Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zážitkový pobyt ve VIP apartmánu s vlastní a největší vířivkou v regionu

4,9 / 5 pension Jakub Harrachov Harrachov (mapa) 111 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Aneta

Reaguji na opověď penzionu na otázku ohledně psů.
Proč je tedy ještě stále pobyt nabízen v kategorii „pobyt s domácím mazlíčkem“ a proč tu ještě stále máte napsáno „Domácí mazlíčci vítáni“? Proč nevyjednáte se Slevomatem změnu? A co budete dělat s lidmi, kteří si poukaz koupili předtím, než jste to sem napsali, a koupili si pobyt právě proto, že mohou přijet se psem?

pension Jakub Harrachov

Hezký večer,
děkuji za zpětnou vazbu a jistě se Slevomatem dořešíme změnu. Nebudu omlouvat své rozhodnutí ohledně domácích mazlíčků. Byl to omyl, nepřeji si tu v provozu žádná zvířata a mám plné právo na to se tak rozhodnout. Pokud má kdokoliv problém s tím, že zakoupil poukaz na základě toho, že má domácího mazlíčka, je v akci jasně uvedeno, že platí přísná pravidla a že je pobyt s mazlíčkem potřeba předem konzultovat. Pokud někdo zakoupil poukaz bez předchozí konzultace, bude ho hold muset vrátit. V našem zařízení nebudou více licitovány otázky, čí mazlíček je nejlepší ........ Děkuji za respektování tohoto rozhodnutí.

Pavla

Dobrý den,planujete i slevomat na květen a cerven? Děkuji Pavla

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den

Jiří Kovanda

Dobrý de, rád bych objednal apartmánu s vlastní vířivkou pro dva na 3 dny ale s možností objednání termínu dodatečně a ne ihned při objednávce. Lze toto nějak provést? Děkuji za info

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří, sice by to bylo určitě skvělé, ale bohužel to není možné. Tato nabídka je koncipována pouze s možnosti online výběru daného termínu. Zkuste se podívat i na jiné nabídky, které budou vyhovovat Vašim požadavkům. Pěkný den

Irena Kejklíčková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,jestli přijímáte zaměstnanecké benefity-poukázky Edenred Multi nebo kartu Edenred Benefits Card?A ještě jestli je stále volný termín 20–21.11.2018?
Děkuji předem za odpověď a s pozdravem Kejklíčková.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ireno, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity penzionu. Benefity Edenred je možné využít, ale nikoliv v papírových poukázkách. Více informací naleznete zde: https://www.slevomat.cz/cafeteria. Pěkný den

Marie

Mate volný termín v září?Pokud možno vikend, moc dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Marie, aktuálně dostupné termíny naleznete po zvolení vámi vybrané varianty, když kliknete na tlačítko Koupit na termín, zobrazí se vám kalendář, kde si můžete vybrat z volných kapacit hotelu. :) Pension Jakub má již na celé září termíny rezervované. Hezký den, Kristýna Mrenicová, Velvyslanec zákazníků

Monika Chládková

Dobrý den,mohu si pobyt zarezervovat a zaplatit dejme tomu do 10-ti dní, aby mi někdo neobsadil termín který mi vyhovuje?:)

pension Jakub Harrachov

Hezký den, při zájmu, který o apartmán je, to je komplikovanější. Zavolejte mi na telefon: 792317428 a něco vymyslíme.
s pozdravem M. Kopal, pension Jakub Harrachov.

Monika

Dobrý den, vířivka je přímo na pokoji v soukromý? Děkuji

pension Jakub Harrachov

Hezký den, ano. Vířivá vana je součástí apartmánu a nikdo jiný k ní nemá v době Vašeho pobytu přístup kromě servisu. Je to čistě Vaše soukromí v jakoukoliv denní i noční hodinu :-)

Renata

Dobrý den,
vířivka je přímo na apartmánu?
Děkuji R.

pension Jakub Harrachov

Hezký den, ano. Vířivá vana je součástí apartmánu a nikdo jiný k ní nemá v době Vašeho pobytu přístup kromě servisu.

Aneta

Dobrý den,
jaká je cena za psa na noc? Máte uvedeno „domácí mazlíčci vítáni“ a v příplatcích o domácích mazlíčcích nic není. Pes má tedy ubytování zdarma?

pension Jakub Harrachov

Hezký den, je mi líto, ale po včerejší zkušenosti s ubytovaným mazlíčkem jsem zvířata definitivně v apartmánu i celém pensionu zakázal. Každý má svého miláčka absolutně vychovaného a bez problémů a následně tady vijí celou noc nebo koušou hadice od vířivky nebo trhají polštáře.

Vladimír Palla

Dobry den. Prosim o aktualne volne terminy…delka pobytu jeden az dva dny. Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíre, volné termíny si můžete ověřit u konkrétní nabídky po kliknutí na tlačítko „koupit na termín“, kde se vám vyznačí zeleně v kalendáři, který se zobrazí. Pěkné odpoledne.

Marie

Dobry den,vyrivka ke soukromá nebo veřejná ?

pension Jakub Harrachov

HEZKÝ DEN, VÍŘIVÁ VANA JE VÝHRADNĚ URČENÁ K APARTMÁNU, PROTO PO CELOU DOBU POBYTU JE URČENA POUZE VÁM.

Monika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na od kolika hodin se můžeme ubytovat a v kolik hodin druhý den odhlásit. Pobyt máme rezervovaný na čt-pá. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, ubytovat se můžete od 14 hodin a odhlášení je nutné do 10. Pěkné odpoledne.

Nikola Čukanová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda by byl volný termín z 25.1. 2019. až 27.1.2019.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, tento termín bohužel volný není, je mi líto. Pěkné odpoledne.

Pospíšilová Drahomira

Dobrý den,chtěla bych pobyt na 3dny a 2noci v termínu 17.18.19.9 jako dárek je ještě volný termín? Nebo je vůbec nějaký volný termín v září?
Děkuji Pospíšilová

Slevomat.cz

Dobrý den, Drahomíro, vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před vámi se zobrazí volné kapacity penzionu. Pěkný den. :)

Jaroslav

Neumím přidat odpověď na vaši odpověď, píši tedy takto. Mluvíte o lednu, to ale vidím také plné. Vlastně sobota je plná vždy až do dubna. Na vašem webu máte označené takto neděle. Mám to tedy chápat jak? Že máte obsazeno sobota dopoledne až neděle dopoledne a na webu je to značené jinak než zde na Slevomatu?

Jaroslav

Dobrý den,
vzhledem k nereagování na e-mail bych to zkusil ještě tady. Jak je to se sobotami? Nikde nestojí, že by se poukaz nedal využít právě z pátku na sobotu nebo ze soboty na neděli, ale z rezervačního nástroje je evidentní, že to nejde. V čem je háček? Děkuji za odpověď.

pension Jakub Harrachov

Hezký den,
háček není v ničem jiném, než v tom, že většina víkendů je již zákazníky objednána, proto rezervační systém hlásí obsazenost. První volný víkend je 4–6. ledna 2019. Je mi líto, že Vám nemohu vyhovět více, ale o apartmán je skutečně velký zájem a systémy ukazují reálný stav. Pokud najdete nějaký termín, který Vám bude vyhovovat, neváhejte mě kontaktovat třeba i přímo na telefonu 792317428 a dohodneme možnosti. Děkuji a jsem s pozdravem, Marian Kopal, pension Jakub Harrachov.

Beáta Čejková

Dobrý den,
kdy se v Harrachově začíná lyžovat? Na oficiálních stránkách jsem se začátek provozu sjezdovek nikde nedočetla. Pokud bych si pobyt zarezervovala na listopad, bude už možnost lyžování, popř. jaké aktivity v je možné v tomto měsíci v Harrachově provozovat? Počítám, že na klasickou turistiku už počasí moc nebude. Děkuji za odpověď.

S pozdravem
Beáta Čejková

pension Jakub Harrachov

Hezký den paní Čejková.
Pokud je sníh, začíná sezóna lyžařská začátkem prosince. V listopadu je tu stále co dělat, vždy záleží na člověku samotném, jestli hledá vyžití. Naplno můžete relaxovat ve vířivce, zazpívat si u nás karaoke nebo jen tak relaxovat venku. I v domě máme aktivity na odpočinek jako jsou šipky, kulečník a samoobslužná vinotéka..... I listopad dokáže být hezký, když si ho člověk chce užít :-)

Mějte se zatím fajn. S pozdravem Marian, pension Jakub Harrachov

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru