Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Plán vaší dovolené zpracovaný na míru: cestujte na vlastní pěst, ale s jistotou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Marie Müllerová

Dobrý den, dokázali byste mi navrhnout plán dovolené na Kamčatce? Nejlépe na základě vlastních zkušeností?

TipHoliday.cz

Dobrý den paní Müllerová,
ano dokážeme naplánovat i Kamčatku na základě osobních zkušeností. Plus zjistíme veškeré info, které se bude hodit přímo vám!
Budeme se těšit na spolupráci.
Hezký den přeje TipHoliday.cz

Lenka Kučerová

Dobrý den. Za cenu, kterou zde uvádíte získám jen informace, které jsou volně dostupné na internetu? V dnešní době většinou i v češtině. Bez jakékoli přidané hodnoty? Jen si ověřuji jestli to myslíte vážně.

TipHoliday.cz

Dobrý den paní Kučerová,

plánování např. 3-týdení dovolené zabere minimálně 2–3 celé dny čistého času. A jak jistě víte, čas jsou peníze. Ne každý má na plánování velké dovolené čas a né každý to umí naplánovat tak jak to zvládeneme třeba my. Další přidaná hodnota našeho plánu je ta, že vám nikde z interentu nezkopírujeme nějaký plán cestovní kanceláře, ale je čistě individuální tak, aby vyhovoval přímo na míru konkrétnímu zákazníkovi. Každému vyhovuje něco jiného a my dokážeme vyhledat a také i z vlastní zkušenosti říci, zda je lepší to, či ono. My osobně jsme procestovali opravdu velkou spoustu zemí světa a dokážeme tak posoudit co se v místě vyplatí koupit/navštivit nebo i třeba dopředu zarezerovat.
Plán dovolené můžete využít třeba i jako dárek pro blízkou osobu a my Vás tak rádi přesvědčíme, že díky nám prožijete dovolenou na plno :-)

Hezký den přeje TipHoliday.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru