Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Výlet na Dachstein do Rakouska: úžasná vyhlídka Pět prstů i Mamutí jeskyně

4,6 / 5 CA Orbit travel Hallstatt - Rakousko (mapa) 253 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Milan

Dobrý den,je prosím možno zakoupit 4× na 28.9 jestli jsou ještě volná místa,dekuji moc Milan P.

CA Orbit travel

Dobrý den, v tomto termínu máme již úplně vyprodáno. K dispozici je zatím stále ještě poslední termín a to 13.10.2018. Děkuji za dotaz.

Míša

Dobrý den,
rádi bychom se zúčastnili zájezdu dne 28.9., ale aktuálně je vyprodáno. Nemáte třeba nějaké žádosti o vrácení? Pokud ano, rádi bychom si ještě vzali 2 místa. Děkuji.

CA Orbit travel

Dobrý den, v tomto termínu máme již úplně vyprodáno. K dispozici je zatím stále ještě poslední termín a to 13.10.2018. Děkuji za dotaz.

Ivett

Dobrý den,
Jak to vidíte s počasím na 8.9.?
 Děkuji

CA Orbit travel

Dobrý den, těžko říct, takto dopředu, nicméně pro všechny případy určitě doporučujeme si s sebou vzít nepromokavé oblečení či pláštěnku nebo deštník, pro případ deště. Děkuji za dotaz.

Jitka Kořínková

Dobrý den, je možné jet s Vámi autobusem a vystoupit ráno v Hallstattu a večer cestou zpět zase nastoupit? Na vyhlídce jsem s Vámi již byla a chtěla bych celý den zůstat v Hallstattu, který jsme předtím kvůli špatné organizaci neměli příležitost vidět. Děkuji

CA Orbit travel

Dobrý den, bohužel toto není možné u tohoto typu akce, vzhledem k programu výletu a organizačních důvodů. Děkuji za pochopení.

David

Jak je dlouhá cesta autobusem? Jak dlouhé jsou přestávky?

CA Orbit travel

Dobrý den, cesta autobusem trvá přibližně 5,5 hodiny. Přestávka je většinou jedna a to v délce cca 20–30 minut. Děkuji za dotaz.

Jurij

Dobrý den,
zaujala mě vaše reakce na dotaz rozdíl v ceně lanovky. Zaokrouhlení z 42,80 na 43 euro to beru, ale na 45 mi připadá nemorální. Při 60-ti lidech to je 120 euro.
Z vaší odpovědi účastnici zájezdu mí připadá že je to pro vás naprosto v pořádku.

Slevomat.cz

Dobrý den, Juriji, bohužel jsem takový dotaz u této nabídky nenašel. Pěkný den

CA Orbit travel

Dobrý den, cena vstupného se řídí ceníkem, který je uvedený u nabídky. A to: dospělý: 42,80 € (pokud nebudete mít přesnou částku, vstupné bude zaokrouhleno směrem nahoru na 45 €. ) – vybírá se v autobuse. Děkuji za dotaz.

Dana Nedvedova

dobrý den ,jak moc je cesta fyzicky náročná? zvládnou starší lidé a děti? děkuji

CA Orbit travel

Dobrý den, cesta trochu náročná je, přece jenom se tam budeme pohybovat v terénu a krátký výšlap k lanovkám a k jeskyním tam bude, nicméně děti i starší lidé v dobré kondici určitě nebudou mít s tímto výletem problém. Děkuji za dotaz.

Helena Mašková

Nemohli bychom v Benešově přistoupit u hotelu Benica?Je to při cestě a necháváme si tam auto.Pokud to nepůjde,přijdeme na to místo k čekárně u přeložky,Děkuji předem za odpověď. Mašková

CA Orbit travel

Dobrý den, autobus standardně zastavuje pouze v určených nástupních místech, nicméně je možné v den odjezdu zavolat průvodci, jehož číslo budete mít v pokynech k odjezdu a pokud byste chtěli, aby Vám autobus zastavil někde jinde, je možné se zkusit s průvodcem domluvit, nicméně musí to být na trase autobusu, autobus nemůže sjíždět ze své trasy. Děkuji za dotaz.

Kristýna Matysová

Plánujete zájezd i v zimě? Myslím že na zasněženou krajinu by to bylo taky super!

Slevomat.cz

Dobrý den, Kristýno, děkujeme za podnět do budoucna. Uvidíme co se dá dělat :) Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den

HOLOMKOVA

Máte v plánu i zájezd v záři?

Slevomat.cz

Dobrý den, tuto informaci nemáme k dispozici. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den

CA Orbit travel

Dobrý den, zářijový termín se v nabídce možná objeví koncem července, nicméně zatím je to fázi plánování, tudíž Vám to nemohu říci s jistotou. Děkuji za dotaz.

Tereza Klesová

Dobrý den,
Přes Plzen nejezdite?
Dekuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, nástupní místa jsou bohužel pouze následující:

Praha – Hlavní vlakové nádraží, odstavný pruh před vchodem do Fantovy kavárny ve směru na Teplice. magistrála Wilsonova – 02:00
Benešov – viz https://goo.gl/maps/ViiLYseYh7t – 02:45
Tábor – Chýnovská ulice, zastávka před Albertem – 03:30
České Budějovice – Strakonická ulice, čerpací stanice AGIP – 04:30

Třeba to i tak bude stát za to někam popojet ;)) Hezký den, Lucka

Galina Smysitelova

Dobrý večer.Ta cena co stoji jen cesta tam a spatky. a ten vyhled ješte stoji 45 euro? A mate vubec nejakou slevu pro duchodce nad 63 let? Děkuji za odpoved.Hezký večer.Galina.S.

CA Orbit travel

Dobrý den, cena voucheru zahrnuje dopravu a služby zkušeného průvodce. V autobuse se pak platí 45 € za jízdenky lanovkou a prohlídky Ledové a Mamutí jeskyně a vyhlídky „Pět prstů“. Sleva pro důchodce bohužel není v rámci skupinového tarifu poskytována. Je tam pouze sleva pro děti. Cena je tedy stejná jako pro dospělou osobu. Děkuji za dotaz.

Alík

Dobrý den, 45 € pro dospělého tedy stačí, pokud nebudeme kupovat nic navíc? Tato částka se bude hradit až na místě nebo uvažujete o nějaké hromadné a třeba v českých korunách, že byste zakoupili najednou?
Předem děkuji za info. Alík

CA Orbit travel

Dobrý den,
pokud si skutečně na místě nebudete chtít zakoupit nic jiného, jako například občerstvení, tak Vám 45 € bude stačit. Vstupenka se bude kupovat hromadně, cena 45 € je cena v rámci skupinového tarifu. 45 € se bude platit v autobuse průvodci a bohužel není možné platit v českých korunách. Děkuji za dotaz.

Radim

jine moznost odjezdu z jineho mesta ?

CA Orbit travel

Dobrý den,
odjezd je možný z Prahy, Benešova, Tábora a Českých Budějovic, případně je možné přistoupit po předchozí domluvě v nějakém městě, které leží na trase autobusu. Děkuji za dotaz.

D.

Žádná turistika, pouze jízda lanovkou?

CA Orbit travel

Dobrý den,
přeprava je zajištěna lanovkou, pěšky se bohužel jít nemůže, vzhledem k tomu, že to časový rozvrh zájezdu nedovoluje. Děkuji za dotaz.

hmmm

Co když to koupím a nebude se akce konat?

Omezení
Výlet se koná při minimální obsazenosti 40 osob.
Storno podmínky
Při zakoupení termínové varianty nelze voucher stornovat ani refundovat.

CA Orbit travel

Dobrý den,
pokud se výlet nebude konat z důvodu nenaplnění kapacity, tak Vám samozřejmě vrátíme peníze v plné výši a nebo si můžete vybrat nějaký jiný termín. Děkuji za dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru