulin.cz. Přeji hezký večer.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru