Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Do plavek za 20 dnů: Cvičení s osobní trenérkou a služby výživového poradce

4,6 / 5 Red Fit Praha - Vysočany  (mapa) 14 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Katka

Dobrý den, jaká je úspěšnost tohoto programu? Nezdá se mi reálné, že by kila nabraná léty, mohl člověk jen tak šmahem ruky shodit za 20 dnů… zajímají mne reálné výsledky, reálná úspěšnost vyzkoušená na lidech… Ne, co si myslí pořadatel akce a že když budete cvičit, bla bla bla, tak zhubnete. To je jasné, ale za jakou dobu.Čeho lze vůbec dosáhnout během uvedených 20 dnů?

Red Fit

Dobrý den, máte naprostou pravdu, nelze. Tedy lze, ale velmi nezdravou cestou, která by měla za následek pouze újmu na zdraví a následný jojo efekt. Tomuto způsobu se však v našem fitness velmi bráníme. Klientkám také neslibujeme zázračný úbytek 15 kg během 20ti dní.
Tento program má za cíl především přivedení klientek ke správnému životnímu stylu, co se stravování i pohybu týká. Z 95% je klientela v tomto programu tvořena ženami, které třeba dlouhou dobu necvičily a mají obavu a neví, jak s tím začít. Proto hledají pomoc a to popostrčení.
Nicméně to nemění nic na tom, že výsledky jsou a celý náš program je podložen pouze reálnými výsledky. Nejedná se o nějakou sezónní boom záležitost, nýbrž o projekt, který běží v našem fitness již cca 3 roky. Fotky proměn jsou k dispozici ve fotogalerii této akce, případně další fotky a videa, případně reakce samotných klientek, které programem prošly, naleznete na našem FB.
Jinak přesné měřítko toho, kdo kolik kde a jak, skutečně nelze striktně určit. Záleží na mnohých okolnostech, způsobu života, vnitřní motivaci, zdravotních omezeních – o kterých právě vždy mluvíme s klientkou na vstupní konzultaci a na základě získaných informacích teprve sestavujeme program přímo pro danou klientku.
Doufám, že Vám bude toto shrnutí užitečné. V případě jakýchkoliv dalších otázek se na nás neváhejte obrátit na emailu info@redfit.cz, nebo se za námi zastavte přímo na Praze 9.
S přáním hezkého dne, Red Fit.

Alexandra Moravcová

Jste někde poblíž metra ? jak daleko je to k Vám z centra z mustku a jakým dopravním prostředkem? Je otevřeno i o víkendu ? Děkuji

Red Fit

Dobrý den, dostupnost veřejnou dopravou je k nám velmi dobrá. Metrem – stanice Českomoravská, Bus – stanice Nádraží Libeň, Tram – stanice Nádraží Libeň nebo Multiaréna Praha. A poté pár minutek pěšky. Případně máme i parkoviště v areálu přímo u fitness.
O víkendu máme otevřeno v neděli od 15:00 do 20:00.
S pozdravem, Red Fit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru