Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Letní dovolená v Cattolice v 3* hotelu s polopenzí, bazénem, 250 m od pláže

4,2 / 5 CK České kormidlo Itálie (mapa) 26 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lukáš

Dobrý den,
měl by zájem o pobyt v termínu od 4.8–11.8 pro 2dopělé a 2 děti ve věku 6 a 9 let.
Chtěl bych se zeptat kolik by byla cena za děti.
Děkuji Záruba

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupili 2 vouchery zde na Slevomatu, jedno dítě je zdarma a druhé 5890 Kč. Přeji krásný den.

Iva Blažková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde přesně ve Zlíně je nástupní místo? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ve Zlíně je to parkoviště vedle velkého kina pod sportovní halou, ul. Mostní. Přeji krásný den.

Andrea Marhounová

Dobrý den, měli by jste volno v termínu od 18.-24.8. Pro 2 dospělé osoby a 2 děti (12 a 9 let)? Kolik by prosím stali ty děti. Děkuji Marhounová

CK České kormidlo

Dobrý den, ano volno aktuálně máme, zakoupili byste 2 vouchery zde na Slevomatu a doplatek za děti na přistýlkách by poté byl 2× 5290 Kč přímo CK. Přeji krásný den.

Martin

Dobrý den, Pokud koupím dva vouchery je to pro dvě dospělé osoby a dvě děti.Děkuji za odpověd

Slevomat.cz

Dobrý den, jak jsou vaše děti staré? :-)

Matouš

Dobrý den, je možné uhradit nyní cenu poukazů na slevomatu pro dvě dospělé osoby (14 180) a později doplatit za dítě (4–5 tisíc)? Díky

CK České kormidlo

Dobrý den, ano je to možné, Doba splatnosti se odvíjí dle vybraného termínu. Nejpozději měsíc před odjezdem musí být uhrazena celá částka. Přeji hezký den.

Andrea Machackova

dobrý den je možné mít na pokoji dva dospělé a jedno plnolete dítě a jedno ve věku 9 let na pristylce a jaka by byla cena v termínu 4 až 11.8 dekuji za odpoved A

CK České kormidlo

Dobrý den, ano možné to je. V tomto případě byste zakoupili dva vouchery zde na Slevomatu, plnoleté dítě na přistýlce je poté za 7390 Kč a dítě 9 let na přistýlce za 5890 Kč. Přeji krásný den.

Lucka

Jezdíme 5let na stejné místo.Pláž vše za poplatek,ale v ceně atrakce pro děti,slunečník+2leh­.Moc příjemní majitelé,udržovaná pláž,wc a patří k ní i bazen na pláži.Mylsím,že se dalo usmlouvat na minimálně 16euro/den,My býváme většinou 12dní.,ale už nevím přesně. Cesta od hotelu přes promenádu centrem,je to kousek,cca 300m.po cestě obchůdky,banko­mat,2lékárny.Co se týče hotleu naprostá spokojenost.Jídlo 1*,zaměstnanci..už se známe,ale i jinak naprostá spokojenost.Vaří se i obědy dole u bazénu.Pokoje s balkonem máme vždy,je to jen malý balkonek směrem k druhému hotelu či na hlavní silnici.Je tam věšák a 1židle.Ale dole u bazenu se dá sedět plus stejně trávíme večery venku.Centrum asi 1,5km..Zkrátka spokojeni jsme vždy,hlavně děti,které naskákají do vody už po snídani..,. Za mě a pár známých,rozhodně nedoporučujeme cestu busem.Autem i s pauzami a malými dětmi jezdíme do 12h a je to pro ně zážitek.Pokud můžete,vemte auta.Parking je asi na 5míst hned za bazenem u hotelu,ale většina už parkuje na velkem parkovišti přes cestu za 20euro týdne/myslím/­.Bohužel už všud eudělali zony a opravdu policie si hlídá,kde můžete a nemůže parkovat.Na pláži ještě loni byli součástí slunečníku popelníky,my nekouříme,ale všímáme si:-) Snad jsem zodpověděla vše:-)Za nás ANO!! L.

CK České kormidlo

Dobrý den, děkujeme moc za Vaši recenzi a celkově poznatky ohledně tohoto hotelu a destinace. Velmi si toho vážíme. Přeji hezký den.

lukes

je mozna dokoupit a za kolik bus 2.6.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano je to možné. Cena za dopravu ze základních nástupních míst je 2190 Kč/os. Přeji hezký den.

Lukes

bus 16.6 zda je mozne u Vas dokoupit

CK České kormidlo

Dobrý den, ano je to možné. Cena za dopravu ze základních nástupních míst je 2190 Kč/os. Přeji hezký den.

Kat De Marco

Dobry den, jak je to s plazi – s lehatky a destniky. Je to usek plaze ktery patri k hotelu a nebo je to plaz verejna kde je to zpoplatneno (lehatka a destniky) a pokud ano za kolik? Predem dekuji za odpoved

CK České kormidlo

Dobrý den, hlavní část pláže je placená. Plážový servis za poplatek (cca 10–15 €/den) obsahuje 2 lehátka a 1 slunečník. Dvě nejbližší volné pláže v okolí hotelu jsou cca 500 m a druhá 800 m. Přeji Vám hezký den.

Zuzana

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na cenu 2 dospělí a 1 dítě do 7 let. Pokud je dítě ZDARMA, jak to má s polopenzí, ta je také zdarma? A pokud bychom využili dopravu autobusem, platíme všichni 3 stejnou částku? Děkuji!

CK České kormidlo

Dobrý den, děkujeme za dotazy. Ano polopenze je i pro dítě zdarma. Pokud využijete naší autobusové dopravy, tak je pro všechny jednotná cena 2190 Kč/os. Přeji hezký den.

Nikola Markova

Ráda bych se ještě zeptala na celkovou cenu pro 2 dospělé a 3 děti do 6 let..a také jestli dva pokoje jsou nějak propojené třeba balkónem nebo jestli se jedná o pokoje oddělené..Deti jsou male a nemůžeme je nechat samostatně na pokoji.dekuji za odpoved a pochopení.

CK České kormidlo

Dobrý den, děkuji za dotaz. Pokoje propojené nejsou, byly by to dva pokoje oddělené. V tomto případě byste musela zakoupit 4 vouchery zde na Slevomatu a 1 dítě by bylo zdarma, jelikož pokoje mohou být obsazeny max. 2 dospělými + 2 dětmi. Děkuji za pochopení.

Nikola Markova

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli máte volný termín 4.8.2018–11.8.2018.Jsme 2 dospěly a 3 děti..Dekuji za odpoved..

CK České kormidlo

Dobrý den, ano v tomto hotelu máme momentálně dva pokoje volné. Můžete si tedy rezervovat. Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

Michaela Bambuchová

Dobrý den, chtěli bychom si koupit vouchery pro 6 osob. Jen máme problém s tím, že jedna má bezlepkovou dietu. Šlo by upravit cenu pro 1 osobu, která by nevyužívala polopenzi? Děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, děkuji za dotaz. Je mi líto, ale cenu upravit nelze. Navíc v tomto hotelu je možné bezlepkové stravování na vyžádání v CK za poplatek 10 €/os./den – platba na místě. Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

Michaela Loziňáková

Dobrý den,
měla bych zájem o termín od 14.7.2018, 2 dospělí+2 děti (4 a 6 let), pokoj s balkonem. Doprava vlastní!! Jaká by byla cena?
Děkuji za odpověď.
Loziňáková

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupili dva vouchery zde na Slevomatu. Doplatek přímo CK by poté byl 5490 Kč za dítě + 2. dítě zdarma. Pokoj s balkonem není možné předem zajistit ani formou příplatku. Děkuji za pochopení.

Hana Procházková

Ještě dotaz k parkování, dá se zaparkovat u hotelu? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, hotel má soukromé parkoviště (za poplatek 5 €/auto/den). Hezký den.

Hana Procházková

Dobrý den,
je možné si připlatit za pokoj s balkónem? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale u tohoto hotelu není možné předem zajistit pokoj s balkónem. Děkuji za pochopení.

Mája Zábranová

Dobré ránko, 11.4.2018 jsme poslali bankovním převodem, vkladme hotovosti peníze ale ze slevomatu mi ješté teď nepřisly vouchry. Co mám dělat? Pomoct prosím.

CK České kormidlo

Dobrý den, doporučuji zavolat si na zákaznickou linku Slevomatu +420 222 745 342 , kde Vám poradí, co dál. Hezký den.

Mája Zábranová

A jeste maly dotaz. V nabidce hotelu je zdurazneno – ZAKAZ KOURENI
Znamena to, ze se nekouri v celem Arealu.
Doufam ze, alespon na plazi se smi kourit.
 Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, kouření na pláži zakázáno není. Je určitě dobré brát ale ohled na ostatní. Děkuji za pochopení.

Mája Zábranová

Dobry den, mohla bych mit jeden dotaz.
Vybrali jsem si u vas pobyt v Hotelu Senior.
Je na 6 osob a potrebovali bychom, 3× dvouluzkovy pokoj ale v objednavce to nelze urcit. Dekuji za vas cas a odepsani.

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě stačí vytvořit rezervaci na jeden pokoj a do poznámky nám uvést, že celkem si přejete rezervovat pokoje 3 a my je přidáme. Záleží samozřejmě na Vámi požadovaném termínu a zda jsou pokoje volné. Děkuji za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru