Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Odstranění nežádoucích znamének, pih a bradavic frakčním laserem

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 87 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Klára Maierová

Dobrý den, máte prosím otevřeno i o víkendu? Do kolika hodin případně v týdnu? Dále, je možné zakoupit jeden voucher a přijít s manželem? Tedy že by se voucher rozdělil na dva lidi. Děkuji za odpověď, M.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Kláro, v období září až červen máme v sobotu otevřeno, některé soboty mohou být výjimečně zrušeny. Ne každou sobotu ale máme ordinační hodiny s doktorkou. Doktorky v sobotu ordinují obvykle 1× měsíčně, v některých měsících to může být i častěji. Vouchery na lékařské zákroky jsou určeny 1 osobě a jsou nedělitelné. Je to proto, že do ordinace vstupuje vždy 1 pacient a paní doktorka se každému věnuje individuálně. Co by ale šlo udělat – směrem ke zvýhodněné nabídce – je, že si koupíte 1 voucher, v tu chvíli se stáváte naší klientkou a jako naše klientka máte odměnu za přivedení nového klienta (pan manžel). Přejeme Vám příjemný den a těšíme se na Vás!

Lucie Zemanová

Dobrý den, mám na chodidle jednu malou bradavici a jednu velkou. Kolik bych potřebovala zákroku zakoupit. Moc děkuji Zemanová

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Zemanová. Bradavice jsou nevyzpytatelné. Někdy hodně zarputilé. Nelze určit předem, navíc bez osobní návštěvy. Pokud Vám jde o cenu, po 1. návštěvě jste už stálou klientkou a vztahují se na Vás různá zvýhodnění. Přijďte a uvidíme. Přejeme úžasné léto a těšíme se na Vás!

Hali

Dobry den,muže se dělat obstraněni bradavic v těhotenství ?

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Hali, pokud by bylo kožním útvarem k odstranění „klasické znaménko“ (s pigmentem), musela byste počkat nejenom na konec těhotenství, ale až do konce kojení. Je to proto, že v tomto období máte prostě jinou hormonální hladinu než obvykle a ošetřené místo by mohlo proto zpigmentovat, což určitě nechcete (nahradit znaménko pigmentovou skvrnou). Pokud se ve Vašem případě jedná o „klasickou bradavici“, tak tam sice pigment není, ale opět, v době těhotenství je Váš imunitní systém oslaben, takže se Vám ošetřené místo bude hůře hojit, nejspíš se zvýší nutný počet opakování zákroku (některé typy bradavic jsou hodně zarputilé…), atd. Riziko zpigmentování (ztmavení barvy kůže oproti barvě kůže v bezprostředním okolí daného místa) se nevyloučí na 100%, atd. atd. Zvažte, zdali je opravdu nutné ten zákrok podstoupit teď, anebo počkat, až Váš imunitní systém bude opět v plné kondici. My Vám silně doporučujeme to druhé. A nebo jinou metodu řešení, ne laser. Přejeme Vám dobré zdraví, úspěšný porod a v rámci možností i příjemné léto!

Jiřina Seuffertová

Dobrý den, je možno si nechat odstranit mateřské znaménko mezi řasama u oka? Děkuji za odpověď

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Seuffertová, při zákroku musí být zajištěna bezpečnost, tj. aby laserový paprsek nemohl při zákroku proniknout do oka. Zákrok v těsném okolí očí někde provést lze, někdy ne. Pokud je znaménko v takovém místě (mezi řasami), že víčko lze „povytáhnout“ a vytvořit tak bezpečnou vzdálenost, tak paní doktorka s jistou rukou zákrok provede. Musíme posoudit osobní návštěvou, anebo alespoň na základě foto – pošlete nám prosím na email detail obličeje, ze kterého bude možné situaci předběžně posoudit. Finální stanovisko k proveditelnosti: „ne“ bude nejspíš možné posoudit již z fotografie, definitivní „ano“ lze profesionálně posoudit až v ordinaci. Určitě si i Vy přejete pohodový a bezpečný zákrok. Přejeme Vám příjemný letní den a těšíme se na Vás!

Kateřina Lachoutová

Vážení,kolik by stálo odstranění mateřských znamének,které mám po celém
krku a na hrudi.
Děkuji K.Lachoutová

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Kateřino, obecně účtujeme za každé další znaménko odstraněné navíc oproti zakoupenému voucheru 590 Kč. Ve Vašem případě, když těch znamének máte hodně, bychom Vám navrhli cenu individuálně, podle množství a náročnosti práce. Chcete-li, můžete na nám na email info@estheticmedical.cz poslat fotodokumentaci, na základě které by bylo možné rozsah posoudit předem. Nebo se věc posoudí přímo v ordinaci. Pak se s paní dokotorkou domluvíte, zdali se to hned i udělá, anebo se výkon rozdělí do více návštěv (podle toho, zda by to pro Váš organismus byla zátěž, udělat vše najednou, nebo i podle Vašeho přání a plánů na dovolenou). Přijatelné řešení (časově i finančně) spolu určitě vymyslíme, nebojte. Přejeme Vám úžasné léto a těšíme se na Vás!

Dana Hejnyšová

Dobrý den, je prosím možné někde vidět ceník Vašich služeb? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, ceník naleznete na stránkách partnera po rozkliknutí vybrané procedury. Pěkný den

Veronika

Dobry den, muzou i deti? Dcery (7 let) bylo doporuceno dermatologem odstraneni znaminka na tvari. Dekuji. Veronika

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Veroniko, ano, děti můžou. Z naší zkušenosti to zvládají tak od 7 let, ale je to individuální. Vy jako zákonný zástupce a maminka budete u toho – záleží především na Vašem posouzení, zdali to Vaše dítko zvládne a pak spolupracujete s paní doktorkou (naše paní doktorky mají také děti, tak to s dětmi umí). Jedná se o pár sekund tepla. Ale některé dítka „se bojí a brečí bolestí už předem, aniž bychom se jich dotkli“…, protože mají a priori strach z bílého pláště a cizího prostředí. Některé děti jsou tak statečné, že to zvládnou s úsměvem a bez breku. Věříme, že i Vy to zvládnete. Obličejík doporučujeme ponechat na dobu, až se vrátíte z dovolené. Krásný start lrázdnin a léta, Váš Esthetic Medical

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru