Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dámská a pánská antibakteriální funkční trička s nanočásticemi stříbra

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Martin Kohout

Dobrý den, chtěl bych objednat 2 trika, jedno pánské a jedno dámské, ale jen za jedno poštovné. Nenašel jsem způsob, jak to objednat dohromady. Jediná možnost je koupě dvou stejných trik a stejných velikostí za jedno poštovné. Děkuji za odpověď.

suspect animal

Dobrý den, na tohle Vám bohužel nedokážeme odpovědět. Dle nám dodaných informací je možné sloučit více různých objednávek z několika různých akcí od jednoho obchodníka za jedno poštovné, od 1000,– je doprava zdarma. Směřujte tedy prosím svůj dotaz přímo na podporu Slevomatu. Děkujeme

Roman

Dobrý večer,
rád bych se zeptal, jestli je možné zaslat jednou zásilkou objednávku trik ze Slevomatu plus z webových stránek www.suspectanimal.cz a dále, jak by to bylo případně s poštovným. Na webu je uvedeno, že při zaslání zboží nad 1000 Kč je doprava zdarma.

suspect animal

Dobrý den, tyto dvě rozdílné objednávky lze sloučit pouze v případě, že za objednávku z našeho webu budete platit předem. Zde je ale potřeba počkat na doklad, protože je nutné podle výše hodnoty objednávky plus váhy balíčku dopočítat celkovou cenu zásilky – cena za poštovné na Slevomatu je zadaná na nejlehčí možnou zásilku, při sloučení objednávek se musí počítat s vyšší váhou balíku. Pokud budete mít objednávku na našem webu nad 1000,– tak je u nás doprava zdarma, ale na Slevomatu poštovné zaplatíte vždy, protože je nedílnou součástí akce – u této neplatíte za zboží nám, ale přímo Slevomatu, který pak za dokončené a zákazníkem převzaté objednávky posílá platby nám.
V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel 608 847 767

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru