Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Léto ve Varech: relaxační pobyt na Mlýnské kolonádě s wellness a polopenzí

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
ASTORIA Hotel & Medical Spa Karlovy Vary (mapa) 38 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Dvořák Stanislav

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, kolik by stál pobyt od 6.12. do 9.12. pro 2 osoby.
 Děkuji

ASTORIA Hotel & Medical Spa

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. V termínu od 26.11. do 20.12. 2018 je náš hotel uzavřen z důvodu rekonstrukce, pobyt bohužel nabídnout nemůžeme. Děkuji Vám za pochopení. S pozdravem a přáním pěkného dne, Lenka Skaláková, Sales Manager

Martin Maxa

Dobrý večer,
rád bych váš hotel navštívil až v září. Je možno prodloužit tento voucher?

ASTORIA Hotel & Medical Spa

Dobrý den,

voucher lze uplatnit pouze v termínech, které jsou na nich uvedené.

Děkuji za pochopení

Jiřina Sieglová
Reservation Manager

ASTORIA Hotel & Medical Spa

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Je mi velmi líto, ale voucher je platný pouze do 31.08. 2018. Čerpání voucheru v září bohužel možné není. Děkuji Vám za pochopení. S pozdravem a přáním pěkného dne, Lenka Skaláková, Sales Manager

Lenka Stoličková

Dobrý den, prosím o sdělení, zda máte v termíneh 15.-17.8. nebo 20.-24.8.2018 volnou kapacitu pokojů s balkónem a výhledem na kolonádu, popř. zda je takové ubytování spojeno s nějakým příplatkem. Předem děkuji za odpověď a jsem s pozdravem.

ASTORIA Hotel & Medical Spa

Dobrý den,
v termínu 20.-24.8.2018 bychom Vám mohli potvrdit dvoulůžkový pokoj s výhledem na kolonádu a balkonem za příplatek Kč 150,–/noc.

Hezký den přeje

Jiřina Sieglová
Reservation Manager

Nový

Dobrý den.
Na Mlýnské kolonádě se nedá parkovat os. autem. Kde je tedy možné zaparkovat a za jakých podmínek?

ASTORIA Hotel & Medical Spa

Dobrý den, můžeme nabídnout parkování v Ondřejské ulici za Astorií – cena Kč 500,–/den, dále je možné parkovat v podzemních garážích hotelu Thermal – cena Kč 250,–/den nebo mimo lázeňskou zónu – cca 10 minut pěšky do kopce. U Astorie je třeba místo předem domluvit, vzhledem k omezené kapacitě.

Jiřina Sieglová
Reservation Manager

Marie Půlpánová

Dobrý den,jak je prosím vzdálený váš hotel od vlakového nádraží?Chtěla bych pobyt darovat rodičům tak aby byla dostupnost co nejkratší popřípadě aby mohli dojít pěšky nebo nějaký spoj kterým by se dostali.
Děkuji za odpoveď.
 Marie

ASTORIA Hotel & Medical Spa

Dobrý den, pokud rodiče přijedou na horní nádraží, mohou využít MHD autobus číslo 1 směr Lázně III. Dojedou na konečnou zastávku přibližně 10 minut a odtud je to 200 metrů pěšky kolem řeky.

Jiřina Sieglová
Reservation Manager

Marcela Bilkova

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda li máte volný termín od 24.8.-26.8.? A jestli se dá pri koupi voucheru zde přes slevomat za naky příplatek zarezervovat pokoj přímo v budově Astoria, ne v depandanci Wolker s výhledem na kolonádu popř.pokud nabízíte i jiné možnosti? Predem dekuji za odpověd.

ASTORIA Hotel & Medical Spa

Dobrý den, ano máme ještě volný termín 24.8. –26.8.2018. Můžeme Vám potvrdit i pokoj v hlavní budově ASTORII s výhledem na Mlýnskou kolonádu za příplatek Kč 150,–/noc. Tento požadavek nám sdělte, prosím, předem. V depandanci WOLKER máme dvoulůžkové pokoje s výhledem na Vřídelní nebo Dřevěnou kolonádu.

Jiřina Sieglová
Reservation Manager

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volný termín 17.-19.8. (popř. 18.-20.) nebo 24.-26.8.? Děkuji

ASTORIA Hotel & Medical Spa

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Aktuálně můžeme nabídnout všechny zmiňované termíny. Těšíme se na Vaši rezervaci. S pozdravem a přáním pěkného dne, Lenka Skaláková, Sales Manager

Monika Vejrostová

Dobrý večer,
chci se zeptat, jestli jsou koupelny na pokojích vybaveny fénem?
Děkuji za odpověď.

ASTORIA Hotel & Medical Spa

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Koupelny jsou vybavené fénem. Těšíme se na návštěvu. S pozdravem a přáním pěkného dne, Lenka Skaláková, Sales Manager.

Pavla

Dobrý den,
chci se zeptat na ubytování v pokojích z této nabídky – je chladnička nebo minibar standardně ve výbavě pokoje – jak v Astorii i v části Wolker? Jedná se mi o uskladnění léků, které užíváme. A je potřeba při rezervaci online nějak specifikovat, zda chceme pokoj s manželskou nebo oddělenými postelemi u pokoje pro dva? Děkuji za info.

ASTORIA Hotel & Medical Spa

Dobrý den,
chladnička je ve vybavení všech pokojů, minibary zatím nemáme. V Astorii i depandanci Wolker jsou dvoulůžkové pokoje s postelemi u sebe /nemáme velké manželské postele/ nebo od sebe. V objednávce můžete vznést přání a pokud to bude možné, rádi Vám vyhovíme.
Jiřina Sieglová
Reservation Manager

Veronika

Dobrý de, měli byste volný pokoj pro dva v hotelu Astotia 10. –12. srpna? Děkuji Veronika

ASTORIA Hotel & Medical Spa

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. 1× dvoulůžkový pokoj v hlavním komplexu ASTORIA Vám v termínu 10.08.-12.08. 2018 můžeme nabídnout. Těšíme se na Vaši rezervaci.

Jiří Kuba

Dobrý den, můžeme s sebou vzít také 20 měsíční dceru. Děkuji Kuba

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří, v nabídce je uvedeno, že pobyt je primárně určen pro dospělé. Takže v tomto případě to není možné. Pěkný den

Simona S.

Dobrý den, kdo rozhoduje, zda budu ubytována v hlavní budově či v té vzdálenější? Je tato možnost výběru při koupi voucheru? Děkuji.

ASTORIA Hotel & Medical Spa

Dobrý den,
v případě, že ve Vámi vybraném termínu máme volné pokoji v ASTORII, tak Vám jej rádi potvrdíme. V depandanci Wolker jsou však také hezké pokoje s výhledem na Vřídlo nebo dřevěnou kolonádu.

ASTORIA Hotel & Medical Spa

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Dostupnost hlavní budovy závisí na konkrétním termínu, přejete-li si garantovat hlavní budovu, prosím kontaktujte nás předem, abychom tuto možnost prověřili. Děkujeme Vám.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru