Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Masáž proti bolesti a únavě pohybového aparátu

4,7 / 5 Centrum Svalové Terapie Praha - Smíchov  (mapa) 219 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Lucie Knotková

Dobrý den,
u zdravotní masáže nohou, zad a šíje (60 min.) píšete, že je vyprodaná. Bude tato varianta opět v nabídce?
Ráda bych ji zakoupila jako dárek člověku co má nyní problém s únavou pohybového aparátu, přesněji v oblasti kolene. Plánovala jsem zakoupit ji v kombinaci s pohotovostní masáží (pro zjištění původu bolesti). A případně i s přílatkem za aplikaci tejpů.
Předem Vám děkuji za odpověď.
Lucie K.

Masážní salón RelaxProTělo

Dobrý den, bohužel s časových důvodů už není možné nabídku voucherů navýšit. Ale pokud chcete dát masáž jako dárek včetně aplikace tejpů, můžete nakoupené vouchery, které jsou nyní ještě k dispozici, vyměnit za otevřený poukaz. Např. 2 vouchery po 30 minutách a jeden pohotovostní 15minut vyměníme za poukaz v hodnotě cca75minut s platností 3 měsíce od uplatnění voucherů.
Čas u žádné masáže striktně nedodržuji. Vždy mi spíše záleží na výsledném efektu masáže. Takže bude voucher spíše na 90minut. Jsem teď případně na telefonu, pokud mi zavoláte není problém vše individuálně domluvit. Děkuji za pochopení.
S pozdravem
Miroslav Dvořák
Masáže RelaxProTělo

xy

Dobrý den, vzhledem k Vaší lokalitě, bych chtěla masáž spojit s cvičením. Je vhodné jít cvičit spíše před nebo po masáži? Děkuji.

Masážní salón RelaxProTělo

Dobrý den, to je individuální. U klientů, kteří mají problémy se svalovou nerovnováhou, cvičení vůbec nedoporučuji. Cvičením problém jen prohlubují a účinek masáže se tak snižuje. Po vyřešení problému mí klienti chodí na cvičení před masáží, jelikož v salónu provozují rekondiční masáže. Sportovní masáž před výkonem provozují pouze individuálně mimo salón (např. Při objednání maséra na sportovní akci).
Proto doporučuji první masáž nekombinovat s cvičením. Po první masáži Vám jsem schopen odpovědět přesně, kdy cvičení přidat.
S pozdravem
Miroslav Dvořák
Masáže RelaxProTělo

Pavlína S.

Děkuji za rychlou odpověď! Jen se ještě zeptám, jaký bych si měla vzhledem k problému vzít voucher…? Pavlína S.

Masážní salón RelaxProTělo

Ideální bude voucher na 30minut. Na první návštěvě jsem schopen zjistit, jak problém řešit a sdělit vám kolik času přibližně bude potřeba do úplného vyřešení problému. Standardní dobu očekávám mezi 6 – 8 návštěvami. Ale už po první návštěvě budete cítit velké zlepšení.

Pavlína S.

Dobrý den,
od lékaře jsem dostala následující doporučení:
Protahování m.rectus fem.bilat + PIR m.quadriceps bilat.
Myslíte, že bych se na Vás mohla obrátit, či spíše kontaktovat fyzioterapeuta?
Děkuji, Pavlína S.

Masážní salón RelaxProTělo

Dobrý den, problém s přední stranou stehen může mít příčinu v jeho antagonistech (svalech vykonávajících opačnou funkci). Ve vašem případě se může jednat o svalovou nerovnováhu v celé oblasti pánve a nohou. Svou práci dělám právě pro řešení těchto problémů. Nemohu Vám zaručit, že problém vyřeším, ovšem máte jistotu, že pro vyřešení udělám maximum.
S pozdravem
Miroslav Dvořák
Masáže RelaxProTělo

klient

Dobry den, fyzioterapie neprovozujete? Dekuji.

Masážní salón RelaxProTělo

Dobrý den, fyzioterapii neprovozuji. Mám oprávnění na sportovní a rekondiční masáže, metodu TriggerPoint a kineziotaping. Dalo by se stručně říci, že jsem specialista na tenzní bolesti pohybového aparátu. S pozdravem Miroslav Dvořák

Hana

Dobrý den, jak dlouho se u Vás čeká na objednání (akutní odstranění bolesti v místě SI)?
Děkuji za odpověď
 Hana

Masážní salón RelaxProTělo

Dobrý den, každý den mám 2 až 3 termíny k dispozici na akutní potíže. Takže i zítra bych Vás byl schopen odmasirovat. S pozdravem Miroslav Dvořák Masáže RelaxProTělo

Věra Neužilová

Mnohokrát děkuji za odpověď ;-)

Slevomat.cz

Rádo se stalo. :)

Věra Neužilová

Dobrý den,je masáž vhodná i pro zablokovanou páteř?? Či je lepší postoupit fyzioterapii??
Předem děkuji

Masážní salón RelaxProTělo

Dobrý den, zkrácené a dlouhodobě přetěžované svaly mohou vyvolat blokaci páteře. Fyzioterapie napraví bloky na páteři, ale svaly tuto blokaci mohou znovu způsobit. Většina bolestí má původní příčinu jinde na těle. Např. Bolest kyčle může být vyvolaná původně přetížením lýtkového svalů. Doporučuji proto zvolit u mě 15–20minutovou pohotovostní masáž, kde zjistím zda blokace je svalového původu. Pokud ano, vyřešíme původní příčinu včetně i té blokace. S pozdravem Miroslav Dvořák Masáže RelaxProTělo

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru