Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Splněný řidičský sen: Nezapomenutelná jízda v novém Fordu Mustang GT 5.0

4,9 / 5 GTcar (5 poboček) Čestlice  (mapa) 178 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Lukáš

Dobrý den,
rád bych zakoupil voucher pro jízdu v Ostravě. Jen mám strach, abychom se domluvili na termínu, protože předpokládám, že jen kvůli mě auto do Ostravy nepovezete. Proto jsem se chtěl zeptat, zda jezdíte do Ostravy v nějaké konkrétní dny, nebo záleží na náhodě, až se nás v Ostravě prostě sejde víc v 1 den?

GTcar

Dobrý den, termíny pro jízdy v Ostravě máme 1× za 14 dní některý den o víkendu. Aktuálně nejbližší termín jízd v Ostravě je v něděli 9.9.2018 a ještě tam máme poslední 2 místa volná. Prosím kontaktujte nás buď přes email info@gtcar.cz a nechejte nám na sebe telefonní číslo, naše paní asistentka Vás následně kontaktuje a společně s Vámi pro Vás najdeme vhodný termín. Nebo nám zavolejte přímo na tel. 739 564 870. Mít strach není třeba, klientům se snažíme vycházet vstříc.

Tereza Pavlová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s ujetými km za 30 minut jízdy, kolik je možno nejvíce ujet? Je možno pořádně vyzkoušet zrychlení? Děkuji za odpověď

GTcar

Dobrý den,
rozmezí ujetých kilometrů závisí na lokalitě a konkrétně zvolené trase. Standardně se pohybuje v rozmezí 36–42 km.
K Vašemu dotazu ohledně užívání si zrychlení – určitě ano, přece proto tyto zážitkové jízdy poskytujeme :-). Samozřejmě je třeba brát ohledy na aktuální provoz, stav vozovky, také na dopravní předpisy a ostatní účastníky silničního provozu, ale trasy máme navržené tak, že cca 40% je na dálnicích a 40% širší okresní silnice a zbytek je průjezd přes obce. Akcelerace je plně v kompetenci řidiče.

Lukáš

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli to je manuál nebo jste tak krásné auto zprznili variantou s automatem. Podle páky to vypadá na manuál, jen se chci ujistit. Díky za odpověď.

GTcar

Dobrý den,
vozidlo je vybaveno šestistupňovým manuálem.

Petr Wojesch

Dobrý Den. Děláte i fotky a nebo videa? (Pochopitelně za nějaký příplatek)

GTcar

Dobrý den,
zákazníkům nabízíme možnost nechat si natočit videozáznam z jízdy. Ve vozidle jsou nainstalovány 2 kamery. Jedna zabírá jízdu samotnou (výhled ven na vozovku skrze čelní sklo), druhá kamera je nasměrována na řidiče a snímá po celou dobu jeho reakce. Výsledné video je mixem obou – tzv. obraz v obraze = hlavní obraz je ven z vozu a do něj je vložen v jednom z dolních rohů malý obraz na řidiče. Obě tato videa jsou sladěna tak, aby vzájemně časově odpovídala (dění na silnici vs dění za volantem) a videozáznam je samozřejmě ozvučen. Slyšet je jak dění uvnitř kabiny, tak zvuk úžasného osmiválce. Upravený videozáznam je exportován do souboru s příponou wmv a distribuce zákazníkům probíhá přes virtuální „Úloženku“, odkud si zákazník soubor stáhne do svého PC (klient je vždy informován pře e-mail, že má na „Úložence“ videosoubor ke stažení). V případě přání zákazníka můžeme videozáznam též vypálit na DVD a poslat poštou. Cena videozáznamu je standardně 249,– Kč a v případě požadavku na vypálení souboru na DVD a poslání poštou je cena 349,– Kč.
Fotografie děláme zákazníkům na památku, implementujeme je do našeho firemního „Fotorámečku“ a zasíláme je zákazníkům přes kontaktní e-mail.

Štěpán Macošek

dobrý den, jde půjčit auto na celý den?

GTcar

Dobrý den,
ano, vozidlo také nabízíme na pronájem na 12 hod, na 24 hod, na 2 dny i na víkend (3 dny).Lze také udělat nabídku mimo základní rámec těchto služeb, všechno je to pouze na dohodě a volných termínech k zapůjčení vozu. Pronájmy ale nezprostředkováváme přes Slevomat, musíte jít přímo na naše webové stránky www.gtcar.cz, kde uvidíte kompletní nabídku veškerých služeb včetně ceníku.

Andrea Nová

Dobrý den, co znamená varianta bez paliva a kde se jízdy odehrávají kdybych to chtěla koupit jako dárek???

GTcar

Dobrý den, varianta bez paliva znamená, že před samotnou jízdou musí zákazník doplatit 250 Kč za pohonné hmoty. Jízdy se realizují v uvedených lokalitách: Blansko, Brno, Olomouc, Praha, Ostrava. Jezdí se v běžném provozu. Pro každou lokalitu máme předvybrané trasy vedoucí převážně mimo obytná území částečně po dálnici a částečně po okresních silnicích. Rezervaci termínu jízdy je zapotřebí předem domluvit na tel 739 564 870 nebo na e-mailu info@gtcar.cz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru