Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

7 nocí v Kalábrii: apartmány přímo u pláže + dítě do 10,99 let zdarma

4,3 / 5 Residence Torre Saracena Kalábrie - Itálie (mapa) 9 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petra

Dobrý den,jsou i apartmány pro 2 dospělé a 3 děti ve věku 14let,3 a 5 roků? popřípadě cena za všechny, děkuji

Residence Torre Saracena

Dobrý den Petro, pro zjištění dostupnosti apartmánů zašlete mail s přesným termínem na info@kalabrie.cz nebo zavolej na 603919002. Hezký zbytek dne!

Sabina

Dobrý den , chtěla jsem si vybrat – 7 dní v Kalábrii ale nemůžu někde dočíst jak je zajištěný odvoz jestli vlastní dopravou nebo dopravu je autobusová doprava , předem děkuji .

Slevomat.cz

Dobrý den, Sabino, děkujeme za Váš zájem. V rámci této nabídky je doprava vlastním způsobem a každý z klientů si jí zajišťuje individuálně. Pěkný den

Lada Houdkova

Dobrý den, mám zájem o termín 22.9 –29.9. – jsem sama, tedy zakoupila bych jeden voucher – je cena stejná při obsazení apartmánu jedním člověkem?

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Lado, ubytování jedné osoby při této slevové akci bohužel není možné. Minimální obsazenost v apartmánu jsou 2 osoby. Hezký den!

Monika Frydrychová

Dobrý den, pokud bychom chtěli 2 dospělé osoby a 2 děti (1.dítě 2 roky a 2.dítě 7 měsíců), pak jsou obě děti zdarma, na každý voucher jedno dítě?

Děkuji
Frydrychová

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Fradrychová, ano v tomto případě by byli obě děti zdarma. Před zakoupením voucherů si prosím rezervujte apartmán na tel. 603 919 002 nebo na info@kalabrie.cz. Hezký zbytek víkendu!

Antonín Sýkora

máme zájem 7 nocí v Kalábrii v termínu so 22.9 –28.9

Residence Torre Saracena

Dobrý den pane Sýkora, v poptávaném termínu jsou ještě k dispozici volné apartmány. Před zakoupením voucherů si prosím rezervujte apartmán na tel. 603 919 002 nebo na info@kalabrie.cz. Budeme se těšit. Hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru