Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Bubbleology by OXO Tea Cocktails: osvěžující čajový koktejl bubble tea

4,4 / 5 OXO TEA COCKTAILS (12 poboček) Pardubice  (mapa) 930 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Kateřina Bláhová

Hezky den,novy oxo je tez bezlepkovy?

Bubbleology by OXO Tea Cocktails

Dobrý den, ano veškeré produkty OXO TEA COCKTAILS jsou bezlepkové. Děkujeme, Nicola

Daniel Krejčí

Potřebuji bližší informace kde stánek v OC Futurum najdu. Nevím kde bylo „původní“ Bubbleology. Zkoušel jsem digitálního průvodce na místě a ptal jsem se i ochranky a nikdo neví, že by tam něco takového bylo. Celé OC jsem prošel odshora dolů a pokud to tam opravdu je, tak je to velmi dobře schované.

Bubbleology by OXO Tea Cocktails

Dobrý den, OXO TEA COCKTAILS bar se nachází v prvním patře, přímo naproti eskalátorům, vedle fresh baru Fruitisimo. Děkujeme, Nicola

Daniel Krejčí

Dobrý den. Byl jsem dnes ve Futuru v Hradci Králové, ale Bubbleology jsem tam nenašel. Pokud v Hradci již prodejna neexistuje, tak bych rád voucher vrátil neboť byl zakoupen na základě mylné informace.

Bubbleology by OXO Tea Cocktails

Dobrý den,
ano stánek Bubbleology jsme změnili již minulý týden na nový brand OXO TEA COCKTAILS. Bar se nachází na stejném místě jako předchozí stánek. Zde můžete uplatnit Váš zakoupený voucher. Děkujeme, Nicola

Anna

Dobrý den, platí ajo na limitované edice

Slevomat.cz

Dobrý den, Anno, voucher se vztahuje pouze na uvedené varianty, které naleznete v popisku akce :) Pěkný den, Tibor

Lenka

To jako Vážně Slevomate? Nejdříve průsery, kdy fejkovali složení a následně o tom mlžili a teď ještě spolupracují s odpadem společnosti, který vyzývá ke znásilňování měšťaček, nadává vulgárně kde komu a přeje smrt nemocným lidem? Od Bubbleology ruce pryč, ať už se jmenujou jakkoliv.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko.
Na MikeJePana má každý jiný názor- My se snažíme v tomto být nestraní a rádi bychom nabídli našim zákazníkům nápoj, který je pro ně oblíbený a vždy se dobře prodával a uspokojil tak mlsné jazýčky některých z vás. Mrzí nás, že jsme vás urazili a budeme rádi, když negativní pocity zakompenzujeme nabídkou, která vás v brzké budoucnosti potěší.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru