Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Staňte se mistry svádění: mužské a ženské feromony a k nim afrodiziakum

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Pavel Martínek

Dobrý den, děkuji na odpověd, ale potřebuji vědět něco jiného. Neodpověděla jste možná proto, že jsem se špatně zeptal.
Ve feromonech se trochu i vyznám a některé fungují méně, jiné více. Proto jsem chtěl složení na krabičce obou typů, abych věděl, co vše produkt obsahuje. Tedy Ingredients:.....?
Tím se vyhneme tomu, že koupím oba typy, o kterých se zminuji výše a pak vám to budu vracet zpět, nebot to je něco jiného,než bych chtěl. Což nikdo asi nechceme. Lze mi to poslat i jen do mailu. Děkuji

Amorův šíp

Dobrý den pane Martínku,
děkujeme za odpověď. Určitě Vám rádi sdělíme informace, které poptáváte. Nevidím tady Váš email, na který bych Vám odpověď zaslali. Můžete nám ho prosím zaslat? Případně se ozvat na náš firemní mail? Rádi se s Vámi spojíme. Děkuji mnohokrát. S přátelským pozdravem a přáním hezkého dne
Ludmila Navrátilová

Pavel Martínek

Dobrý den, něco funguje, něco ne. Můžete mi prosím opsat/zkopíro­vat/ofotit složení mužských? Pro mladší. A ženských pro starší? Děkuji.

Amorův šíp

Dobrý den pane Martínku,
máte plnou pravdu. Feromony fungují při seznamování pouze ve spojení s dalšími faktory. Oblečení, vzhled, verbální i neverbální komunikace, celková situace a prostředí atd atd. Feromony nedovedou kouzlit, aby třeba z týden nemytého špindíry udělaly neodolatelného muže, kterému se za chvíli hodí kolem krku Miss World. Na druhou stranu dokážou podvědomě silně okouzlit a hypnotizovat druhé pohlaví tak, že při seznamování je jejich nositel okamžitě o několik příček zvýhodněn a seznámení jde jaksi „po másle“ a lehce. Získat tak sympatickou partnerku, nebo sympatického partnera s pomocí feromonů se stává velice lehké a účinné.
Feromony jsou přírodní látky, které nejsou lidským čichem poznatelné (fungují na podvědomé úrovni). Proto se vyrábí a aplikují pomocí kvalitních luxusních parfémů. Tyto parfémy jsou pak koncipované tak, aby více zvýraznily svůdnost mladších, sportovních, nebo starších konzervativních lidí. Z toho plyne i složení feromonů: Mužské feromony+parfémová složka pro starší, nebo mladší+alkoholový nosič. To stejné pro ženy: Ženské feromony+parfémová složka pro starší, nebo mladší ženy, dívky+alkoholový nosič. Více můžete najít na našem webu: www.amoruvsip.cz který je cíleně určen pro zamilované, nebo kdo se chce zamilovat :-)
Věřím, že i Vy stejně jako mnoho jiných budete mít s naším feromonem úspěch a přinese Vám hodně spokojenosti, radosti i pobavení. Na víc nyní ve slevě na Slevomatu. K tomu s nejsilnějším afrodiziakem Ylang ylangem a Atomizérem pro příjemnější užívání feromonu :-)
Přeji hodně zdaru, štěstí a spokojenosti
Ludmila Navrátilová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru