Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Víkendový výtvarný kurz: Tajemství akvarelové malby

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Mariw Pavelčíková

Dobrý den,skutečně 16 hodin výuky?

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za upozornění. Informaci jsem předal kolegům, kteří brzy sjednají nápravu :) Dám Vám hned vědět, jakmile se mi kolegové ozvou. Pěkný den

Ateliér Mozaika

Dobrý den, paní Pavelčíková,
ano, kurz skutečně zahrnuje 16 hodin výuky, která probíhá každý z obou víkendových dní od 9:45 do 18:45 s tím, že v průběhu mají účastníci hodinovou pauzu na oběd. Abychom Vás naučili pracovat s Vámi vybranou technikou za dva dny, je potřeba věnovat tomu co nejvíce času. Odnesete si pak o to více zkušeností.
Pokud budete mít další dotazy, neváhejte se na nás obrátit prostřednictvím naší mailové adresy info@ateliermozaika.cz, rádi Vám poradíme.
S pozdravem a přáním krásného dne,
Ateliér Mozaika

Kateřina Hejmová

Dobrý den, ráda bych se přihlásila na víkendový kurz akvarelu v Praze, ale čekat tři měsíce, když mě to zrovna teď „chytlo“, se mi moc nechce :-( Mohu se zeptat – na ty zářijové termíny se už skutečně nedá přihlásit?
Děkuji moc.

Ateliér Mozaika

Dobrý den, paní Hejmová,

kurzy akvarelu v Praze pořádáme jednou měsíčně, častěji to bohužel nelze.
Na termín v září Vás samozřejmě můžeme zapsat jako náhradníka a ozveme se Vám v případě, že se uvolní místo, jinak bohužel nejbližší takový volný kurz proběhne 27.-28.10.
Pokud byste to chtěla takto vyřešit, dejte nám vědět na náš e-mail info@ateliermozaika.cz a my se s Vámi rádi domluvíme na dalším postupu.
Děkuji a přeji Vám krásný den.
S pozdravem,
Ateliér Mozaika

Diana

Opravdu je nejbližší termin v Praze 24/11?

Ateliér Mozaika

Dobrý deň, prvý voľný termín kurzu v Prahe máme 18.-19.8.2018 – Kreslení pravou mozkovou hemisférou, pastelkou a pastelem. Čo sa týka akrylu a akvarelu tak prvý termín máme 15.-16.9. 2018, na ktorý sa môžete prihlásiť.

S pozdravom
Ateler Mozaika

Milena Malíková

je to s ubytováním? a když ne, je nějaká možnost?

Ateliér Mozaika

Dobrý deň, pani Malíková,
ubytovanie bohužiaľ nezaisťujeme. Ak si vyberiete kurz, môžeme Vám dať vedieť kde sa bude konať a následne si budete môcť ubytovanie objednať v blizkosti alebo rovno v hotely kde bude kurz prípadne prebiehať.

S pozdravom
Atelier Mozaika

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru