Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Šitá fotokniha s pevnou vazbou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Lucie

Dobrý den, prosím vás, do kdy bude tato nabídka k mání? Vím, že fotoknihy lze objednat, až do září? Ale co se týče platby, tudíž koupě voucheru, hodilo by se mi objednat až v polovině měsíce – bude tou dobou ještě nabídka platná? Obyčejně je na slevových portálech odpočet, do kdy bude nabídka aktuální, ale tady jsem tuto informaci nenašla. Děkuji, Lucie

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den,

akce na vouchery končí 6.8.2018.

S pozdravem Klára Brabcová, CDSM.cz

B. Fijalová

Dobrý den,

bylo by možné objednat fotoknihu se 192 stranami, tedy 2×96 stran za cenu 2×569,–? Při dokoupení 96 stran po 8/89,– by to bylo dost nevýhodné… Ráda bych vytvořila dětem sbírku fotek jejich prvního roku a ideální formát by se mi jevil kolem 200 stránek. Nechala bych případně vyrobit dvě takovéto fotoknihy…

Předem děkuji za Vaši odpověď, s pozdravem B. Fijalová.

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den, exkluzivní šitou fotoknihu jsme schopni vyrobit do max. 128 stran, pak až 304 stran. Zatím jiný počet stran nelze.
Surá Jitka CDSM.cz

Lenka Drexler

Dobrý den, platba před 2 dny odeslaná a ještě mi žádný voucher nepřišel. Můžete mi zjistit podrobnosti? Děkuji Drexler

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den,

zkontrolujte prosím, zda vám e-mail nepřišel do spamu. Pokud používáte e-mailovou adresu končící @seznam.cz, @email.cz, @post.cz, @spoluzaci.cz, @stream.cz nebo @firmy.cz, může být e-mail ve složce „Hromadné“. Jestliže používáte Gmail, doporučujeme zkontrolovat složku „Promo akce“ nebo „Promotions“. Vaše vouchery také najdete po přihlášení v sekci Mé nákupy.

S pozdravem Klára Brabcová, CDSM.cz

Kočová

Mám fotky na flešce,chci knihu ze svatby potají,nikoho nekontaktovat,sama moc neumím. Jde to k vám do Mina zajet a zkonstruovat ji s vámi? Co bych k tomu potřebovala?

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den,

můžete využít služby našeho grafika. Cena na hodinu činí 700 Kč, přičemž výroba 40-ti stránkové knihy trvá cca 3 hodiny.

Knihu si však také můžete vyvořit sama v našem CDSM Designeru, který si stáhnete do počítače a v něm knihu vyrobíte a odešlete.

S pozdravem Klára Brabcová, CDSM.cz

Tereza Koutecká

Dobrý den! Je možné udělat fotoknihu se 44 stranami? Tedy objednat navíc další 4 strany? Děkuji

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den,

u šitých fotoknih můžete přidávat stránky pouze po 8, jinak kniha nelze vyrobit. Můžete tedy mít knihu s 40 stranami nebo s 48, nic mezi tím bohužel nejde. Poplatek za každých 8 stran navíc činí 89 Kč.

S pozdravem Klára Brabcová, CDSM.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru