Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

2–5 nocí v rodinném penzionu se skvělou polohou v Jeseníkách s polopenzí

4,5 / 5 Penzion Geppert Jeseníky (mapa) 23 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Aneta Slavická

Dobrý den, máte volno tento víkend?8.2.-10.2.?děkuji

Vendula

Dobrý den,
Mate prosim volny pokoj pro dva dospele a jedno dite do tří let v období od 11.-15.2.? Dekuji za informaci.

Penzion Geppert

Dobrý den, prosím o kontakt na číslo 776091499. Děkuji. S pozdravem Rudolf Geppert, penzion Geppert.

Martina Vochtová

Dobrý den, máte volný pokoj v termínu 1.-3.2.2019. děkuji Vochtová.

Penzion Geppert

Dobrý den, prosím o kontakt na číslo 776091499. Děkuji. S pozdravem Rudolf Geppert, penzion Geppert.

barbara.konderlova@seznam.cz

Dobrý den,
měla bych zájem o pobyt na 3noci ideálně v týdnu od 10.2.-15.2.pro 2dospele osoby a 2deti ve veku 7 a 10 let. Máte volný pokoj a jaký by byl příplatek za děti? Ještě poslední dotaz jak daleko je nejbližší sjezdovka? Díky b. Konderlova

Slevomat.cz

Dobrý den, Barbaro, omlouvám se, že jste musela tak dlouho čekat. ;) Příplatky za děti jsou 350,–/dítě/noc. Nejbližší místo na lyžování je Ski areál Ostružná (1 km), ve kterém naleznete 6 upravovaných sjezdovek a vybavený dětský park s vlekem, pohyblivým pásem a kolotočem pro nejmenší. Naleznete zde i lyžařskou školu a školičku, snowpark, snowtubing, půjčovnu, servis či občersvení. Ostružná je zároveň startovním bodem mnoha upravovaných běžeckých tratí. Ohledně obsazenosti si myslím, že bude pro Vás nejlepší zavolat přímo do penzionu Geppert (776 091 499), kde se na konkrétním termínu nejrychleji a nejpohodlněji domluvíte. Hezký den, Ivet :)

Elen

Dobry den, mam zajem o 4 denni pobyt v terminu od 2.-5.1. Jsme dva dospeli a jedno 3-lete dite spici s nama na manzelske posteli. Prosim o potvrzeni datumu ci poslani prislusne mailove adresy. Dekuji,
 ELEn

Slevomat.cz

Dobrý den, Elen, bohužel Vámi vybraný termín je již obsazený. :/ Nejbližší volný termín je až od 14. 1. 2019. Pokud Vás napadá nějaký další termín, který byste v Jeseníkách rádi strávili, neváhejte se obrátit přímo na pana Rudolfa Gepperta na email rudolf.geppert@seznam.cz, popř +420 776 091 4­99. Přeji hezký den, Ivet :)

Elen

Dobrý den, byli bychom 4 dospělí a 1 díte ve věku 3 let – spí s námi na manželské posteli. Kolik by nás pobyt stál celkově v termínu od 25.12?
A další varianta by byla pro 2 osoby a 1 dítě ve věku 3 let – spí s námi na manželské posteli. Máte volno v rozmezí od 2. – 8.1.?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Elen, bohužel oba termíny je již plno. :/ Nejbližší volný termín je až od 14. 1. 2019. Pokud máte nějaké další dotazy na kalkulaci, popř. konkrétní termíny, neváhejte se obrátit přímo na pana Rudolfa Gepperta na email rudolf.geppert@seznam.cz, popř +420 776 091 4­99. Přeji hezký den, Ivet :)

Mazánková

Dobrý den, jaká by byla cena pro jednu dospělou osobu na tři dny včetně víkendu ? Děkuji předem za odpověď Mazánková

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Mazánková, tato nabídka je sestavena pro dvě osoby, v případě individuální poptávky můžete kontaktovat přímo penzion na telefonním čísle 776 091 499. Pěkný den, Ivet :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru