Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zkuste Twisto kartu: získáte 750 Kč na útratu a cestovní pojištění pro rodinu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Viktorie Knez

Dobrý den,
Je možné kartu zaslat jinou kurýrní službou, než přes jakou se ověřovala tvorba účtu, případně získat Slevomat výhody i bez ní? V původně domluveném termínu se nikdo neozval, v náhradním také ne a kurýr dojel až následující den, kdy jsem mu ještě musela jít naproti až k autu. Opravdu to nechci absolvovat znovu.

Vlastimil Žid

Dobry den, vcera jsem do mailu dostal zpravu, ze od 1.7. budu platit za tarif premium 99,– mesicne, prestoze jsem si twisto ucet zridil pres tuto nabidku, kde je garantovano, ze bude po dobu pul roku zdarma. Jak tomu mam prosim rozumnet?
Registraci uctu mam v kvetnu 2018, tzn. platit bych mel az od listopadu, nebo se pletu? Dekuji za vysvetleni.

Twisto

Dobrý den, tarif Premium máte opravdu v rámci této akce na půl roku zdarma. Pokud vám tento e-mail přišel, kontaktujte nás prosím pro jistotu na e-mail dotaz@twisto.cz a my celou záležitost překontrolujeme. Děkuji :-)

Ivo Adam

Dobrý den, Twisto mám aktivované již 31.5., ale stále mi u Vás chybí 500 kreditů.
Na Twistu mi po urgencích 250 kreditů připsali, ale na Slevomatu stále nic i přes telefonní a e-mailové urgence. Pouze jsem byl dotázán zda jsem se registroval pod stejným e-mailem, ale od té doby ani obraz ani zvuk. Žádám o neprodlené připsání 500 kreditů.

Twisto

Dobrý den, nejpozději během zítřejšího dne byste měl mít kredity na vašem účtu připsané. Děkujeme

Jan

Dobrý den, děkuji za Vaši odpověď níže. OK, nevěděl jsem, že Twisto účet je to samé jako Twisto karta. Bohužel mi to přijde celé zmatené a všude jen samé poplatky. Vůbec nevím, co to v tom má být kromě poplatků za výhodu? Jenom další účet a další karta. Jenže každá normální banka má dnes účet za 0 Kč měsíčně a karta je k němu zdarama… A každou prepaidovou kartu je potřeba dobít, z toho je poplatek jaký? Většinou to bývá tak 25 Kč. Limity té prepaidové karty jsou někde také? Bohužel se v tom úplně ztrácím. Třeba taková prepaidová karta od Coopu to má jasně vysvětlené a ceník jasně napsaný. To jen pro srovnání. Nevidím jediný důvod, proč bych si měl takovouto kartu pořizovat. Tak přeji hodně štěstí a děkuji.

Twisto

Dobrý den Jane. Twisto karta je platební instrument k Twisto účtu. Nejprve je tedy potřeba u nás Twisto účet aktivovat a v případě, že budete mít Twisto účet v pořádku aktivní, je možné si přiobjednat kartu. Limit Twisto karty je stejný jako aktuální limit Twisto účtu. Veškeré nákupy přes Twisto účet i platby Twisto kartou jsou splatné do 15. dne následujícího měsíce. Funguje to tedy tak, že můžete nakupovat celý měsíc do limitu Twisto účtu a poté vždy uhradit do 15. dne měsíce následujícího. S Twisto kartou jsou spojeny dva tarify, Standard a Premium. Zde posíláme odkaz na náš ceník tarifů: https://www.twisto.cz/cenik/ . Online tarif, který v odkazu uvidíte, je čistě Twisto účet bez karty. Přejeme krásný den :-)

Andrea Malinova

Zdravím, právě mi přišel email z twist že od 1.7 účtují poplatek 99 Kč, kde je půl roku vedení zdarma?

Twisto

Dobrý den, tarif Premium máte opravdu v rámci této akce na půl roku zdarma. Pokud vám tento e-mail přišel, kontaktujte nás prosím pro jistotu na e-mail dotaz@twisto.cz a my celou záležitost překontrolujeme. Děkuji :-)

Daniela

Tohle bude zajímavé. Dle zdejších dotazů jsem zjistila :
Akce není u již zaregistrovaných vázaná na proklik k registraci.
Ti, kteří již účet mají, a nikdy předtím nevyužili akci ze slevomatu, mohou požádat o kartu ve svém účtu a získají bonus (na Slevomatu, nikoliv na Twisto).

Tímto jsem požádala o kartu, přímo ze svého účtu. po odeslání žádosti jsem psala na zde uvedený email, nečež mi slečna/paní Kateřina G oznámila, že na kredity nemám nárok, jelikož jsem „neproklikla“ přes tlačítko koupit. Na moji reakci, že proklikávat je třeba u nových registrací a u současných klientů stačí v účtu požádat o kartu, mi bylo odpovězeno, že si to oveřovala a jelikož jsem neproklikla, tak nárok na kredity nemám. Kartu mám aktivní od 21.6.

Můžete mi, prosím, vysvětlit, v čem je háček?

Twisto

Dobrý den Danielo. Omlouváme se za nedorozumění, kolegyně s vámi již situaci vyřešila a kredity na Slevomat.cz budete mít připsány. :)

Jana Grygová

Dobrý den,twisto karta mi přišla 16.6.,ale dosud mi nebyly připsány kredity.

Twisto

Dobrý den Jano. Napište nám vaši emailovou adresu na dotaz@twisto.cz a podíváme se na to. Moc děkujeme :)

Kateřina

Dobrý den,
také bych chtěla poprosit o prověření kreditů, v úterý mi dovezli kartu. Děkuji

Twisto

Dobrý den Kateřino. Napište nám prosím vaši emailovou adresu na dotaz@twisto.cz a podíváme se na to. Děkujeme :)

Jan

Dobrý den,
nikde jsem se nedopátral žádné specifikace, co to vlastně je za kartu. Všude jen, že na 6 měsíců je zdarma. A potom? Někde nějaký ceník, obchodní podmínky, seznam těch tarifů prosím???? Jak si mám objednat něco, o čem nemohu zjistit žádné informace? 3 procenta sleva za nákupy v zahraničí je hezké, ale když mám pak platit ani nevím kolik měsíčně za kartu, tak to už žádná sleva není!

Twisto

Dobrý den Jane. Jedná se o prepaidovou kartu a veškeré informace máme na našem webu. Zde posíláme odkaz na ceník: https://www.twisto.cz/cenik/ a zde na typy účtů u nás: https://www.twisto.cz/typy-uctu/ S Twisto kartou si můžete vybrat tarif Standard nebo tarif Premium, tarify budou poté zpoplatněny částkou 49,– Kč u tarifu Standard a 99,– Kč u tarifu Premium.

Ilona Čechurová

Dobrý den, dnes jsem převzala twisto kartu, ale ještě mi nebyli nabity kredity. Kdy se tak prosím stane? Děkuji

Twisto

Dobrý den Ilono. Požádali jsme kolegy o prověření a co nejrychleji vám dáme vědět :).

Andrea Malinova

Dobrý den, kurýr ověřil totožnost, do jaké doby mi prijde karta?

Twisto

Dobrý den Andreo. Po aktivaci Twisto účtu je potřeba přes záložku Karta ve vašem Twisto účtu provést objednávku karty, či karty a náramku. Po dokončení objednávky vám zašleme do dvou pracovních dnů kartu či kartu a náramek na vaši adresu, opět přes kurýra :). Vše je samozřejmě zdarma.

Honza Šindelář

Dobrý den, jedná se o KREDITNÍ kartu? Lze ji tedy použít pro blokaci částky jako zálohy v případě např. půjčení automobilu z půjčovny nebo při rezervování ubytování? Bonusy se získávají ve výši 3% z částky placené v zahraniční měně a u některých českých prodejců v různé výši (např. Krása.cz – 5%). Je to tak? Děkuji

Twisto

Dobrý den Honzo. Jedná se prepaidovou kartu, takže u služeba car rental může být problém a obchodník vám Twisto kartu takto nemusí akceptovat. Bonus 3% zpět je u tarifu premium u plateb účtovaných v zahraniční měně. U tuzemských prodejců můžete využít výhod v Twisto účtu a získat tak kredity zpět z nákupů. :)

Julie Dobešová

Dobrý den,
dá se kartou zaplatit online například i za letenky ze zahraničního portálu v eurech? Platí poté kurz premium + 3% z platby? Nebo to takto funguje pouze u platby v zahraničí u fyzického platebního portálu?
Děkuji za odpověď.

Twisto

Dobrý den Julie. Ano, můžete hradit Twisto kartou i tyto nákupy. Kurz platí dle výběru tarifu, u Premium máte vždy 3% z nákupu v zahraniční měně zpět, ať už se jedná o nákup on-line nebo přes platební terminál :).

p. Vápník

Dobrý den. čili po dobu platnosti akce 6 měsíců budu mít platné i cestovní pojištění ke kartě – na co se toto pojistení vztahuje a s jakými limity?
Pokud tedy mohu činit zahraniční transakce, kde mohu nalézt aktuální kurzovní lístek, kterým přepočítáváte měnu transakce? Počítám, že vyúčtování bude v korunách?
Znovu se pro jistotu ptám – již mám účet twisto z dřívějška. Budou se na mne vztahovat podmínky této akce?
Umoznuje zminovaná karta bezkontaktní platby? Potvrzování plateb probíhá za pomocí pinu?
 Děkuji

Twisto

Dobrý den pane Vápníku. Ano, po dobu 6 měsíců budete mít tarif Premium zdarma včetně pojištění. Veškeré podmínky pojištění naleznete ve vašem Twisto účtu v sekci nastavení, jakmile budete mít tarif Premium aktivní. Zde posíláme odkaz s informacemi k pojištění: https://www.twisto.cz/pribehy/cestovani/ a zde odkaz na našich stránkách na kurzovní lístek: https://www.twisto.cz/kurzovni-listek/ Vyúčtování je v korunách a v případě, že již máte u nás Twisto účet a nezúčastnil jste se již dříve s námi nějaké akce na Slevomat.cz, budou vám připsány pouze kredity na Slevomat.cz a kartu budete mít na 6 měsíců zdarma. V případě, že jste již s námi nějakou akci na Slevomat.cz využil, budete mít pouze kartu na 6 měsíců zdarma.

Kateřina Hýbnerová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat – o nabídce karty jsem se dozvěděla od vás a chtěla si ji objednat – nedokončila jsem jen celou registraci v jeden den, protože jsem zrovna neměla dost času si vše pročíst… Po několika dnech jsem byla na toto upozorněna někýkým z twista emailem a registraci pak už dokončila… Nicméně se zřejmě stalo, že se už nesprávně spárovalo doporučení či koupě přes Slevomat – kartu mám už aktivní doma a přišla jsem na to až tím, že mi nebyly připsány slíbené kredity ani sem ani na kartu… Je prosím třeba tedy ještě stihnout účet do 14 dní stornovat a založit znova celý přes nový odkaz ze slevomatu, nebo to jde ještě nějak dohledat a kredity nahrát dodatečně…? Děkuji za radu jak dále pokračovat… Bonus 750,– Kč přeci jen není pro mě zanedbatelný a byl hlavní motivací k pořázíní karty… Děkuji.

Twisto

Dobrý den Kateřino. Podíváme se na to, prosím napište nám na náš email: dotaz@twisto.cz . Děkujeme.

Radek

Nabídka slibuje vedení karty na šest měsíců zdarma, ale po založení účet delklaruje" Typ účtu Premium ZDARMA do 30. 6. 2018" Jak je to možné?

Twisto

Dobrý den Radku. V Twisto účtu toto zatím ještě viditelné není, ale účet je přes tuto akci opravdu na půl roku zdarma. Změnu uvidíte před vypršením aktuálního data. Děkuji

Daniela

Dobrý den, objednala jsem si předevčírem Twisto kartu na webu Twisto (čili bez výhod nabízených zde na Slevomatu), ale ještě jsem ji nepřevzala a smlouvu nepodepsala. Dnes jsem objevila tuto nabídku, kterou bych samozřejmě ráda využila. Je to ještě nějak možné zařídit?

Helena

Dobry den, objednala jsem si Twisto kartu přes Vaši nabídku na slevomatu, ale v učtu se mi nepřipsaly body. prosím o vysvetlení…de­kuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno,

moc mě to mrzí, ale nebojte, přijdeme této záhadě na kloub. Mohu se zeptat, kdy jste si twisto kartu aktivovala a jaký e-mail jste uváděla?

Předem moc děkuji. Míša

Katerina Velka

Dobrý den,
účet premium je na půl roku zdarma, nebo jen do 30.6.18? Pochopila jsem to tak, že na půl roku, protože tak se to na slevomatu píše, ale na twisto účtu který jsem dnes založila se píše, že jen do 30.6.

Twisto

Dobrý den Kateřino. V Twisto účtu toto zatím ještě viditelné není, ale účet je přes tuto akci opravdu na půl roku zdarma.

Bohuslav

Zdravím, jedu na dva půl měsíce do Chorvatska a chtěl bych si pořídit Twisto kartu, ale jak provést vyúčtování do 15 dne následujícího měsíce. Nejde vyúčtování provést po dohodě až po návratu?

Twisto

Dobrý den Bohuslave. K 15. dni následujícího měsíce můžete vyúčtování uhradit nebo zvolit možnost odložení. Stačí poté například kartou on-line provést platbu na odložení a vyúčtování se vám tak odloží do dalšího měsíce. Prodloužit ale splatnost o 2,5 měsíce možné není. Děkujeme za pochopení.

Jan

Dobrý den, 1. jde prosím měnit typ účtu na nižší/jiný a za jaký poplatek a jak? 2. Dále nevidím nikde v ceníku poplatek/položku platby kartou u terminálů – to nejde, že inzerujete jen online platby? Ale proč pak inzerujete platby v zahraničí na cestě? Jde to tedy a i v tuzemsku? 3. Vybírat z bankomatu ale nejde, že? 4. Při platbě za faktury dochází k ručnímu zpracování vašimi pracovníky, takže tam není zajištěno soukromí (stranou od předpokládaného bankovního tajemství – ale přece nejste banka…)? Děkuji.

Twisto

Dobrý den Jane. 1. Zatím změna tarifu ještě nemáme, ale velmi brzy si budete moci tarif změnit přímo v Twisto účtu. Změna tarifu bude zdarma. 2. Twisto kartou můžete hradit kdekoliv, kde mají terminál pro platební karty, jak u nás tak i v zahraničí. Poplatek se žádný neúčtuje. 3. Přesně tak, vybírat hotovost z bankomatu Twisto kartou nelze. 4. Pokud máte na mysli naši službu Twisto snap, ano, tyto požadavky zpracováváme částečně ručně a veškeré tyto údaje jsou zpracovávány v režimu Důvěrné. Na všech koncových stanicích je mimo jiné používán software Safetica, který monitoruje práci s interním systémem a zabraňuje jakýmkoliv snímkům obrazovky, tisku či podobné manipulaci.

Jiří Holíček

Dobrý den jaká jsou pravidla pro využití 500 kreditů na Slevomatu? Je tam omezený účel a / nebo minimální částka nákupu?

Slevomat.cz

Hezká den, Jiří,

kredity nejsou omezeny, je možné je využít na cokoliv . Minimální částka nákupu záleží pouze na Vašem věrnostním programu, pokud jste tedy v Platinu, můžete kredity využít na nákup v jakékoli výši.

Hezký víkend

Jana Rožkotová

twisto učet mám sřízený,karta mi žádná nepřišla

Martina

Dobrý den,
za jak dlouho mi bude připsán kredit na Slevomatu. V současné době čekám na kurýra (už týden), doma bývám po 16. hod, ale nějak se s nimi nedaří dohodnout doručení. Děkuji..

Twisto

Dobrý den Martino, pokud vám nebyly kredity stále připsány, napište nám na dotaz@twisto.cz a vše vyřešíme :)

Ondra

Dobry den, chci ze zeptat na kredity na nakup ns Slevomatu. Na jejich vyuziti je stanovenea minimalni castka nakupu?

 Dekuji

Twisto

Dobrý den Ondro. Tento dotaz prosím směřujte na email Slevomat.cz : vip.podpora@slevomat.cz a rádi vám sdělí, jak kredity přesně uplatnit. :)

Dana

jak se na twisto vkládají peníze?táta žije v zajraničí,může mi ze svéhoo zahraničního účtu z německa převést na twisto peníze?za jaký poplatek?děkuji

Twisto

Dobrý den Dano. Na Twisto účet nelze převádět finanční prostředky pro navýšení limitu. Twisto účet vám poskytne na nákupy kreditní limit, který můžete využívat na platby a nákupy. Takto nakupujete celý měsíc a vždy k 1. dni následujícího měsíce vám vygenerujeme vyúčtování za nákupy a platby za předchozí měsíc. Toto vyúčtování je splatné do 15. dne v měsíci. Vyúčtování můžete hradit kartou on-line, bankovním převodem či v hotovosti před terminály Sazky. :)

Silvia Homolková

mám registraci na twistu, ale nevím jak se dostat ke kartě,děkuji Silva

Twisto

Dobrý den Silvie. Jakmile budete mít aktivní Twisto účet, stačí přes záložku karta provést objednávku Twisto karty nebo Twisto karty a náramku. :)

Radim Skopal

Dobrý den, lze tuto akci nějak využít ikdyž u vás mám jít účet?

Twisto

Dobrý den Radime. Ano, stačí, když ve vašem Twisto účtu provedete objednávku karty a poté nám napíšete na dotaz@twisto.cz . Zařídíme vám připsání kreditů na Slevomat.cz, z naší strany již připsány byly. Kartu budete mít na 6 měsíců zdarma.

Helena

Dobry den,mam Twisto ucet,mohu pozadat i o kartu s vyhodami?

Twisto

Dobrý den Heleno. Ano, můžete, stačí přes záložku karta ve vašem Twisto účtu objednat kartu nebo kartu a náramek. Jakmile kartu objednáte, napište nám na dotaz@twisto.cz a zařídíme vám připsání kreditů na Slevomat.cz. Twisto kartu budete mít 6 měsíců zdarma.

Šárka Kosová Pechoušová

Dobrý den,a účet on-line jde zrušit také? A bez poplatku či se platí a případně kolik? A jak a k čemu mohu kartu twisto používat a jaké nebo v čem jsou výhody prosím? Děkuji za odpověď.

Twisto

Dobrý den Šárko. Ano, on-line účet také můžete zrušit, vše je bez poplatku. Twisto kartou můžete hradit všude, kde mají terminály pro platební karty. Twisto účet tak můžete takto s kartou využívat pro veškeré nákupy a také platby on-line přes internet. U tarifu Premium nabízíme cestovní pojištění ke kartě až pro 6 osob zdarma a také 3% casback z transakcí provedených v zahraniční měně. :)

Lenka

Dobry den, co kdyz kartu nebudu pouzivat, je tam nejaky poplatek?

Druhy dotaz co kdyz kartu budu potrebovat zrusit? Jak se postupuje, plati nebo vraci se neco?

 Dekuji

Twisto

Dobrý den Lenko. V této akci budete mít Twisto účet i s kartou na půl roku zdarma. Poté se hradí dle tarifu – 49,– Kč u tarifu Standard a 99,– Kč u tarifu Premium. V případě, že budete chtít Twisto kartu zrušit, nic za to neplatíte. Kartu u nás deaktivujeme a přejdete tak poté na účet on-line, který je zdarma stále.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru