Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Odstranění nežádoucích znamének, pih a bradavic frakčním laserem

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 75 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Marketa Uldrychova

Dobrý den, dají se touto metodou odstranit i červené žilky na obličeji?

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Markéto – ano, ve většině případů dají (neplatí v absolutní hodnotě, někdy se vyskytne i situace, že to z nějakého důvodu není vhodná metoda, statisticky zhruba 3–5% případů). Na konzultaci můžete přijít hned, provedení zákroku Vám nejspíš doporučíme ponechat na podzim (už je docela slunečné počasí, ale záleží také na Vašich plánech – do jaké destinace a kdy se chystáte na dovolenou apod., poradíme Vám, až Vás uvidíme). Zavolejte nám. Přejeme vám úspěšný start do nového týdne a těšíme se na Vás! EM

Lada

Dobrý den, můžete mi prosim napsat, jak velký útvar lze odstranit? Mám vystouplé znaménko cca 1,5×1,5 cm, pravidelně kontrolované, ale není hezké, tak bych si ho rada nechala odstranit, ale chirurgickou cestou bych mela velkou jizvu.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Lado. Velikost znaménka obvykle nebývá rozhodujícím kritériem pro laserové odstranění. Rozhodující je typ znaménka a otázka „zhoubné/nezhou­bné“. S tak velkou plochou bychom Vám nejspíš už doporučili lokální anestezii, ale záleží na citlivosti místa, kde to znaménko máte. S tím se ale netrapte předem, proberete to v ordinaci s paní doktorkou a třeba to zvládnete i bez anestezie. A po ošetření doporučujeme důsledně dodržovat pravidla fotoprotekce – paní doktorka Vám k tomu řekne v průběhu ošetření víc. Přejeme Vám příjemný víkend a těšíme se na Vás!

Jana

Dobrý den.
Ráda bych se zeptala na odstranění minimálně 20 kožních útvarů. Je možné se v tomto množství domluvit až na místě? Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Jano, souhlasíme s Vámi – není možné předem určit, kolik znamének z těch, co byste si přála odstranit, bude vhodné pro laserové odstranění. Takže domluva na místě je nejlepším řešením. Kupte si některý voucher a zbytek doladíme přímo v ordinaci. Přejeme úžasný den a těšíme se na Vás!

Tereza

Dobrý den, je možné i odstranění kuřího oka na malíčku? Už jsem zkoušela vše a stále se ho nemohu zbavit. Děkuji za odpověď.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, opravdu jste už vyzkoušela různé „přírodní metody“ (kyselina octová, esenciální oleje, atd.) bez výsledku? Kuří oko jste si vypěstovala nošením nevhodné obuvi – je zapotřebí, abyste se nošení některých bot vzdala (např. úzká špička nebo tam, kde dochází ke vzniku tlaku nebo tření kůže o botu oproti kosti), jinak budete mít kuří oka „pořád“. Doporučujeme Vám domluvit se s nějakým pracovištěm (zkušená pedikérka nebo běžná kožní ambulance nebo dermatovenero­logická klinika nějaké nemocnice) na termínu ošetření a zhruba 10 dní před termínem návštěvy si na místo aplikujte náplasti na kuří oka. Náplasti tkáň kuřího oka „připraví“ (tkáň navlhne) na jejich následnou excizi k tomu určenými nástroji. Domníváme se, že tento postup bude účinnější a méně bolestivý než kuří oko laserovat. Držíme Vám palce a přejeme Vám příjemné odpoledne!

Renata Hrdounová

Dobrý den, chtěla bych nechat dostranit tři pihy na obličeji. Jedna z nich je světlá, ale přímo na nose. Jde i v tomto jarním počasí? DĚKUJI

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Renato, odstranění pih v obličeji v tomto jarním počasí možné je – za podmínky striktního dodržení pravidel fotoprotekce, tj. pravidel ochrany ošetřených míst před sluncem (ÚV zářením), a to za pomoci pravidelné a časté aplikace krémů s vysokým ochraným faktorem (SPF50) po dobu, kterou určí lékař v kombinaci s vyhýbáním se pobytu na slunci po dobu několika dní. Zdržením se pobytu na slunci se rozumí: neudělat si např. celodenní výlet na kole (např. dlouhý víkend 28.4. – 1.5.2018 nebo ten další), vysokohorská turistika, nebo i celodenní turistická procházka po Praze (nebo jiném městě), apod. Nedejbože odlet do Karibiku nebo jinam k moři a za sluncem pár dní po zákroku! Myslím, že rozumíte, co tím máme na mysli. Nedodržení pravidel ochrany pleti před sluncem bude mít za následek, že ošetřená místa zpigmentují. Takže namísto znamének budete mít pigmentové skvrnky, což určitě není to, co si od zákroku slibujete. Takže když to shrneme: možné to JE, za podmínky následné disciplíny a odpovědného přístupu sama k sobě a za podmínky, že se teď v nejbližší době nechystáte odletět někam vysloveně za sluníčkem. Přejeme Vám úžasné odpoledne a těšíme se na Vás!

Martina

Dobrý den. Mám na chodidle 4 ploché bradavice (jsou dovnitř, nejsou vystouplé). Je tento zákrok vhodný i na ně? Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Martino, Vaše „bradavice dovnitř“ (neviděli jsme, usuzujeme podle Vašeho popisu) nejspíše znamenají, že už je máte delší dobu, že jsou hlouběji „zakořeněné“ ve tkáni a že jejich odstranění laserem (což je zjednodušeně proces odpařování tkáně teplem) by byl náročný (muselo by se jít do hloubky a mohlo by to být bolestivé). Doporučujeme Vám domluvit se s nějakým pracovištěm (běžná kožní ambulance nebo dermatovenero­logická kliniky nějaké nemocnice) na termínu ošetření a zhruba 10 dní před termínem návštěvy si na místa lepit náplasti na kuří oka. Náplasti tkáň „zašlapaných“ bradavic „připraví“ (tkáň bradavic navlhne) na jejich následnou excizi k tomu určenými nástroji. Domníváme se, že tento postup bude účinnější než bradavice laserovat. Držíme Vám palce a přejeme Vám příjemné odpoledne!

Veronika

Dobry den, je mozne timto typem osetreni odstranit maly kozni vyrustek (neco jako tukova kulicka) u korene nosu?dekuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Veroniko, s určitou pravděpodobností by Váš typ kožního útvaru mělo být možné odstranit, zároveň není možné Vám stanovisko garantovat předem, aniž by lékař Váš útvar fyzicky viděl a posoudil. Pokud by laserové odstranění náhodou možné nebylo, platí, že Vy u nás na recepci uhradíte částku 300 Kč za vyšetření a Slevomat Vám vrátí zpět plnou hodnotu voucheru. Případně můžete přijít nejdříve na konzultaci a teprve poté si zakoupit voucher. Vzhledem k tomu, že to máte na obličeji, doporučujeme Vám využít týden s počasím, jako je zrovna teď – zamračeno, deštivo, málo sluneční aktivity (ale pozor: 2× dlouhý víkend pro Vás může znamenat již naplánované aktivity venku – kola, hory, venkovní procházky a výlety…, tak je dobré všechny tyto plány zohlednit při objednání se na termín. Proberte to s námi po telefonu při objednávání.) Přejeme Vám úžasný den a těšíme se na Vás!

Petra Kvochová

Dobrý den, bylo by prosim toto osetreni vhodne pro odstraneni pigmentovych skrvrn (plochych=nevys­touplych) na obliceji..? Zustaly by pote jizvy..? Dekuji za odpoved, pripadnecdoporuceni jine procedury. Petra

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Petro, ploché 2D pigmentové skvrny – to je jiná kategorie oproti 3D kožním útvarům. Při jejich odstraňování záleží na tom, zda se jedná o pigmentaci ze sluníčka, stařecké změny pigmentace, skvrny hormonálního původu… Možnosti jsou – obecně IPL fotorejuvenace, laserový resurfacing, laserová ablace, kosmetická ošetření – záleží podle typu a intenzity pigmentace. Doporučujeme: přijďte se nám co nejdříve ukázat osobně a podle osobního posouzení charakteru Vaší situace Vám paní doktorka navrhne možná řešení. Pokud byste stíhala se přijít ukázat DNES 9–18h, tak klidně můžete. Jiné termíny dle tel. domluvy. V každém případě se ve slunečním období chraňte produkty s vysokým ochranným faktorem (SPF50), aby se Vaše situace nezhoršovala (což by měli dělat všichni, nejenom ti, co už zvýšenou pigmentaci mají…). A pod denní krém Vám doporučujeme používat produkty s čistým vitamínem C (kyselina L-askorbová), který redukuje melanin obsažený v kůži a tím napomáhá k odstranění hyperpigmentace. Existují přípravky s různou koncentrací vitamínu C. Přejeme Vám úžasný den a těšíme se na Vás!

Bára

Dobrý den, syna (věk 14 let) trápí tmavší vystouplé „pihy“ v obličeji. Chtěla bych se zeptat jestli je pro něj toto ošetření vhodné? Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Báro, vystouplé kožní útvary (3D) jsou přesně tím typem znamének, které náš laser pěkně odstraňuje (pokud nejsou podezřelá, tedy jsou nezhoubná). Ošetření zvládají děti od 7 let, ve 14-ti by to mělo být v pohodě. Vy jako zákonný zástupce budete u toho v ordinaci a budete případně asistovat s morální podporou. Samotný zákrok (laserování znaménka) trvá v zásadě pár sekund (laser je velmi výkonný). Ve většině případů se dá vydržet i bez anestezie, ale pokud je to na nějakém zvláště citlivém místě, nebo nějaký větší útvar (víc než 6 mm v průměru) nebo si to klient prostě přeje, tak se s paní doktorkou domluvíte přímo v zákrokovém sálku. Pokud to máte v obličeji, doporučujeme Vám návštěvu neodkládat a přijít co nejdříve – dokud je venku pod mrakem a prší. Zavolejte nám, domluvíme se na vhodném termínu. Nejbližší sobotu máme paní doktorku dne 28.4.2018, nebo jsou odpolední termíny i v pracovní dny, abyste nevynechali školu/kroužky/tré­ninky. Přejeme Vám úžasný den a těšíme se na Vás!

Šárka

Dobrý den,
kolik znamének je možné odstranit najednou? Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Šárko. Opakovaně (desítky případů) jsme dělali i 10 znamének v rámci 1 návštěvy, individuálně (podle charakteru znamének) i plochu v rozsahu „polovina břišní oblasti hustě posypaná 3D kožními útvary různého charakteru“ a i v těchto případech proběhlo vše bez nestandardních situací. Někdy se někomu udělá „špatně“ i po 1 útvaru, pokud před příchodem k nám absolvoval větší (dlouhodobější) stresovou zátěž nebo i jiné ošetření apod. Ale to jsou spíše ojedinělé případy. Takže odpověď pro Vás zní: „kolik unesete“ podle Vaší aktuální fyzické i psychické kondice a celkového zdravotního stavu. Při větším počtu můžeme případně rozplánovat do několika návštěv, budete-li si to přát (nebo tak určí paní doktorka). Přejeme Vám úžasné slunečné odpoledne a těšíme se na Vás! Esthetic Medical

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru