Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Obří pizza plná vašich oblíbených ingrediencí: průměr 60 cm, odnos s sebou

4,2 / 5 Pizza U Doktora Brno - Střed  (mapa) 204 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petr Pivoda

Dobrý den, když čtu první dotaz, tak musím podotknout, že mě „Slevomat“ o ničem neinformoval, dnes jsem se k vám vypravil, protože je poslední den platnosti voucheru a zavřeno, takže se ptám jestli bude voucher platit dál, nebo mám postupovat jiným způsobem.

Slevomat.cz

Krásný den, Petře, moc mě mrzí, že vám nebylo umožněno voucher uplatnit. Pošlete nám prosím na email vip.podpora@slevomat.cz zprávu s kódem voucheru a vymyslíme řešení :-) Přeji pěkný víkend.

Anonym

Dobrý den,

jak u Vás máte ve skutečnosti otevřeno? Protože tady, na webu i nad vchodem píšete do dvou, ale včera v devět večer mi velice příjemná dáma v okýnku řekla, že ona je trafika, pizza má zavřeno a zavřela si okýnko. Ani jsem se nestihla zeptat, jak máte teda otevřené, ale asi bych se od této paní stejně odpovědi nedočkala.

Děkuji za případnou odpověď.

Pizza U Doktora

Dobrý den na dveřích pizzerie je napsáno z technických důvodů zavřeno. Nemohu Vám teď přesně říct kdy bude otevřeno, ale samozřejmě se Budem snažit otevřít co nejdřív. Slevomat o našem dočasnèm uzavření pizzerie ví a bylo nám sděleno že naše potažmo i svoje zákazníky o této skutečnosti informuje. Přeji krásný den. Kučera.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru