Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

7 nocí v 4* hotelu na Costa Brava s polopenzí, dítě do 12,99 let zdarma

4,5 / 5 CK Travel Club ČSAD Tišnov Španělsko (mapa) 18 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Růženka Kančiová

Dobrý den kdybychom jsme jeli pouze 2 osoby a priplatili si autobus kolik by byla celkova konecna cena prosim

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Kančiová, autobus stojí 2750 Kč/osoba. Neuvádíte bohužel termín, o který máte zájem, nemůžeme Vám tedy napsat celkovou cenu. Ceny za vouchery se v jednotlivých termínech liší. Prosíme Vás o upřesnění.
S přáním hezkého dne CK ČSAD Tišnov

Jaroslav Růžička

Dobrý den,
máte ještě volný pokoj pro 2 lidi v termínu 28.7.-4.8.2018?
Jaký by byl prosím příplatek za dopravu z Olomouce a v kolik by se asi vyjíždělo a v kolik je předpokládaný příjezd spátky?

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den pane Růžičko, ano, máme v tomto termínu poslední volný pokoj. Doprava busem k ceně voucheru je 2750 Kč, ovšem odjezd z Olomouce možný v tomto termínu není, svoz se neuskuteční z důvodu nízkého počtu osob na trase. Můžete jet pouze z Brna. Odjíždí se v pátek 27.7. ráno v 5:45 hodin. Zpět do ČR (do Brna) se vrátíte v neděli 5.8. v cca 18:00 hodin. Pokud máte zájem, kontaktujte nás na emailu spain@csad-tisnov.cz pro vytvoření předběžné rezervace.
S přáním hezkého dne CK Travelclub ČSAD Tišnov

Amauwah

Dobry den,
v teminu 21.-28.7, je mozne ubytovat rodinu 2 dospely a 3 deti (6,7,12)? Evetuelne konecna cena? Dekuji Amauwah

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den, bohužel takto ubytovat rodinu nelze, pokoje mají max. 4 lůžka (2 pevná a 2 přistýlky). Museli byste vzít dva pokoje. V takovém případě by bylo zdarma pouze jedno dítě na přistýlce. Ostatní děti by platily plnou cenu za voucher. V termínu 21.7. – 28.7. máme již všechny pokoje vyprodány. Dva volné pokoje máme nejdříve od 11.8.
S přáním hezkého dne CK Travelclub ČSAD Tišnov

Kateřina

Dobrý den, za fitness se doplácí? A popřípadně kolik? A celková cena pro dvě osoby cení kolik Kč? Děkuju předem za odpověď.

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den Kateřino, celková cena pro dvě osoby se odvíjí od zvoleného termínu, ten jste neuvedla. Taky záleží na tom, zda požadujete autobusovou dopravu nebo plnou penzi. Info ohledně fitness je chybné, za což se omlouváme, v hotelu není. Zřejmě se do popisu dostalo kopírováním textu.
S přáním hezkého dne CK Travel Club ČSAD Tišnov

Pavlína

Dobrý den, když bych jela s dítětem 12 let, platí již jako dospělý?

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlíno, pokud jedou dva dospělí, pak je dítě 12 let na přistýlce zdarma (dítě zdarma je do 12,99let, tedy před dovršením 13. roku). Pokud pojedete sama s dítětem, je třeba myslet na to, že cena voucheru platí při obsazení pokoje minimálně dvěma osobami, tj. při zakoupení dvou kusů voucherů :) Případný doplatek za jednolůžkový pokoj činí 3360 Kč. Mějte se moc fajn, Lucka :))

Zdeněk Zedníček

Dobrý den jsem 68 letý důchodce a chtěl bych Costa Brava a jsem sám,šlo by to samotné osobě… A prosím o cenu pro jednu osobu.Děkuji

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den pane Zedníčku, ano samozřejmě jde pobyt objednat i pro jednu osobu. Cena je dle vybraného termínu (za voucher) plus příplatek za jednolůžkový pokoj 3360 Kč. Příplatek za autobusovou dopravu je 2750 Kč. Neuvádíte, o který termín byste měl zájem. Nyní máme akční cenu v termínu 14.7. – 21.7. a nebo 21.7. – 28.7. 7990 Kč/osoba, ale můžete jet i v jiném termínu, nějaké pokoje máme prozatím volné. O výběru termínu nás můžete informovat na emailu spain@csad-tisnov.cz .
S přáním hezkého dne CK Travelclub ČSAD Tišnov

Iveta

Dobrý den,mohu prosím zeptat,potřebovali bychom odlet z Prahy,jeli to možné a termín od 8.8._16.8.jsme s manželem dva.polopenze by vyhovovala.mohli byste mi prosím předběžné spočítat na kolik by dovca vyšla a kolik se platí předem a kdy?moc děkuju Iveta.

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Iveto, tato nabídka zahrnuje pouze ubytování a polopenzi s možností příplatku autobusové dopravy (odjezd z Prahy je možný) a nebo s možností příplatku za transfer z letiště Barcelona do hotelu a zpět. Letenky si však musíte zajistit individuálně, pokud chcete letět. Termíny jsou možné pouze takové, které jsou v nabídce, tedy 7 nocí s nástupem vždy v sobotu. Termín 8.8. – 16.8. bohužel nenabízíme.
S přáním hezkého dne CK Travelclub ČSAD Tišnov

JANA

dobry den prosim jak dlouho trva cesta autobusem cca kolik hodin dekuji JANA

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den Jano, záleží na tom, odkud chcete jet. Z Brna trvá cesta cca 24 hodin, z Prahy cca 22 hodin, z Plzně cca 20 hodin. Pokud byste cestovala za příplatek např. až z Ostravy, cesta se prodlouží na cca 27 hodin.
S přáním hezkého dne CK Travelclub ČSAD Tišnov

Monika Růžičková

Dobrý den, můžete mi prosim do emailu monicka.ruzickova@seznam.cz poslat presnou cenu pro 3 dospele osoby kde by byl jeden dvouluzkovy pokoj a jeden jednoluzkovy a druhou nabidku pro 4 osoby dospele kde by byli 2× dvouluzkove. Obe polopenze. Doprava vlastni. Děkuji

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Růžičková, přesnou cenu Vám můžeme poslat, když uvedete o který termín máte zájem. I když budete 3 nebo 4, vždy každá osoba platí cenu za voucher. V případě jednolůžkového pokoje je tam k tomuto voucheru taky příplatek 3360 Kč/pobyt. V případě dvou dvoulůžkových pokojů každá osoba platí cenu voucheru (dle vybraného termínu). Prosím kontaktujte nás na emailu spain@csad-tisnov.cz a upřesněte výběr termínu. Rádi Vám pak přesnou kalkulaci pošleme, děkujeme. :-)
S přáním hezkého dne CK Travelclub ČSAD Tišnov

T.

Uvažujeme o tomto zájezdu 2osoby+1 díte zdarma s polopenzí, je možné zaplatit all inclusive pouze 1 osobě, protože já a dcera bychom to nevyužily, děkuji za odpově´d, T.

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den, ano je to možné. All inclusive si může zaplatit libovolný počet osob. :-)
S přáním hezkého dne CK Travelclub ČSAD Tišnov

Oxi

Dobrý den, vysvětlete mě prosím co znamená prudší vstup do moře ? Děkují

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den Oxi, znamená to, že nejdete 50 m do vody a je Vám stále po kotníky či kolena. Znamená to, že po pár metrech od břehu může voda v některých místech dosahovat až k pasu.
S přáním hezkého dne CK Travelclub ČSAD Tišnov

jana

Dobry den, mame dvojcata 5.5let- jedno dite zdarma a druhe plati jako dospelak?? dekuji jana

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Jano, druhé dítě neplatí jako dospělák :-), má 50% slevu z plné ceny. Napište mi prosím na email spain@csad-tisnov.cz , o který termín máte zájem, zda vlastní dopravou nebo autobusem a já Vám pošlu konečnou kalkulaci ceny.
S přáním hezkého dne CK Travelclub ČSAD Tišnov

Lucka

Dobrý den,

jak dlouhá je cesta z nástupního místa Plzeń a jak daleko je od hotelu aquapark, tobogány, skluzavky…, je nutno jet autobusem nebo je to kousek pěšky, děkuji za detaialní odpovědi, Lucka

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Lucko, cesta z Plzně trvá zpravidla 20 hodin. Aquapark Water World s tobogány a skluzavkami, který se nachází na okraji letoviska Lloret de Mar, je od hotelu H-Top Royal Beach vzdálený cca 2,5 km. Pěšky tedy asi 30 minut chůze přes město.
S přáním hezkého dne CK Travel Club ČSAD Tišnov

MARTINA

DOBRÝ DEN, prosím o celkovou cenu… termín 28. 7, – 4. 8. 2018, dospělý+dítě 14 let+dítě 10 let, doprava autobusem, nástup PLZEŃ …, Jsou v areálu nějaké tobogány na vyřádění dětí…, děkuji za odpověd´, MARTINA

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den, celková cena – hotel H-Top Toyal Beach: 2× 9990 (vouchery), 1× ZDARMA (dítě 10 let), 3× 2750 (bus z Plzně) = 28230 Kč. Hotel se nachází 150 m od pláže. V areálu je bazén. V letovisku se nachází aquapark Waterworld, kde jsou tobogány a skluzavky. Další zábavní park Marineland (aquapark s mini ZOO) se nachází o několik km dál.
S přáním hezkého dne CK Travelclub ČSAD Tišnov

Monika Pokorna

Dobry den rada bych znala cenu kdybych jela ze synem ma 5,5let jestli mel by to zadarmo.termin konec cervence zacatek srpna.Dekuji.Po­korna

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Pokorná, pokud byste jela se synem sama, musel by zaplatit plnou cenu. Dítě je zdarma pouze v doprovodu dvou platících osob. V termínu 28.7. – 4.8. máme prozatím volný pokoj. Máte-li zájem, kontaktujte mě na emailu spain@csad-tisnov.cz, kvůli předběžné rezervaci.

Veronika Mahdalova

Dobry den,pokud bych letela nekdy v pulce srpna s 4,5 letym synem a chtela bych all inclusive,jaka by byla prosim cena?syn spi se mnou na velke posteli,takze bez pristylky.deku­ji moc

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Mahdalová, pokud byste cestovala se synem sama, musel by bohužel platit cenu jako dospělá osoba. Dítě je zdarma (s polopenzí) pouze na přistýlce se dvěma platícími osobami. All inclusive se v případě zájmu připlácí bez rozdílu věku. Chápu, že spí syn s Vámi na velké posteli (u nás doma to funguje podobně), avšak pravidla hotelu jsou dána a jinak to bohužel nejde zařídit. K vyčíslení celkové ceny potřebuji znát termín, o který byste měla případný zájem.
S přáním hezkého dne CK Travelclub ČSAD Tišnov

Hušpauerová

Dobrý den, rádi bychom jeli 2 dospělí a dítě 12 let na tento zájezd -https://www.sle­vomat.cz/akce/1293474–7-noci-na-costa-brava-s-polopenzi-dite-zdarma – bude syn ještě zdarma? Mohli byste mi tento zájezd vykalkulovat? Děkuji Hušpauerová

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Hušpauerová, pro bližší info mě prosím kontaktujte na emailu spain@csad-tisnov.cz, k přesné kalkulaci potřebuji znát datum narození syna (zda může být ještě zdarma) a také termín, o který máte zájem.
S přáním hezkého dne CK Travelclub ČSAD Tišnov

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru