Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

3–8denní pobyt pod Nízkými Tatrami s polopenzí, wellness a kartou slev

4,0 / 5 Hotel Mýto*** Nízké Tatry - Slovensko (mapa) 154 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Romana Kachtíková

Dobrý den,máte prosím volný pokoj pro dva a to v termínu od 16.7–19.7 2018.
V kolik prosím je večeře, je nutné se objednávat předem do wellness centra.
Děkuji moc.

Hotel Mýto***

Dobrý deň,
vo Vami uvedenom termíne máme ešte voľné izby avšak rezerváciu by som Vám odporúčala urobiť čo najskôr, najrýchlejšie cez online. Večera sa u nás podáva od 18:00–20:00 a čo sa týka wellnessu tak Vám vieme rezervovať čas, ktorý Vám najviac vyhovuje.
S pozdravom
Erika
Recepcia Hotela Mýto
+42148 6300 000
 recepcia.mytohotel@gmail.com

Stano

Zdravím. prosím Vás ja mám len slovenský účet eurový. mám VISA kartu,môžem platiť aj s ňou?
Ďakujem.

Slevomat.cz

Dobrý den, Stano, ano, můžete, jelikož dojde k automatickému přepočítání na koruny. Pěkný den

Stano

Dobrý deň.podávate aj bezlepkovú stravu?

Hotel Mýto***

Dobrý deň,
áno v našom hoteli podávame aj bezlepkovú stravu. Je potrebné nám ju vopred nahlásiť na t.č. 048/630 00 00 alebo mailom recepcia.mytohotel@gmail.com. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Prajem Vám pekný deň. S pozdravom Erika

Strbackova Ludmila

Dobrý den, prosim chtěla bych se zeptat na ubytování a to v termímu od 18.8.2018 do 23.8. 2018. předem děkuji za vaši odpověd.

Hotel Mýto***

Dobrý deň,
vo Vami uvedenom termíne Vám ubytovanie nevieme poskytnúť ale vieme Vám poskytnúť ubytovanie v termíne do 17.08. (check out) a potom od 20.08. (check in).
V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte telefonicky 048/ 630 00 00 alebo mailom recepcia.mytohotel@gmail.com.
S pozdravom
 Erika

Dagmar

Dobrý den, chtěla bych zakoupit poukaz v období od 22.8. do 24.8. pro 2 osoby a 1 dítě zdarma s tím, že bych chtěla ještě dokoupit pobyt pro 14 leté dítě. Měli by jste volné ubytování v tomto termínu? Doplatek se pak hradí na místě?
Děkuji za odpověď.

Hotel Mýto***

Dobrý deň. Teší nás že Vás zaujal náš hotel, vo Vami uvedenom termíne máme ešte voľné izby. Áno všetky ostatné služby hradíte u nás. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky 048/ 630 00 00 alebo mailom recepcia.mytohotel@gmail.com. Prajem Vám pekný večer. S pozdravom Stanka.

Michaela

Dobrý den,rada bych se zeptala na cenu pokoje pri obsazeni tremi dospelymi osobami a dvouletym ditetem a to na ctyri noci,pokud je to mozne..v pripade,ze by ta moznost ubytovani byla, meli byste volny termin od 4.7. do 8.7.?dekuji moc Hasmuková
Michaela

Hotel Mýto***

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš záujem o pobyt v našom hoteli. Ceny za deti a za každú ďalšiu dospelú osobu v prípade ubytovania v tej istej izbe máme uvedenú na každom type voucheru v časti deti. Ak máte záujem o Letný pobyt kdykoliv (4dni-3noci), tak sú ceny nasledovné:
Doplatky k letnímu pobytu:
Dítě do 5,9 let zdarma bez nároku na lůžko a stravu.
Jedno dítě od 6 do 11,9 let – ubytování i vstup do wellness zdarma (polopenze: 9 € dítě / noc)
Druhé dítě od 6 do 11,9 let – ubytování + polopenze: 19 € dítě / noc
Dítě od 12 let a dospělá osoba – ubytování + polopenze: 25 € osoba / noc.
S pozdravom
Erika
Recepcia Hotela Mýto

Monika

Dobrý den, ráda bych se optala,máte volný termín od 21.7 na 6 dní (5 noci)?2 dospělí jedno dítě 8 let.dekuji

Hotel Mýto***

Dobrý deň. Teší nás že máte záujem o pobyt v našom hoteli, ale vo Vami uvedenom termíne máme plne obsadený hotel. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať mailom recepcia.mytohotel@gmail.com alebo telefonicky 048/ 630 00 00. Prajeme Vám pekný deň.

Ondřej

Dobrý den, ještě mám pár dotazů.

  1. Kde najdu seznam poskytovaných masáží (s cenami), na webu hotelu nikde nic nevidím? 
  2. Je možné si wellness rezervovat? Podle některých vašich návštěvníků byl problém se do wellness vůbec dostat.
  3. V popisu voucheru na 6dní/5 nocí je psáno 5× 2 hodiny wellnes pro oba a vy píšete pouze o 2× 2 hodiny, co je tedy správně?
  4. Dá se u vás běžně platit kartou? např restaurace, pobytová taxa na recepci atd.
Hotel Mýto***

Dobrý deň,
čo sa týka poskytovaných masáží, tak poskytujeme 20 min., 30 min., 45 min. a celotelovú (hodinovú) masáž. Ceny sú nasledovné: 20 min. – 15€, 30 min. – 20€, 45min. – 28€, celotelová masáž – 40€. Čo sa týka nášho wellnessu, tak nižšie Vám posielam link aj s popisom http://hotel-myto.sk/wellness-a-sport/. V popise voucheru na 6 dní/5 nocí je uvedené 5×2hodinový vstup do wellness pre 2 osoby. Samozrejme, že je možné u nás platiť platobnou kartou.
S pozdravom.
Recepcia Hotel Mýto

Ondřej

Dobrý den, zvažujeme pobyt 2.7.-7.7. máte v tomto termínu volno? Jsou v tomto termínu nějaké další doplatky? Jak je to s obsazeností wellness? Je možná nějaká rezervace wellness? Poskytuje váš hotel i nějaké masáže? případně jsou někde v okolí dostupné? Děkuji za odpověď.

Hotel Mýto***

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš záujem o pobyt v našom hoteli. Vo Vami uvedenom termíne máme voľné izby. Čo sa týka doplatkov, tak u nás na recepcii sa platia služby využité nad rámec vouchera (napr. deti a taktiež daň z ubytovania). Máme v ponuke aj masáže. V 6 dňovom (5 nocí) vouchre je 2×2 hodinový vstup pre 2 osoby do hotelového wellness centra a 1 dieťa do 12 rokov ZADARMO.
S pozdravom Recepcia Hotel Mýto

Ladislav Jaroš

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli mate volny pokoj v terminu od neděle 1.7.2018 na pět noci, pro dva dospělé a dvě děti 11 a 16 let. Kolik by byla celkova cena?
Dekují za odpověď.

Hotel Mýto***

Dobrý deň,
vo Vami uvedenom termíne máme voľné izby. Čo sa týka vouchera na päť nocí, tak pozrite voucher s názvom „Letní pobyt kdykoliv“ a v spodnej časti voucheru sú uvedené príplatky a deti., doplatky k letnímu pobytu. Jedno dieťa od 6 do 11,9 let – ubytovanie i vstup do wellness zdarma (polopenze: 9 € dítě / noc), druhé dieťa od 12 rokov ubytovanie + polopenzia 25 € osoba/noc.
S pozdravom
Recepcia Hotela Mýto

Jindřiška Kaminská

Dobrý den,
kolik by stál prosím pobyt se dvěma v vnučkami ve věku 6 let. Je možno ubytování v srpnu? Děkuji Kaminská

Hotel Mýto***

Dobrý deň,
samozrejme, že je možné ubytovanie v auguste. O aký dlhý pobyt by ste mali záujem?
Čo sa týka detí, tak ceny sú uvedené na www.zlavomat.sk na danom vouchre v časti deti, hneď vedľa príplatkov. Pre viac informácií nás kontaktujte na recepcia.mytohotel@gmail.com alebo 048/ 630 00 00. Prajeme Vám pekný deň.

Martina

Dobrý den. Prosím, kolik bych tedy platila za 2 děti (1 rok, 7 let) v letním termínu? Děkuji za odpověď.

Hotel Mýto***

Dobrý deň. Za dieťatko do troch rokov neplatíte a za dieťatko 7 ročné doplácate polpenziu 13€ / os. / noc. Pre viac informácií nás kontaktujte na recepcia.mytohotel@gmail.com alebo 048/ 630 00 00. Prajeme Vám pekný deň.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru