Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Krásná pleť bez nedokonalostí: IPL ošetření aknózní pleti

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Katka Pavouková

Dobrý den, je to vhodné pro věk 15let chlapec?

Salon Devět životů

Dobrý den, ano, ošetření lze využít pro klienty nad 15 let v doprovodu rodiče/zákonného zástupce na první ošetření. Je nutné předem kontkatovat salon mailem pro zaslání Informovaného souhlasu rodiče/zákonného zástupce s ošetřením nezletilí osoby.
Děkuji zqa dotaz a těším se na Vaši návštěvu

Monika ...

Dobrý den, řeší toto ošetření skvrnky či jizvičky po akné? Je efekt trvalý a jizvičky zcela vymizí? Děkuji.

Salon Devět životů

Dobrý den, IPL ošetření akné m.j. sjednocuje vzhled pokožky. Nevím, jak hluboké máte jizvičky, v jakém stavu je vaše pokožka, jak sama pečujete o pleť atd., takže nemohu zodpovědně reagovat. Pokud byste měla zájem o ošetření jizviček po akné, je možné provést neinvazivní mezoterapii (kombinované ošetření akné + jizvičky) – nyní také v akci na Slevomatu. https://www.slevomat.cz/akce/1350140-mezoterapie-dermation-hloubkove-omlazeni-pleti
Děkuji za dotaz a v případě, že si zvolíte mé služby, budu se těšit na Vaši návštěvu.

Nikola Mílová

Dobrý den, ráda bych se zeptala po jaké době se ošetření opakuje a jestli při ošetření člověk pociťuje nějakou menší bolest nebo pálení? Děkuji

Salon Devět životů

Dobrý den, ošetření se opakují po 14-ti a více dnech. Při záblesku/impulsu je pociťováno lehké „štípnutí“. Pokud si vyberete ošetření, tak se budu těšit na Vaši návštěvu.

Denda

Dobrý den,
měla bych zájem o IPL ošetření akné a zajímalo by mne, kolik je obvykle(orientačně) potřeba ošetření pro viditelný a trvalejší efekt?
Děkuji.

Salon Devět životů

Dobrý den, pro ošetření akné se doporučuje 4–8 ošetření. závisí to na věku, stavu pokožky, životním stylu, domácí péči atd. Pokud vás nevidím, tak nemohu předem říci, kolik ošetření je potřeba, ale už po prvním ošetření jsou viditelné výsledky.
Těším se na Vaši náštěvu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru