Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vstupte do světa originálního designu: Únikovka jako žádná jiná pro 2–5 hráčů

4,4 / 5 DeCrypt Praha - Braník  (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Veronika K.H.

Reakce na Vasi reakci:
Kdyz nepocitam vikendy (kdy pro nas neni realne se ucastnit), tak mate za cely kveten 2 terminy od 18:30 a 6 terminu od 20:30 (coz uz je pro nas trochu pozde). To mi jako moc velky vyber terminu neprijde.
Je ohleduplne, ze nechcete, abychom byli behem hry ruseni, ale tim spis mi prijde zvlastni, ze v takovem okamziku vyhlasite akci na Slevomatu.
Po mem komentari se nejake terminy na cerven uvolnili, takze teda uz mame vybrany termin.

DeCrypt

Vážená paní Veroniko, jsme rádi, že jste si z námi nabídnutých termínů dokázala vybrat a je nám líto, že o víkendech nemůžete – ty bývají přitom nejvíce žádané. Na Slevomatu je akce levnější oproti standardní ceně právě proto, že je tam třeba nějaké znevýhodnění (např. jako u pobytů, že nelze čerpat o víkendu apod.). Hráčům se vždy snažíme vyjít maximálně vstříc, chceme, aby byli spokojení. Domluva je téměř vždy možná, stačí zavolat, napsat…
Budeme se na Váš tým těšit!

Veronika K.H.

Neni Vam blbe dat Vasi unikovku na Slevomat, kdyz nemate skoro zadne volne terminy?
Koupila jsem to a doufala jsem, ze se objevi nove terminy alespon na cerven, ale ikdyz posouvate okno pro prihlaseni, tak uz jsou tam stejne vsechny terminy „vybookovane“.

DeCrypt

Vážená paní Veroniko, děkujeme za reakci. Termíny se snažíme uvolňovat postupně tak, jak nám to dovoluje rezervační systém. Z praxe víme, že hráči si nedělají rezervace déle než na měsíc dopředu a v květnu je – domníváme se – dostatek volných termínů. Pošlete nám na rezervace@decrypt.cz svůj e-mail a my Vás budeme informovat, jakmile otevřeme červnové termíny. Obecně máme některé termíny speciálně uzavřené z důvodu výstavby další místnosti, která je hlučná a pro hráče by otevřená hra byla nekomfortní z důvodu hluku a prachu. Chceme, aby si hráči hru užili v perfektních podmínkách. Děkujeme za pochopení, doufáme, že najdeme termín, který Vám bude vyhovovat. Nemusíte se obávat, o hru určitě nepřijdete.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru