Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Rocketbook Color: Opakovaně použitelný blok s převodem do digi-formátu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jitka Kozáková

Dobrý den, dnes jsem obdržela 2 sešity Rocketbook Color (certifikát jsem tedy obdržela jen 1). Bohužel ani mě nefunguje kreslení pastelkami a to jsem použila od 3 různých výrobců (fixy se bojím použít). Působí to tedy na mě jako klamavá reklama. Na obalu sešitu se píše, že je použitelný s dry-erase fixami a pastelkami, ale tady se všude uvádí, že do něj lze kreslit běžnými fixy, pastelkami, voskovkami atd. Jak to tedy je? Pokud použiji běžnou fixu (když mi pastelky bohužel nefungují) a nepůjde to pak smazat, vztahuje se na to záruka? … Produkty od výrobce cryola dry erase, které tady uvádíte jsou další nemalá investice a na jejich produkty pak zase není zapotřebí tento drahý sešit, ale stačí jakákoliv tabulka, která se dá pořídit za 50Kč.

Rocketbook.cz

Dobrý den, Jitko, za chybějící certifikát se moc omlouváme a ještě dnes Vám jej pošleme.
Děkujeme za zpětnou vazbu s pastelkami, v některých případech se může stát, že pastelky nebudou fungovat podle představ, protože není pastelka jako pastelka 🙂. Mrzí nás, že Vámi použité pastelky nepracují s Rocketbookem, jak mají. Platí, že ideální jsou dry-erase produkty, máme však zkušenost, že fungují i jiné modely. Pokud uznáte, že Rocketbook není vhodný pro kreslící potřeby, které běžně užíváte, můžete zboží vrátit. Platí to samozřejmě i v případě, že by zmíněné fixy náhodou nešly smazat.

Na produkty dry-erase sice lze použít i jiné tabulky, hlavní výhody Rocketbooku jsou ovšem v použití mobilní aplikace a bleskovém sdílení kreseb s Vaším okolím. Přejeme hezký den 🙂

Markéta Kuchařová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda uvažujete také o nabídce dalších vašich bloků?
Děkuji za odpověď. Markéta

Rocketbook.cz

Dobrý den, Markéto, děkujeme za dotaz.
V minulosti jsme zde na Slevomatu nabízeli také Rocketbook Everlast, ale nemusíte se bát, tato nabídka na Rocketbook Color jistě není poslední. Konkrétní termín další nabídky ještě nebyl stanoven.
Přejeme krásný den. :-)

Anička Sotolářová

Dobrý den, podle popisu jsem pochopila, že se dá do toho opravdu kreslit pastelkami, voskovkami… Dnes jsem si blok vyzvedla a chtěla do něj napsat něco klasickou pastelkou… ovšem to nefunguje??!!

Rocketbook.cz

Dobrý den, Aničko, děkujeme za zpětnou vazbu. Ačkoliv jsme otestovali většinu dostupných druhů a značek kreslících potřeb, může se stát že některé pastelky nebudou fungovat podle představ. Pro nejlepší výsledky doporučujeme použití potřeb značky Crayola Dry Erase, dostupných za rozumnou cenu téměř v každém papírnictví. Přejeme hezký den :-)

Anonym

Dobry den na jejich strankach jsem se docetla ze kreslit muzete opravdu cimkoli ovsem pozor SMAZETE POUZE PILOT!!! Takze kdyz vezmete obycejnou propisku, fixu, voskovku tak uz to nevygumujete

Rocketbook.cz

Dobrý den, použití produktů značky Pilot doporučujeme především u Rocketbooku Everlast, který je určen pouze k psaní. Ke kreslení do Rocketbooku Color lze použít kromě per a fixů Pilot také např. křídy nebo voskovky, zde doporučujeme značku Crayola Dry Erase. Hezký den :-)

Romana Střelková

Dobrý den, píšete, že je možno kreslit běžnými křídami, fixy, pastelkami či voskovkami. Znamená to opravdu i běžné fixy a běžné pastelky?
V recenzi Betty píše: Pera Pilot Frixion jsou poměrně drahá (cca 70 Kč/kus). Znamená to, že mohu použít pouze toto pero? Děkuji za odpověď.

Rocketbook.cz

Dobrý den, Romano, do Rocketbooku Color lze malovat či psát běžnými fixy, pastelkami, křídami či voskovkami. Nejlépe se nám osvědčila značka Crayola Dry Erase, kterou lze zakoupit v každém běžném papírnictví. Přejeme hezký den :-)

Aneta

Dá se do zápisníku kreslit i pastelkami, nebo je vhodný pouze pro fixy, propisky a pera?

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto, do zápisníku je možné malovat či psát běžnými křídami, fixy, pastelkami či voskovkami. Pěkný den :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru