Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Záplatovací sada pro řidiče. Nebuďte zpovykaní, to zvládnete sami.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jan Krupička

nejde koupit :(

Slevomat.cz

Dobrý den, Honzo, všichni se jali rychle záplatovat, až jsme hmotu vyprodali. Tak snad příště zbude i na vás! Hezký den :-)

ROMANA

APRÍL

Jana Petrželková

Dobrý den,
moje sousedka je chytrá jak rádio (jenomže to jde vypnout) a nestále mele, pusu nezavře. Šla by tím zazáplatovat i tato díra? Spojí se vše se vlhku? A stačilo by povrch lopatou jen uplácat? Pokud budou vaše odpovědi kladné, měly by sada báječné uplatnění i v politice apod. Děkuji!

Slevomat.cz

Dobrý den, hmota je netoxická, ve vlhku se pojí. Zkuste tedy sousedku pozvat na oběd :)

Jitka

Dobrý den, je vaše sada vhodná i pro cyklisty??
V bodu 3 píšete: uválcujte koly a jeďte dál!! 😉

Slevomat.cz

Dobrý den Jitko, ano, ideálně když díru přejedete se čtyřmi dalšími cyklisty zároveň. Tak zajistíte rovnoměrné kvalitní zhutnění. pěkný večer :)

Petr

Tak to jste mě tady opravdu pobavili. Platím silniční daň/dálniční známku, abych mohl cestovat osobním automobilem a Vy tady nabízíte „opravnou hmotu na vozovku“, abych opravil silnici za vlastníka? Nechce Vaši akční nabídku zaslat na ředitelství ŘSD, aby se situací, která panuje na silnicích něco dělali?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Petře, ŘSD má bohužel práce až nad hlavu, proto jsme jim touto speciální akcí vyšli vstříc. pěkný nedělní večer

David Dvořák

Bohužel nelze zakoupit, což je velice smutné. Potřeboval bych 1000 kusů pro ŘSD a krajský úřad JČ.

Slevomat.cz

Dobrý den, Davide, jednalo se sice jen o aprílový žertík, ale určitě je to zajímavý nápad pro nějakého vynalézavého obchodníka. Je vidět, že zájem by byl obrovský :))) Krásný den Tibor

Tomáš Nedoma

Apríl?

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, uhádl jste :) Pěkný den, Tibor

P. Dolínek

Dobrý den, lze použít i k opravě mostů? Potom by mě tento produkt velmi zajímal. Děkuji za informaci.

Slevomat.cz

Dobrý den pane Dolínku, k opravě povrchu mostu ho použít můžete, ale k opravě mostu uvnitř určitě ne. Prosím, přečtete si pozorně příbalový leták, byli bychom neradi, aby byla naše záplatovací sada příčinou nějakého neštěstí. Krásný den!

Alena

Zdravím ještě jednou, můžu dostat od vás potvrzení…abych si uplatnila úlevu na dani z příjmu – je to přece charitativní akce, ne?

Slevomat.cz

Dobrý den Aleno, nabídka nemá status charitativní akce, protože pomáháte hlavně sami sobě (svému autu). Pokud hledáte vyloženě charitativní akci, zkuste třeba UNICEF https://www.slevomat.cz/akce/1275136-pomozte-detem-v-nouzi-ziskat-pristup-k-nezavadne-pitne-vode nebo pomozte dětem z dětských domovů: https://www.slevomat.cz/akce/1273848-startovne-na-barevny-beh-the-color-runtm
Nebo podpořte děti z Klokánku: https://www.slevomat.cz/akce/1244890-podporte-klokanek-pomozte-tam-kde-je-potreba

Iveta

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli by bylo možné použít i na jiný povrch, např. na vyspravení dlažby – my tu máme i chodníky samou díru! Veselé velikonoce!

Slevomat.cz

Dobrý den Iveto, určitě můžete, hmota je velmi kvalitní a odolná. Jen upozorňujeme, že hmota v dlažbě nebude vypadat moc esteticky. Záleží, jak velké díry v dlažbě máte. Pěkný den!

Dagmar Střelcová

Skvělý nápad, je možno za výhodnou cenu přikoupit vozík za auto?
Na mé trase potřebuji více sad, ale do mého Trabanta se nevejdou… 😉

Slevomat.cz

Kárka (vozík) není součástí nabídky, doporučujeme vozit zahrádku, tam se toho vejde. pěkný den!

Jirka

Dobrý den, vaše nabídka mě neskutečně zaujala, ale postrádám informaci o množství materiálu. Abych si mohl lépe rozvrhnout svoji pracovní činnost a abych věděl, u kterých děr začít. Proto prosím o informaci, jakou plochu dokáži opravit, případně do jaké hloubky.
Moc Vám předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, z jednoho kýble zvládnete hravě díru o velikosti 1 m2. Samozřejmě záleží na její hloubce. Pro jistotu s sebou mějte v autě radši 2 záplatovací sady.

Ivana Kratochvilova

Dobrý den. Je možnost výběru barev nebo máte jen tu fádní šedou?

Slevomat.cz

Dobrý den Ivano, jsme taky proti šedi, ale pokud byste se rozhodla záplatovat barevnou silnici, hmota se samozřejmě přizpůsobí i barevně. Je univerzální.

Aiwai Aiwai

Dobrý den, chci se zeptat zda je možné přiobjednat i další příslušenství (lopata )
Děkuji.

Slevomat.cz

Lopata v ceně není, ale že jste to vy, tak my vám ji tam přibalíme. krásný den!

Vlasta

Dobrý den, děkuji za výjimečně praktickou nabídku. Předtím, než objednám větší počet souprav (a požádám vzhledem ke stavu komunikace v našem městě o výraznou množstevní slevu), potřebuji vědět, jak je legislativně ošetřen fakt, že zaplátování cizích výmolů a děr znamená zásah do vlastnických práv. Je k provedení opravných prací nutný ověřený souhlas majitele děravé vozovky, ohláška na příslušném stavebním úřadě, nebo snad vyřízení nějaké nové administrativy v souladu s nejaktuálnější legislativou Evropské unie? Protože pořadek musi byt, tak je to spravne. Děkuji za bleskovou odpověď, Vlasta.

Kira

Vlasto, nebuďte nenažraný/á. Však už množstevní slevu máte zakoupením přes Slevomat :)

Slevomat.cz

Dobrý den Vlasto, ohláška není nutná, máme ústní dohodu s Technickou správou komunikací a s Ředitelstvím silnic a dálnic. Nevadí jim to, naopak aktivitu vítají. Pěkný den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru