Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dovolená v letovisku Vodice s polopenzí či light all inclusive, až 2 děti zdarma

4,2 / 5 CK České kormidlo Vodice - Chorvatsko (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Václav

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat zda-li je jěště volný termín od 18.8.2018 do 25.8.2018.
Jaká by byla konečná cena pro 2 dospělé a 2 děti (2 a 4 roky) s polopenzí bez dopravy. Je šance dostat 1×4-lůžkový pokoj nebo by jsem byli rozděleni do 2× 2-lůžkových pokojů?

Děkuji Václav

CK České kormidlo

Dobrý večer, ano termín máme stále volný. Byli byste ubytování všichni v jednom pokoji, 2. dítě na lůžku s rodiči – obě zdarma. Zde na Slevomatu je již akce ukončena na našich stránkách ji však stále najdete.

Kateřina Malá

Dobrý den.Máte volno 14.7–21.7 dva dospělý a děti 3 a 6 let s polopenzí,au­tobus,pokud možno z Jablonce nad Nisou,Liberec,pro­sím o info.celková cena plus nástupní místo,děkuji …

CK České kormidlo

Dobrý den, ano volno máme a obě děti jsou i s polopenzí zdarma. Bohužel akce je již na Slevomatu ukončena. Nástupní místa si můžete prohlédnout zde: https://www.ceskekormidlo.cz/leto/Chorvatsko/Severni-Dalmacie/Vodice/Imperial-Park-Hotel-depandance-Vila-Luisa/809025?Ubytovani=20556&Dospelych=2&Deti=2&Vek=3x6&Strava=300&SvozMisto=258#kalkulace

Naďa Holíčková

Light all inclusive
1 osoba, 8 dní (7 nocí)   So 11. 8. – So 18. 8. 2018
Dobrý den, měli bychom zájem o tento termín. 2 dospělí a 1 dítě 9 let. Prosím napište nám konečnou částku a jakým způsobem se za dítě platí. Děkuji za odpověď. Holíčková Naďa

Slevomat.cz

Dobrý den, Naďo, nabídka již byla bohužel ukončena. Pěkný den

Petr M.

Pěkný den, prosím je možné ubytování 2 dospělé osoby + 4 děti (7,7,9,13) v termínu 28.7.-4.8.2018 ? Prosím o cenovou kalkulaci. Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste museli mít 2 pokoje, zakoupit 4 vouchery zde na Slevomatu a 2 děti na přistýlce jsou zdarma i s polopenzí. Přeji krásný den.

Andrea Marhounová

Dobrý den, máte ještě volná místa pro 2 dospělé osoby a 2 děti ve věku 12 a 9 let v termínu od 18.-25.8. s all inclusive. A za kolik by byli děti? Děkuji Marhounová

CK České kormidlo

Dobrý den, ano pokoj volný máme. Jedno dítě na přistýlce by bylo za 8790 Kč. a druhé dítě na lůžku s rodiči za 5490 Kč. Přeji krásný den.

Tomáš Kocmanek

Dobry den,
dcera je celiak, je možná při all inclusive strava bez lepku ?
Dekuji za odpověď

CK České kormidlo

Dobrý den, bohužel v hotelu na to nejsou nijak speciálně vybaveni ale myslím si, že při bufetu si každý vybere i něco bezlepkového, ale vždy doporučujeme minimálně vlastní bezlepkové pečivo, pro jistotu. Přeji krásný den.

Katerina Gulykasova

dobry vecer, prosim o cenu zajezdu Light all inclusive
1 osoba, 8 dní (7 nocí) So 1. 9. – So 8. 9. 2018, 2 dospeli +2 deti ve veku 3 a 10 let, jen se ujistuji,ze jsou deti zdarma , pokud to spravne chapu ,1 dite zdarma na pristylce, a 2 dite zdarma spici s rodici, vlastni doprava .
Jeste se zeptam zda je mozna pro jedno ditko bezlepkova strava v all inclusive dekuji za odpoved,hezky vecer,Katerina

CK České kormidlo

Dobrý den, ano obě děti jsou zdarma vč. stravování. Na bezlepkovou dietu nemá bohužel hotel nijak speciálně přizpůsobenou kuchyni. Osobně si myslím, že při all inc. se dá vždy něco vybrat, ale vždy pro jistotu doporučujeme minimálně vlastní pečivo. Přeji krásný den.

lada kubálková

Hezký den,měla bych zájem o termín 7–14.7,jaká by byla celková cena dvě dospělé a dvě děti 8 a 13 let? Mnohokrát děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupili dva vouchery zde na Slevomatu a za děti byste doplatili přímo CK – 7190 Kč za dítě 13 let na přistýlce a 4490 Kč za dítě 8 let na lůžku s rodiči. Přeji krásný den.

Sedláčková

Dobrý den. Prosím jaká by byla celková cena pro 2osoby + 3 děti (12, 12, 6 ) s polopenzí, popř. all inclusive s dopravou (z Brna) v termínu 28.7 – 4.8. 2018? Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste museli zakoupit 4 vouchery a být rozděleni do dvou pokojů, dítě 6 let by poté bylo na přistýlce zdarma vč. stravy. Autobusovou dopravu je možné si zakoupit přímo v CK za cenu 2390 Kč/os. Přeji krásný den.

Jana Kuchařová

Dobrý den, je možná vlastní doprava? Děkuji Kuchařová J.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano samozřejmě, zde na Slevomatu zakupujete pouze ubytování. Přeji pěkný den.

Viorika

Dobrý den, mohla bych požádat o informaci, jaká by byla celková cena pro 1 dospělý a 2 děti – 11 a 13 let v termínu od 14.7.2018 s po­lopenzí a pokud bych chtěla připlatit dopravu busem, nástupní místo Brno.

Děkuji Viorika

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupila 2 vouchery a dítě 11 let na přistýlce je zdarma vč. stravy. V Brně je nástupní místo na ulici Teslova, parkoviště u Delta pekáren. Přeji krásný den.

Sedláčková

Dobrý den. Prosím jaká by byla celková cena pro 2osoby + 3 děti (12, 12, 6) s polopenzi a dopravou (z Brna), popř i all inclusive v termínu 28.7 – 4.8 2018? Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste museli zakoupit 4 vouchery a být rozděleni do dvou pokojů, dítě 6 let by poté bylo na přistýlce zdarma vč. stravy. Autobusovou dopravu je možné si zakoupit přímo v CK za cenu 2390 Kč/os. Přeji krásný den.

Běhálkova

Dobrý den, kolik by stál pobyt v termínu od 25.8 do 1.9. pro 2 dospělé a 2 děti 8 a12 let. Vodice, villa Anna, případně máte ubytování i v Hotelu Imperial? Polopenze x plná penze? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, moc se omlouvám za pozdní odpověď. Váš dotaz jsem přehlédla. Přímo v hotelu ubytování bohužel nemáme. Pro dospělé osoby byste zakoupili vouchery na daný termín a stravu, děti by poté byly za: polopenze: 1. dítě na přistýlce 6790 Kč a 2. dítě na lůžku s rodiči 4190 Kč, all inclusive: 1 dítě na přistýlce 8390 Kč, 2. dítě na lůžku s rodiči 5290 Kč. Přeji krásný den.

Kamila

Dobrý večer, zajímala by mě celková cena v termínu od 7.7 do 14.7. 2018. 2 dospělí, 2 děti (8,4 roky), polopenze, doprava vlastní. Děkuji K.

CK České kormidlo

Dobrý den, děkuji za dotaz. V tomto případě byste zakoupila 2 vouchery zde na Slevomatu a obě děti by byly zdarma. Přeji krásný den.

Ivana Makovcová

Dobrý den,
Mohu se zeptat jaká by byla cena pri obsazenosti pouze jednou osobou?
 Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto ubytování nejsou jednolůžkové pokoje, musela byste tedy zaplatit osoby 2 i když pojedete sama. Přeji krásný den.

Martina

Děkuji za odpověď k mému dotazu a za dopravu dětí se platí také 2390,00 Kč – děti 4 a 6 let.
Martina

CK České kormidlo

Dobrý den, ano cena za dopravu je pro všechny stejná. Přeji hezký den.

Kamila

Dobrý večer, mohla bych poprosit o celkovou cenu dovolené, 2 dospělí, 2 děti 8 a 4 roky, s polopenzí, doprava vlastní. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, pro správnou kalkulaci potřebuji vědět, o který termín máte zájem? Děkuji za upřesnění.

Dari

dobrý den, lze zajistit dopravu autobusem z Prahy? Kolik stojí? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, autobusovou dopravu je možné zajistit přímo přes naši CK za 2390 Kč/os. z Prahy. Přeji hezký den.

Alena

Dobrý den. Máte nějaké možnosti nebo radu, jak/kde zajistit dopravu?

CK České kormidlo

Dobrý den, autobusovou dopravu je možné zajistit přímo přes naši CK za 2390 Kč/os. ze základních nástupních míst. Přeji hezký den.

Martina

Dobrý den, mohla bych požádat o informaci, jaká by byla celková cena pro 2 dospělé a 2 děti – 4 a 6 let v termínu od 11.8.2018 s po­lopenzí a pokud bychom chtěli připlatit dopravu busem. A zda je nástupní místo Praha.

Děkuji Martina

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupili 2 vouchery zde na Slevomatu a děti by byly obě zdarma, autobusovou dopravu byste poté doplatili přímo CK za 2390 Kč/os. Nástupní místo Praha možné je. Přeji hezký den.

Roman

Dobrý den, jaká cena by byla za dva dospělé a dvě děti 11a16,v termínu 30.6–7,7 s polopen­zí? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupili 2 vouchery zde na Slevomatu a děti byste poté doplatili přímo CK, jedno dítě na přistýlce za 7190 Kč a druhé dítě na lůžku s rodiči 4490 Kč. Přeji hezký den.

Lucie

Dobrý den, která vila je blíže k moři – Ana nebo Luisa? Jsou v komplexu schody, výtah? Měli bychom kočár s malým dítětem. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, obě Villy jsou stejně daleko od moře, stojí hned vedle sebe, cca max 100 metrů k pláži. Villy mají pouze 2 patra a ano jsou zde schody, bez výtahu. Přeji hezký den.

Daniela

Dobrý den, má pokoj klimatizaci ? Jak daleko je vila od pláže ? Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto komplexu je klimatizována pouze restaurace. Komplex leží přímo u oblázkové pláže. Přeji krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru