Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Odstranění nežádoucích znamének, pih či bradavic frakčním laserem

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 71 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Bohdan Kočí

Dobrý den. Je možné provést zákrok i o víkendu nebo jen ve všední dny např. po 18 hodině?

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, pane Bohdane, obvykle máme ordinační hodiny v sobotu 1× měsíčně. Teď jsme měli paní doktorku 13.10.2018. Další sobotu Vám dáme v předstihu vědět. Ale do 18h máme téměř každý pátek, někdy středy-čtvrtky. Zavolejte nám prosím a po telefonu určitě najdeme termín, který vám bude vyhovovat. Hezký večer a těšíme se na Vás!

Pavlína

Dobrý den, odstraníte i výrůstek pod okem -resp.v řasách? Dě­kuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Pavlíno, nelze Vám to takhle paušálně slíbit, musí se posoudit při osobní návštěvě. Musí se posoudit nejenom vhodnost útvaru k laserovému odstranění (útvar je nezhoubný), ale navíc jeho umístění. Lékař musí při zákroku zajistit Vaši bezpečnost – aby Vám laser při zákroku nemohl proniknout do oka. To lze docílit tím, že se víčko „povytáhne“. U horních víček je to „snáz proveditelné“ než u spodních okrajů oka. A útvar uprostřed je snažší než k okrajům. Ale musí si to posoudit daná paní doktorka sama, zda se k tomuto ztíženému zákroku odhodlá (za splnění předpokladu, že útvar je nezhoubný). Na některé útvary a jejich umístění je lepší použít elektrokauter spíše než laser (provádíme obojí podle charakteru znaménka). Prosíme přijďte na konzultaci. Přejeme Vám příjemný den a těšíme se na Vás!

Jitka Vondráčková

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda odstraňujete také kožní výrůstek na tváři, nejedná se o bradavici ani pihu, ale nějaký vystupující výrůstek. Děkuji. Pokud si koupím poukaz rovnou na 4 znaménka, mohu na odstranění 2 útvarů přijít já a na další dva můj syn nebo musíme mít každý zvláštní poukaz? Děkuji.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Jitko, kožní výrůstek může být „cokoli“ – většinu útvarů odstranit umíme. Paušálně Vám to takhle neumím od počítače slíbit, aniž Vás paní doktorka vůbec viděla. Řekněme to takhle: je velká šance, že to u nás půjde. Obecně platí pravidlo, že vouchery jsou „na osobu“ a jsou „nedělitelné“. Navrhujeme Vám, abyste si koupili menší voucher (co je pravděpodobné, že se bude moct udělat 1 osobě). Dnem ošetření se příslušný člen Vaší rodiny (nebo Vy osobně) stanete našim klientem a za přivedení nového klienta u nás máte odměnu a nový klient zvýhodnění. Přivedení nového klienta lze klidně uplatnit v den Vašeho ošetření nebo i v předstihu (můžete přijít spolu nebo každý zvlášť – cokoliv Vám bude více vyhovovat s ohledem na časové zaneprázdnění). Je obvyklé, že k nám chodí „celé rodiny“. Těm se snažíme udělat něco jako rodinné vstupné. Voila. Hezký zbytek prázdnin a těšíme se na Vás!

Pavlína Švecová

Dobrý den, je možné poukaz uplatnit také na odstranění slunečních/pig­mentových skvrn? děkuji.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Pavlíno. Náš laserový systém sluneční skvrny odstranit obvykle umí (pokud nejsou hormonální, ale sluneční…). K tomuto účelu sice akce určena není (na skvrny použijeme laser s jinou vlnovou délkou než na klasické 3D znaménko), ale… záleží, kolik těch slunečních skvrn máte a v jak velké ploše… Možná by to nějak vymyslet šlo. Neručíme, že pokud si zakoupíte voucher, už nebudete nic doplácet – u pigmentových skvrn se cena odvíjí od plochy a náročnosti práce, ne od počtu kusů. Ale pokusíme se o maximální cenové zvýhodnění, pokud je to pro Vás takhle přijatelné. Náročnost práce lze posoudit až v ordinaci při osobní návštěvě. Přijďte, až budete mít po dovolené a už začnou takové ty podzimní dny bez většího slunce (ale zase ne týden před odjezdem na Dachstein!). Hezký zbytek léta a těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru