Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vyhlídkové lety nad Hostivaří, Velkou a Malou Amerikou nebo Karlštejnem

4,7 / 5 Air Trip Praha - Letňany  (mapa) 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Dagmar Kunická

Dobrý den, prosím o radu, máme voucher z předchozí nabídky, platný do 30.6.2018, volné termíny jsou až v červenci.. Stačí voucher do 30.6.jen uplatnit (udělat rezervaci), nebo i absolvovat let? V tom případě nevím, jak to máme udělat :-) děkuji moc za odpověď. D. Kunická

Air Trip

Dobrý den,
nic se neděje vyberte si termín v červenci či srpnu. Nicméně Vás poprosím udělejte to, co nejdříve, termíny rychle mizí. V případě dotazů nás prosím kontaktujte telefonicky.

 dekuji

Zdenka Dolanská

Dobry den,chtela bych se zeptat,zdali je mozne si koupit vouscher pro me a pro dceru zaplatit az na miste,za cenu na slevomatu.Bohuzel nemam tolik kreditu,abych mohla zaplatit dva vouschery.Dekuji za odpoved.Zdenicka

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Dolanská, vouchery musíte zakoupit u nás přes internet. Můžete zaplatit převodem na účet, hotově na pobočce Moneta, karou online, přes Twisto i peněženkou Masterpass. Krásný den, Míša :-)

Hana

Dobrý den dítě 6 let platí plnou cenu?
Děkuji

Air Trip

Dobrý den,
platí se vždy za obsazenou sedačku v letadle a bohužel je jedno zda ji obsadí dítě nebo dospělá osoba, takže všichni platí stejnou cenu.

Юлия

Здравствуйте!­!скажите пожалуйста а пассажиры имеют возможность только смотреть вокруг или могут вести самолет???я слышала есть такие экскурсии где можно самому небольшое количество времени вести самолет???

Slevomat.cz

Привет, самолет, будет управляться опытным пилотом. Тибор

Denisa

Dobrý den,
zvažují koupi voucher ( vyhlídkovy let) ..
Mam dotaz zda-lí by bylo možné uplatnit a měli by jste volné místo již tenhle vikend 28.4 – nebo 29.4 ?
Děkuji

Mikolajcikova

Air Trip

Dobrý den,
tento vikend jsme jiz plne obsazeni, ale radi vam vyjdeme vstric v cervnu.

Denisa

Dobry den, mam dotaz ohledne vocheru zde ze stranky slevomat. Chtela bych si ji objefnat ale leteli by jsme pouze obe v jednom letadle je to vubec mozne? Kolegyne do letadla bezeme nevleze a jestli musim tedy koupit kaudy voucher zvlast nebo je zde nejaka varianta spojeni v jeden. Dekuji s pozdravem Fronkova

Air Trip

Dobrý den,
každý pasažér v letadle musí mít vlastní letenku, letadlo je určené pro tři pasažéry a pilota a létá se zpravidla s plne obsazenym letadlem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru