Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Odpočinkový 4* pobyt: zábaly, wellness, snídaně a možnost noci zdarma

4,4 / 5 City hotel Morris Česká Lípa Lužické hory (mapa) 60 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
soňa makovcová

dobrý den, objednávám wellness pro rodiče jako dárek a chtěla bych se zeptat, zda je ubytování + wellness procedury v jedné budově, v hodnoceních někteří lidé psali, že byli jinde a to vím, že by jim nevyhovovalo. Pak bych se chtěla zeptat, zda je možnost na místě ještě doobjednat druhou večeři, která není v ceně a zda se platí ještě nějaké příplatky navíc, např. za ubytování, ovzduší apod. děkuji Makovcová

Hotel Morris **** - Česká Lípa

Vážená paní Makovcová,

hotel se skládá z hlavní budovy (která vznikla propojením 3 historických budov) a depandance, která je cca 150m od hlavní budovy. Procedury probíhají standardně v hlavní budově, stejně tak strava. Pokud byste si přála zajistit ubytování v hlavní budově tak, aby rodiče nemuseli přecházet není to problém, stačí tuto informaci uvést do poznámky při rezervaci. Druhou veřeči můžete rodičům dokoupit. Vzhledem k tomu, že se druhá večeře vybírá již z klasického menu ala carte, nejvhodnějším způsobem je vytvořit rodičům „budget“. Například konzumace ve výši 500 Kč, ze které by mohli čerpat druhou večeři. Tento budget je možné vyřídit přímo s recepcí hotelu, hradil by se formou faktury a rodiče by si pak již pouze vybrali dle vlastní chuti. Další poplatky k balíčku nejsou. S jakýmikoli dalšími dotaz nás neváhejte kontaktovat.

S pozdravem,
Sára Honzejková

Pavlína N.

Hezký den,
pokud bychom chtěli využít bonus, tj. 1 noc zdarma, mohu rezervovat rovnou 4 dny (při online rezervaci) nebo nejprve rezervuji pouze 3 dny a po té zvlášť další den?
 Děkuji

Hotel Morris **** - Česká Lípa

Dobrý den,

pokud si budete vytvářet termínovanou rezervaci, tak to jde pouze rezervovat na 2 noci. Dále pokud byste si přáli vytvořit rezervaci s bonusovou nocí navíc, je nutné kontaktovat přímo hotelovou recepci na e-mailu: info@hotelmorris.cz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru